emil77 14.12.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witam mój instalator zachwalał mi kocioł na ekogroszek i pogodówkę, mówił że to takie nowoczesne jak kocioł kondensacyjny i tak wszystko super, niestety nie powiedział żadnego konkrety tylko tak trochę lał wodę, jak to jest naprawde, czy warto zapłacic więcej, proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 17.12.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 warto... cokolwiek miałeś na myśli konkretów więcej w temacie... podłogówka po całości czy tylko w części budynku, czy pojawią się grzejniki itd itd.... jak dalej ten twój instalator chce wykonać instalację, sterowanie jej itd itd i w końcu czego ty oczekujesz od ogrzewania.. ma być 24h jedna temperatura najwyżej co zreóżnicowana dla danych pomieszczeń, a może ma na noc spadać o kilka *C a może chcesz aby każdy pokój sterowany był oddzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 17.12.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 podłogówka po całości czy tylko w części budynku, czy pojawią się grzejniki itd Autorowi wątku chodziło o POGODÓWKĘ, a nie ogrzewanie podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 17.12.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 hehe no to zachasałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 18.12.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 hehe no to zachasałem... ale chęci miałeś, a to się liczy.. i to BARDZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 18.12.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 hehe no to zachasałem... ale chęci miałeś, a to się liczy.. i to BARDZO to autorowi wątku poradzę takowe rozwiązanie zawór czterodrogowy + siłownik + sterownik (niekoniecznie z pogodówką) ewentualnie jeszcze głowice termostaryczne w wybranych pomieszczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts