szdar77 17.12.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Strop jest jeszcze zatynkowany. Z tym korodowaniem zbrojenia to chyba przesadzacie, spotkał się ktoś z was z taką sytuacją że rdzę widać na stropie? Prawde powiedziawszy widziałem coś takiego wyglądało to w ten sposób że w miejscach gdzie leciały druty pojawiło sie zabarwienie na stropie kolorem troche przypominające rudy czyli najprawdopodoniej rdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.12.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 na budowach widac czesto wystajace "pomocnicze" druty , celowo tak zamocowane w betonie , zeby wystawaly .... czy to jest szkodliwe dla betonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 18.12.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 na budowach widac czesto wystajace "pomocnicze" druty , celowo tak zamocowane w betonie , zeby wystawaly .... czy to jest szkodliwe dla betonu ? Zalezy ile czasu tak sobie stoją i co rozumisz przez pomocnicze. Generalnie nie wolno zostawiac takich elementów bez otuliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.12.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 ila66....dziwne...u mnie jedyne druty jakie wystawały dłużej to druty przygotowane pod słupy ... nie miałam żadnych drutów pomocniczych a możesz uściślić w jakich miejscach te druty Ci wystawały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 18.12.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja stosowałem połamane kawałki karpiówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts