I.W. 06.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Depi napisał Czyli to YTONG okazał się kiepski? Nie tyle kiepski co nierówny. Nie tyle gruby co z nadwagą. Nic dziwnego to Samoańczyk Właśnie oglądałem Pulp fiction i nie mogłem się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka135 09.02.2008 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 I.W. napisał : Nie tyle gruby co z nadwagą. Nic dziwnego to Samoańczyk Jak zwał tak zwał - liczy sie efekt końcowy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 09.09.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 przeczytalem i sie za glowe zlapalem!jak mozna wybrac BK i go strzelic na zaprawe, skoro najlepszym rozwiazaniem jest klej!widac jakiego materialu nie wymysla wszyscy wola, bo tylko tak potrafia, jechac z zaprawa betonowa, albo lepiej postawic z czego kolwiek i oblepic styropianem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 09.09.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Gustaw odpuść sobie ten bzdurny marketing bo owcami nie jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 13.09.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 nie mpoplaw kupie od ciebie ze skladu piach cement i duza betoniarke i bede mieszac zeby wymurować scianę! J-J sory cie bardzo ale jak czytam to co czytam to nic innego nie przychodzi mi zeby napisac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roto 17.09.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Czytam te wasze wypowiedzi i ręce opadają . Powiem krótko do osoby budującej starą metodą -zacznij wykańczać a zobaczysz jaka jest różnica między dobrym a złym murarzem .Jeśli chodzi o zaprawę czy klej jestem za klejem -jeśli już zaprawa to na pewno lekka czyli cieplejsza od tego co widać po budowach (przecinaka nie wijesz tak trzyma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 23.09.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 roto, mieszkasz juz jesteś swieżo po budowie? zdradz coś więcej Dziś widziałem jak stawiają budynek z H+H na cienka i powiem wygląda to całkiem całkiem, choć jak wiadomo H+H nie trzyma idealnych wymiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts