manhatan17 23.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 odnawiam wątek! bardzo podobają mi się takie wewnętrzne okiennice SHUTTERSy niestety cena nie jest już taka ładna... może znacie jakąś tańszą firmę która zajmuje się robieniem takich shuttersów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 23.12.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Czy jest ktos na forum co ma shuttersy???? Czy cenowo sie cos zmienilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna1982 18.03.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 18 Marca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 21.03.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Czy jest ktos na forum co ma shuttersy???? Czy cenowo sie cos zmienilo? i jak decyzja ? pojawiło się na rynku parę firm oferujących shuttersy od czasu kiedy zamawiałam swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 21.03.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Czesc Katu!!Na razie odpuscilismy temat,bo tysiac innych wydatkow jest...ale w kuchni miec musze:)))) w swoim czasie oczywiscie.U nas w wielkopolsce oprocz tej najdrozszej firmy nic nie ma. Szukalam troche,ale narazie sie poddalam,choc tematu nie zamykam.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueDecoria 23.03.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Shuttersy marzą mi się od dawna, ale jak zaglądam do cennika, to wychodzi na to, że pozostaję jednak przy roletach Przynajmniej na razie. Klasyka w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna1982 28.03.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 28 Marca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda1972 11.04.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 witam, cenowo nic się nie zmieniło, trzeba troszkę wydać. Mamy natomiast polskich producentów, których produkty są tak samo dobre jak te zachodnie.Jestem z Poznania i zakupiłam shuttersy na dwa okna w salonie, wyglądają rewelacyjnie. Skorzystałam z usług naszego producenta na pomorzu. pomiary i montaż szybko i profesjonalnie.pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryszard.ochodzki 23.04.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mussashi 18.02.2019 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Dzień dobry Chciałbym zrobić coś takiego (shutter) samodzielnie, ale w wersji na zewnątrz - zabudowa tarasu z pergola o ruchomych panelach/lamelkach. Szukam albo gotowych okuć - znalazłem coś takiego (LAS): http://www.las-srl.it/en/wood.html - ale te konkretnie maja ograniczenia na grubość lamelki - dla mnie nie do zaakceptowania. Spotkał się może ktoś z alternatywnym rozwiązaniem (samych okuć), albo jakiś pomysł jak takie okucia zrobić samemu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts