Sonika 19.12.2007 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 I co ja bym bez Was zrobiła? Jeszcze raz dziękuję, bardzo dziękuję. Tacy ludzie i takie forum jest tylko jedno!!! Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 I co ja bym bez Was zrobiła? Jeszcze raz dziękuję, bardzo dziękuję. Tacy ludzie i takie forum jest tylko jedno!!! Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie Sonika Tak Ci Frosi kaugummi posmakowało? Niech Ci na zdrowie idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 19.12.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ad1 wytłuszczone.Nie zamierzałem absolutnie Cię obrazić korzystając z bardzo trafnych wypowiedzi na w/w temat.Jeżeli tak to odbierasz to przepraszam. Mówiąc do lumpa skorzystałem tylko z Twoich wypowiedzi i finito... Niktspecjalny, wychodzi na to żeśmy się do końca nie zrozumieli Po Twoich wyjaśnieniach - z mojej strony pokój Co do cytowania, to zawsze bezpieczniej jest uwypuklic co kto powiedzial, żeby uniknąć pomyłek, ale to może być moje skrzywienie (kiedyś pracowałam w wydawnictwie - redakcja itp.). Bardzo się cieszę Soniko, że się trzymasz. Jeśli piszesz, że dasz radę to już jest bardzo dobry znak. Najgorsza jest rezygnacja... Trzymaj się mocno i nie daj się! Pozdrawiam serdecznie zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 A ja mam propozycję dla Soniczki. Zapraszam do watku o zdjeciach z dzieciństwa Sporo przy nim zabawy Może uda sie zapomnieć choć na chwilkę i pomyśleć o czymś innym http://forum.muratordom.pl/zdjecia-z-dziecinstwa,t119457.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 05.01.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 ....wiecie co ...i mnie jest dzisiaj strasznie smutno ..poprostu mam doła i świat widzę w ciemnych barwach....chyba nigdy nie spełni sie moje marzenie o domku ...ech szkoda gadac...wiem powinnam być wdzieczna Bogu że mam zdrowe dzieci ,kochajacego meza ...a nie narzekać ....czemu jestem taka pesymistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 05.01.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 przykro mi marzycielko74, bo rozumiem, że masz kłopot z rozpoczęciem budowy? na innym wątku napisałaś, że nie każdy może dostać kredyt i mieć dom... więc tu pewnie masz kłopot. ale trzymam kciuki, teraz dni robią się dłuższe, będzie więcej słońca, mam nadzieję, że twoje kłopoty przeminą a Ty będziesz cieszyła się wymarzonym domem. powiedz mężowi jak się czujesz, mój zazwyczaj wtedy przytula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 08.01.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 mnie też zalewa krew , dzisiak splądrowali mi dom . Nic takiego nie ukradli prócz 500zł plus parę dupereli typu pierścionek i łańcuszek... skacerowana framuga w oknie i SWIADOMOŚC!! że jakieś gnoje szperały po szufladach w moim domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.01.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 mnie też zalewa krew , dzisiak splądrowali mi dom . Nic takiego nie ukradli prócz 500zł plus parę dupereli typu pierścionek i łańcuszek... skacerowana framuga w oknie i SWIADOMOŚC!! że jakieś gnoje szperały po szufladach w moim domu!! bardzo mi przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Krzysztof, to okropne. Człowiek czuje się odarty z najbardziej prywatnej części swojego świata, nie mówiąc o stratach materialnych i pewnych obawach, że a nuż wrócą. Wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Nie można mysleć, ze to się powtórzy, choc wiem, ze to niełatwe. Współczuję takiego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 09.01.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 mnie też zalewa krew , dzisiak splądrowali mi dom . Nic takiego nie ukradli prócz 500zł plus parę dupereli typu pierścionek i łańcuszek... skacerowana framuga w oknie i SWIADOMOŚC!! że jakieś gnoje szperały po szufladach w moim domu!! Krzychu, trzymaj się! Ja jestem pod dwu włamaniach (tyle że u mnie to prawde mówiąc niewiele zostało po plądrowaniu), wiem jak sie czujesz. Najgorsza jest świadomość, że takie łajzy wejdą do TWOJEGO DOMU, a Ty jesteś bezsilny. A sprzętu nie wynieśli? To może ktoś ich spłoszył? A tak przy okazji - do ubezpieczenia domu dobrze jest porobic zdjęcia biżuterii, to potem ułatwia rozliczenie. Taaa... własnie powinnam tez to zrobić, choc niewiele tego... Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 09.01.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 współczuję ... okropna jest taka świadomość, że ktoś łazi po Twoim domu i grzebie w twoich rzeczach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 09.01.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 mnie też zalewa krew , dzisiak splądrowali mi dom . Nic takiego nie ukradli prócz 500zł plus parę dupereli typu pierścionek i łańcuszek... skacerowana framuga w oknie i SWIADOMOŚC!! że jakieś gnoje szperały po szufladach w moim domu!! Krzychu, trzymaj się! Ja jestem pod dwu włamaniach (tyle że u mnie to prawde mówiąc niewiele zostało po plądrowaniu), wiem jak sie czujesz. Najgorsza jest świadomość, że takie łajzy wejdą do TWOJEGO DOMU, a Ty jesteś bezsilny. A sprzętu nie wynieśli? To może ktoś ich spłoszył? A tak przy okazji - do ubezpieczenia domu dobrze jest porobic zdjęcia biżuterii, to potem ułatwia rozliczenie. Taaa... własnie powinnam tez to zrobić, choc niewiele tego... Pozdrawiam zielony_listek nie nic więcej nie zginęło, być może sam ich spłoszyłem, tak się składa że pracuję blisko i zaglądam czasem do domu . tak było i tym razem. Parter nie został ruszony!! Zastanawiam się jak by się wypadki potoczyły gdyby doszło do konfrontacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 09.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 nie nic więcej nie zginęło, być może sam ich spłoszyłem, tak się składa że pracuję blisko i zaglądam czasem do domu . tak było i tym razem. Parter nie został ruszony!! Zastanawiam się jak by się wypadki potoczyły gdyby doszło do konfrontacji... Lepiej się zastanów, czy oni nie doszli do wniosku, że warto wrócić do Twojego domu i jak sie ewentualnie zabezpieczyc na przyszłość. Oceń sam - jeśli zostały na wierzchu rzeczy wartościowe, a niewielkie, coś co raczej "powinni" zabrać, a nie wzieli - to pewnie ktos ich spłoszył, może faktycznie Ty sam. Chyba, że to jakies łazęgi na winko potrzebowały... No ale to szczęście w nieszczęściu, że Cie przynajmniej niewiele ograbili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 10.01.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Lepiej się zastanów, czy oni nie doszli do wniosku, że warto wrócić do Twojego domu i jak sie ewentualnie zabezpieczyc na przyszłość. Oceń sam - jeśli zostały na wierzchu rzeczy wartościowe, a niewielkie, coś co raczej "powinni" zabrać, a nie wzieli - to pewnie ktos ich spłoszył, może faktycznie Ty sam. Chyba, że to jakies łazęgi na winko potrzebowały... No ale to szczęście w nieszczęściu, że Cie przynajmniej niewiele ograbili. no teraz to już zawsze alarm włączam , nawet jak na chilę do sklepu po "coś" wyskakuję. Podgląd z z nasłuchem też się zrobi prostymi metodami. I jeszcze jedno nigdy pod żadnym pozorem nie chowajcie żadnych pieniędzy ani bizuterii w szafkach nocnych komodach bieliżniarkach, garderobach- tam kopią w pierwszym rzędzie. Miejscce musi być nietuzinkowe oryginalne nie budzące uwagi a zarazem łatwo dostępne dla domowników. Wcale nie jest łatwo pogodzić ze sobą te warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 11.01.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 I jeszcze jedno nigdy pod żadnym pozorem nie chowajcie żadnych pieniędzy ani bizuterii w szafkach nocnych komodach bieliżniarkach, garderobach- tam kopią w pierwszym rzędzie. Miejscce musi być nietuzinkowe oryginalne nie budzące uwagi a zarazem łatwo dostępne dla domowników. Wcale nie jest łatwo pogodzić ze sobą te warunki. Ha, ha, ja po pierwszym włamaniu miałam szkołę takich "nietuzinkowych miejsc". Na ten przykład złodzieje mi w kuchni wszystkie sypkie rzeczy z puszek i pojemników powysypywali (przyprawy, kawa, mąka...). Tyle, że ja pieniędzy w domu nie trzymam - więc się nie doszukali. Za to sprzątania miałam! A jak sobie raz sprytnie klucze od mieszkania znajomych schowałam, to sama przez pół roku ich nie mogłam znaleźć (przypadkiem dopiero mi w ręce wpadły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts