Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prezent pod choinkę

Mario B

Recommended Posts

W tym roku będę miał udane Święta;pod choinkę mam dostać siekierę Fiskarsa trzeba będzie wypróbować(mieszkam z teściami) :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil:

Fiskarsa 1500 sam sobie sprawiłem. Sam rąbie.

A jak mnie żona wkurzy to słodkim głosikiem pytam czy mam przyprowadzić kolegę Fiskarsa? :D :wink:

Ja mam 2550 bo i teściowa niczego sobie w kłębie.

• 1 month później...
wiesz ja nie moge oceniac czy twojego meza mama to tesciowa twoja czy nie zrob to sama a moja zonka przyszla troszke nazeka na moja bo moja uwielbia dzialke i ma swojej 10 arow a my kupilismy jeszcze 83ary i chce obrobic je obie oki to by bylo na tyle pozdrawiam

• 8 months później...

...sztuczna choinka to jest to, zywa gubi igły i tak naprawde to szkoda ją ścinać, żeby nacieszyć sie nią pare dni!!! :wink:

...a co na prezent, to najfajniej jest z dzieciakami, jest tyle sklepów dla nich, :D że mozna ich zarzycic furą maskotek albo nowym piórnikiem albo tornister z odblaskami, no albo wieża jak lubi słuchać muzyki, a może zwierzątko? :-?

...sztuczna choinka to jest to, zywa gubi igły i tak naprawde to szkoda ją ścinać, żeby nacieszyć sie nią pare dni!!! :wink:

...a co na prezent, to najfajniej jest z dzieciakami, jest tyle sklepów dla nich, :D że mozna ich zarzycic furą maskotek albo nowym piórnikiem albo tornister z odblaskami, no albo wieża jak lubi słuchać muzyki, a może zwierzątko? :-?

utylizacja sztucznej choinki jest ogromnie szkodliwa dla środowiska.

A z naturalnej, po jej dobrym wysuszeniu, powstawało kiedyś parę sprzętów kuchennych, a odpadki wykorzystywano do rozpałki w piecu.

Kiedyś nic się nie marnowało i zaśmiecania środowiska nie było.