Mario B 14.12.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 W tym roku będę miał udane Święta;pod choinkę mam dostać siekierę Fiskarsa trzeba będzie wypróbować(mieszkam z teściami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 choinkę zrąbiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 14.12.2007 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 niestety sztuczna no i za proste by to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 15.12.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 W tym roku będę miał udane Święta;pod choinkę mam dostać siekierę Fiskarsa trzeba będzie wypróbować(mieszkam z teściami) Fiskarsa 1500 sam sobie sprawiłem. Sam rąbie. A jak mnie żona wkurzy to słodkim głosikiem pytam czy mam przyprowadzić kolegę Fiskarsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 15.12.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 W tym roku będę miał udane Święta;pod choinkę mam dostać siekierę Fiskarsa trzeba będzie wypróbować(mieszkam z teściami) współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 15.12.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Siekiera....idealny prezent,nadaje się na wszystkich(...) bez wyjątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 16.12.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 W tym roku będę miał udane Święta;pod choinkę mam dostać siekierę Fiskarsa trzeba będzie wypróbować(mieszkam z teściami) Fiskarsa 1500 sam sobie sprawiłem. Sam rąbie. A jak mnie żona wkurzy to słodkim głosikiem pytam czy mam przyprowadzić kolegę Fiskarsa? Ja mam 2550 bo i teściowa niczego sobie w kłębie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 18.12.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 A teściowie to tak w miare znośni są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 18.12.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Teraz(prezent) już tak Wszystko trza na humor brać.Boby sie człowiek już dawno przekręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 02.02.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 a na tesciowa to nie lepiej jakas pila spalinowa siekiera moze byc za tepa i za slaba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 04.02.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Mój mąż Ci zazdraszcza, ale tylko tej piły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 04.02.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 no wiesz pily jeszcze niemam ale co do tesciowej tez nie otoz mojej zony mama to nie tesciowa tylko droga mama ,a dlazcego nieda mi z glodu umzec ani marudzic nawet minut ze glodny jestem a kucharka jest od 40lat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.02.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 adi_ albo piłę spalinową na teściową proponujesz, abo drugą mamą nazywasz Domyślam się, że piłę szykowałeś jak przed obiadem byłeś albo........... Twoja żona ma kiepską teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 05.02.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 wiesz ja nie moge oceniac czy twojego meza mama to tesciowa twoja czy nie zrob to sama a moja zonka przyszla troszke nazeka na moja bo moja uwielbia dzialke i ma swojej 10 arow a my kupilismy jeszcze 83ary i chce obrobic je obie oki to by bylo na tyle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.02.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 adi_ jako, że cały temat jest utrzymany w konwencji żartobliwej, pozwoliłam sobie i ja A w kwestii teściowej, jakbym miała liczyć na swoją - umarłabym z głodu , za to ma inne zalety, m.in. się nie wtranca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 06.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 no widzisz tesciowa tesciowej nie rowna jednaa ma wady i droga cale szczescie ze nie te same no ale cotam kazda jakos stara sie pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa1 24.10.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ...sztuczna choinka to jest to, zywa gubi igły i tak naprawde to szkoda ją ścinać, żeby nacieszyć sie nią pare dni!!! ...a co na prezent, to najfajniej jest z dzieciakami, jest tyle sklepów dla nich, że mozna ich zarzycic furą maskotek albo nowym piórnikiem albo tornister z odblaskami, no albo wieża jak lubi słuchać muzyki, a może zwierzątko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ...sztuczna choinka to jest to, zywa gubi igły i tak naprawde to szkoda ją ścinać, żeby nacieszyć sie nią pare dni!!! ...a co na prezent, to najfajniej jest z dzieciakami, jest tyle sklepów dla nich, że mozna ich zarzycic furą maskotek albo nowym piórnikiem albo tornister z odblaskami, no albo wieża jak lubi słuchać muzyki, a może zwierzątko? utylizacja sztucznej choinki jest ogromnie szkodliwa dla środowiska. A z naturalnej, po jej dobrym wysuszeniu, powstawało kiedyś parę sprzętów kuchennych, a odpadki wykorzystywano do rozpałki w piecu. Kiedyś nic się nie marnowało i zaśmiecania środowiska nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 24.10.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 jak puscisz ja z dymem to bedziemy miec wiecej co2 i tyle z tego ekologi lepiej na kompostownik sama sie rozlozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.10.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ... najfajniej jest z dzieciakami, jest tyle sklepów dla nich, że mozna ich zarzycic furą maskotek albo nowym piórnikiem albo tornister z odblaskami, no albo wieża jak lubi słuchać muzyki, a może zwierzątko? jeden wielki chiński śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts