tabaluga1 27.01.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Widzę, że mnie tu obgadują Dziewczyny, jeśli chcecie namiary na geodetę (ciaszka, Tobie będzie jeszcze potrzebny do odbiorów końcowych), to prześlę Wam na priv. U nas za wytyczenie domu wziął 600zł. Za odbiór to samo + 100zł za każde przyłącze. Swoich elektryków też mogę polecić, tynkarza również, chociaż nie wiem, czy ma czas. Absolutnie nie polecam mojego instalatora- hydraulika. pozdrawiam i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 27.01.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ciaszka bardzo dziękuję za wszystkie namiary, jutro bedę obdzwaniać. Muszę też zadzwonić do Panów dekarzy, i dać im dokumenty do wyceny. Tabalugo ja oczywiście jestem chętna na wszystkie twoje namiary. Twoją budowę to powinni gdzieś opisać Jestem jej wielka fanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 02.02.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Tabaluga nie gniewaj się , ale chyba Basia się ze mną zgodzi -jesteś naszym miejscowym Guru :P Basia nie ma za co ,zawsze chętnie pomogę , bo wiem jak to jest poruszać się na nowym terenie. Życzę ci powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 basienko !!!!!!!!!!! gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 moje gratulki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wprawdzie się jeden dzień spóźniłem z gratulowaniem ale jak najbardziej szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 08.02.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Wy mi tu ładnie gratulujecie - za co dziękuję baaardzo - a ja nie dostaję, żadnych powiadomień A ja lubie jak mnie ktoś odwiedza Myślę, że dopiero jak wbiję łopatę, zrobi się u mnie troszkę ciekawiej. Chociaż moze rozbióra też będzie warta obejżenia. Jak dobrze pójdzie to jutro może uda się zdjąć dach, chociaż to nie było zaplanowane więc nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Pozdrawiam cieplutko Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 To i ja się przyłączę do gratulacji. Spóźniłam się, ale niech pobyt za wschodnią granicą będzie moim usprawiedliwieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 08.02.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Agduś bardzo dziękuje i oczywiście jesteś usprawiedliwiona Poczytałam teraz sobie o twojej wyprawie i jestem pod wrażeniem. Jak dojechałam do końca to przez myśl mi przeszło poszukać swoich przodków, może ja też mam kogoś ciekawego w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 09.02.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Trzymam kciuki za rozbiórkę , niestety przy okazji zniszczeń nie da się uniknąć szkód na działce ale to wszystko w imię wyższego celu więc nie przejmuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 09.02.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Ciaszko tym się nie przejmuję, bo działka duża no i liczę, że ten spych za dwa tygodnie posprząta To głupie ale ja tej rozbiórki bardziej sie boję niż budowy, więc jak to się skonczy to będę baaardzo szczęśliwa. A kciuki napewno się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 17.02.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Jak tam rozbiórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 18.02.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ciaszko specjalnie dla ciebie fotorelacja w dzinniczku A ty idziesz jak burza choć widzę, że drobnych błędów uniknąć się nie udało. Na szczęście to, że jakieś poprawki będą zakłada się chyba od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 oj basiu , widze , ze u ciebie niezla zadyma na dzialce trzymam kciuki za powodzenie calego przedsiewziecia powiedz mi jeszcze , co slychac u naszego piesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 19.02.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Frosiu miło cie widzieć, mnie ostatnio choróbsko dopadło i nie miałam siły na pisanie, ale po sobocie już musiałam się zmobilizować. W końcu coś ruszyło, ciekawa jestem czy uda sie to w ten weekend zakończyć. Krzysiu w następny tydzień chce wziąść urlop, jeśli dostanie to będzie miał czas ewentualnie dalej porządkować teren. Ostatnio cały czas poza domem więc sama działam jak mogę. W sprawie piesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No, było co burzyć! A jakie solidne mury!Burzenie mało budujące jest, ale niedługo pewnie zacznie się bardziej twórcza część tej przygody.A nowy dom stanie w tym samym miejscu, w którym stały te budynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 19.02.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Cześć Agduś ciebie też milo widzieć. Rzeczywiście rozbiórka jest przygnębiająca przynajmniej dla mnie bo ja taka emocjonalan jestem, ale w wyobraźni kopiemy już fundamenty Nasz domek częściowo będzie stał na miejscu starych zabudowań. jak już będzie tam pusto to pomierzymy sobie troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 19.02.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Niezła demolka Teraz to możesz zrobić zawody w paintball-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 19.02.2008 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ciaszko oj działo sie, działo. ale ten weekend będzie chyba jeszcze bardziej gorący. Do Pana Spycha dołączy piękna Pani Fadroma i razem postarają się pięknie przygotować działeczkę na przyjęcie nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 26.02.2008 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ciaszko na dniach bedziemy robic pierwsze zakupy. Możesz zdradzić gdzie kupowaliście stal? Ja narazie dzwoniłam tylko do Hogera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 27.02.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Większość z Hogera ale przy większych zakupach warto zadzwonić do Inpolu . Namiar wysłałam na priv. Teraz po demolce to już możecie startować. Życzę samych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts