iwonaszczytno 18.12.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Wiem skąd jestem, tak samo jak wiem co jest na takich poddaszach, oczywiście sporo wentylacji z tym się zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.12.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 ... Nie wiem czy Pan się orientuje że są takie pokrycia, gdzie przy odpowiednim kącie nachylenia połaci, krycie wstępne jest całkowicie zbędne. No aż nie mogę wytrzymać z wrażenia i doczekać się informacji jakie to pokrycia nie wymagają krycia wstępnego??? Myślę, że warto odpowiedzieć sobie na pytanie jakie zadanie (rolę) spełnia krycie wstępne? A może wcale nie jest potrzebne?! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 22.12.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Mistrz dekarski i nie wie ? a jednak są takowe, można sobie poszukać niekoniecznie na forum muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.12.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Z całym szacunkiem jak wiesz to przedstaw konkrety a nie pisz bzdur. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 22.12.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Może to dla Pana bzdury, ale z całym szacunkiem to nie ze wszystkimi pokryciami mial Pan w życiu do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.12.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Kolejny raz spotykam się z bardzo wnikliwą oceną mojego doświadczenia i kolejny raz nie otrzymuję odpowiedzi na moje pytanie. To kolejny raz napiszę, że szanowna Koleżanka pisze bzdury. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 22.12.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Po co mamy się kłócić ? ani Ja , ani Pan nie jesteśmy alfą i omegą nawet w temacie dekarstwo Pan twierdzi że krycie wstępne jest absolutnie konieczne, Ja że przy niektórych wręcz zbędne. Proponuję wyszukiwarkę gogle, może tam coś ciekawego na ten temat Pan znajdzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 22.12.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Moze chodzi o wiaty śmietnikowe lub stodoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 22.12.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Nie, chodzi chodzi o pensjonaty, hotele i zajazdy, przeważnie luxusowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.12.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Szanowna Koleżanko piszesz o jakiś pokryciach niewiedząc o jakich i odsyłasz mnie do wyszukiwarki. Traktujmy merytoryczną dyskusję trochę poważniej. Nie starajmy się cytować czegoś o czym nie mamy pojęcia. Jestem całkowicie przekonany że sama nie znasz takiego pokrycia gdyż to jednoznacznie wynika z Twoich wypowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 22.12.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Ja nie znam ? to raczej Pan nie zna, niby dlaczego miałabym ułatwiać Panu zadanie ? ja znam przynajmniej dwa (oba zresztą realizowałam) bez krycia wstępnego , żeby było jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 22.12.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Nie, chodzi chodzi o pensjonaty, hotele i zajazdy, przeważnie luxusowe Zgadza sie, tak powiedza leśne zwierzęta w wieczór wigilijny o paśnikach leśnych. Też nie mają krycia wstepnego. Podobnie jak mój kibelek na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 22.12.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Wiesz co gościu, jak chcesz podyskutować ze mną na ten temat, to się podszkol troszku, bo inaczej ta dyskusja nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.12.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Szanowna Koleżanko bardzo trafnie to ujęłaś ta dyskusja nie ma sensu bo z "Bajkopisarką" trudno dyskutować merytorycznie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 22.12.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Wiesz co gościu, jak chcesz podyskutować ze mną na ten temat, to się podszkol troszku, bo inaczej ta dyskusja nie ma sensu Ani "troszku" nie zamierzam z Tobą dyskutowć bo nie ma na razie o czym. Gości możesz sie spodziewać na Swięta pod własnym dachem bez krycia wstępnego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 22.12.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Pewnie że nie ma o czym, a te złośliwości to dla swojej żony zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts