Gość 13.08.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Zamierzam w nowem domu zainstalować ogrzewanie powietrzne .Nie chcę mieć rurek ,wody grzejników itdDom 400m.kw sciany k 0,16 strop to samo .Jezeli macie doświadczenia podajcie koszty ilość m.kw , k ściany ,stropu ,przybliżone opłaty za miesiąć oraz rejonJa jestem z Wielkopolski i intersują mnie ceny eksplatacji , w innych rejonach będzie to się nieznacznie różniłoDzięki za opinie i rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.08.2003 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2003 czy nik z takowego nie korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 15.08.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2003 Pewnie dlatego ze ten typ ogrzewania jest jednym z najgorszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.08.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 A na jakiej podstawie tak sądzisz, bedi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 18.08.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Gościu drogi kiedy chcesz instalować instalację? Jeśli możesz poczekac do zimy to chętnie podam koszty ogrzewania w drugim sezonie - czyli bardziej zbliżone do tych jakie powinny być. Grzaliśmy co prawda całą zimę ale dom nie był jeszcze skończony, bez podbitek, kominka itp. Poza tym koszty zależa też od innych czynników, jak. np czym będziesz palić. My mamy olej - gaz z sieci to ok 1/3 ceny mniej. Przyłączam się do pytania Jagny - bedi dlaczego tak sądzisz? Jakoś nie zamarzłam przy mrozach -20C a do tego od grudnia mieszka z nami niemowlak i też jest cały i zdrowy (oby tak dalej). Przy małym dziecku taki typ ogrzewania jest jednym z najlepszych bo bardzo szybko otrzymuje się wymaganą temperaturę np do kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 18.08.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Mieszkałem w Stanach przez kilka lat z budynkach z tego typu ogrzewaniem (pisałem już na ten temt na forum, poszukajcie moich postów) i nigdy bym takiego ogrzewania nie założył u siebie w domu, ale to tylko moje osobiste i subiektywne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts