Gość Kasia z Rzeszowa 13.08.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Niedawno wprowadziłam sie do własnego domu. To wspaniałe uczucie ale najbardziej podobają mi się schody w moim domu. Nie jakieś tam wylewane czy obijane jakimiś płytkami tylko prawdziwe samonośne(tak to się chyba nazywa) schody z drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marina123 13.08.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 A ktore wybralas z oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 13.08.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Mnie też się podobają. A ile takie cacko kosztuje (materiał +montaż)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 14.08.2003 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Bardzo ładne, ale przypuszczam, że drogie. Możesz podać cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 14.08.2003 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Przypuszczam, że jak Kasia powie cenę, to schody już nie będą takie fajne. Ja obstawiam na 7tys. ? Może się mylę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 14.08.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Schody, owszem podobaja mi się. Ale nachalny sposób ich reklamowania już nie. Przynajmniej nie w dziale Wymiana doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pat70 14.08.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Tak, to zdecydowanie wygląda na reklamę. "Niedawno wprowadziłam sie do własnego domu. To wspaniałe uczucie ale najbardziej podobają mi się schody w moim domu. Nie jakieś tam wylewane czy obijane jakimiś płytkami tylko prawdziwe samonośne(tak to się chyba nazywa) schody z drewna.". Kto tak pisze? A dlaczego to jakieś tam wylewane i obijane są brzydsze? Kasi-Wasiaka nie stać na inną formę reklamy, tylko na forum? Bo bezpłatna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 14.08.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 smierdzi kryptoreklama, choc trudno nazwac to krypto ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 14.08.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 jak sie prezentuja u ciebie w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 14.08.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Codziennie dostaje taki spam na darmowe konta emailowe. Wszystkie listy są podobne:"Cześć. Tu Baśka, Kaśka (etc). Nie wiem czy mnie pamiętasz....... zajrzyj na stronę www.xxx.xxx"Forma wypowiedzi z podpisem włącznie świadczą o reklamowym charakterze wiadomości i nie maja nic wspólnego z wymianą doświadczeń. To przykre że reklamy wciskane są aż tak nachalne. Pełno ich na wycieraczkach przed drzwiami, na klamkach, w skrzynce pocztowej (tradycyjnej i emailowej), za wycieraczkami samochodów, w bramach wjazdowych, czy nawrzucanych do ogródka. Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem aby pozbierać te śmiecie i przejść się po tych reklamujących się instytucjach i powtykać im je wszędzie gdzie się da. Zacznę chyba od hipermarketów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 14.08.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Witam,Przecież to jest pośrednik firmy - schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość draco 14.08.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Schody Rintala są naprawde bardzo drogie. Kilka dni temu oglądałem w salonie Rintala w Sopocie i Jeden z prostrzych modeli samonośnych, pani wyceniła mi na 8000, jak za 13 schodków to troche dużo. Całkowicie rozwaliła mnie końcowa wypowiedz: ' Acha jeszcze poręcz na górze, 1,5 metra, 600 złotych...' Zacząłem sie dowiadywać w inych firmach i u rzemieślników, zdecydowanie zawsze wypowiadali sie firmie Rintal jako drogiej i mało konkurencyjnej. Wiec nawet u swojej konkurencji ma taką sławe Schody wygladaja naprawde ładnie, i dość solidnie ale za tą cenę to moge sobie je sam wystrugać, Czy zna ktoś solidnego rzemieślnika z okolic trójmiasta? będę wdzięczny za podpowiedź. draco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.08.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Generalnie sa to schody baaaardzo drogie. Szukając schodów do mieszkania w bloku - dwupoziomowego, bylismy tez i w firmie Rental. Ostatecznie wybraliśmy majstra, który zrobił bardzo ładne schody z jesionu za 5 tys. Za te pieniadze w Rentalu można było kupić najprostszy model - bez barierek, z tak wyciętymi stopniami, że jeden stopień jest szerszy po prawej stronie, następny - po lewej Oczywiście nie wybraliśmy, schody takie jak nam się podobały - ok. 10 tys. magero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 14.08.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 to ze drogie nie oznacza zle. Natomiast ZLA jest praktyka Pani Kasi. co do schodow: w okolicach Poznania stopien najtaniej mozna dostac za 150PLN bez barierek (druga rzecz ze nie zawsze ona musi byc). Z okolic Poznania moge polecic przynajmniej dwie powazne firmy ktore wycenily mi 17 stopni z porecza wzdluz schodow a bez barierek napietrze za okolo 6..7kPLN - samonosne, stal proszkowa. W stali nierdzewnej trzeba dodac 2kPLN. Schodow drewnianych nie nalezy wg mnie porownjywac z metalowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 14.08.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 takiego przedstawiciela wywalilbym na zbity pysk, to jest antyreklama ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księguś 14.08.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Myślę że te nerwy są lekko niepotrzebne.Natomiast schody w porównaniu do drewnianych niewyglądają zbyt okazale, zwłaszcza jak odwiedzi się firmę pana Marchewki z okolic Wrocławia gdzie można obejrzeć piękne schody z nie mniej piękną ceną, w zależności od drewna 25 - 35 kPLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 14.08.2003 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 A ja wróciłem do domu, popijam piwko i myślę: luzik, Panowie... Reklama, no to co... I tak co jakiś czas ktoś takie "kity" na forum wciskał, wciska i będzie wiskał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 14.08.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 A mnie sie moje schody i tak bardziej podobaja. Do obejrzenia na mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kasia z Rzeszowa 15.08.2003 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2003 Schody owszem nie były najtańsze, razem z montażem kosztowały niecałe 8 tyś. Przekonała nas jednak stylistyka i poczucie lekkości. Mamy stosunkowo niewielki salon i jedynie zastosowanie schodów samonośnych wydawało się odpowiednie. Zresztą schody tego typu mieliśmy w projekcie. Jeżeli chodzi o cene to dało by się to zrobić nieco taniej natomiast kosztem jakości drewna i atrakcyjności. Nie wdaje się w szczeguły techniczne bo się na tym nie znam. Podobne schody zamontowali nasi znajomi i jak na razie są zadowoleni. Ładne schody robi też firma "Marchewka" z Wrocławia chyba ale cena nas powaliła na kolana, prawie 2 i pół raza wiecej niż my zapłaciliśmy. Pozdrawiam osobę, która porównała mnie do hiprmarketu czy czegoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts