Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Orchidea i nasze miejsce na ziemi...-komentarze

basiab

Recommended Posts

Widzę, że mnie tu obgadują :roll: :roll: :wink: :wink:

Dziewczyny, jeśli chcecie namiary na geodetę (ciaszka, Tobie będzie jeszcze potrzebny do odbiorów końcowych), to prześlę Wam na priv. U nas za wytyczenie domu wziął 600zł. Za odbiór to samo + 100zł za każde przyłącze.

Swoich elektryków też mogę polecić, tynkarza również, chociaż nie wiem, czy ma czas. Absolutnie nie polecam mojego instalatora- hydraulika.

pozdrawiam i powodzenia życzę

• Odpowiedzi 128
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wy mi tu ładnie gratulujecie - za co dziękuję baaardzo - a ja nie dostaję, żadnych powiadomień :evil: A ja lubie jak mnie ktoś odwiedza :oops:

Myślę, że dopiero jak wbiję łopatę, zrobi się u mnie troszkę ciekawiej. Chociaż moze rozbióra też będzie warta obejżenia. Jak dobrze pójdzie to jutro może uda się zdjąć dach, chociaż to nie było zaplanowane więc nie wiem czy coś z tego wyjdzie.

Pozdrawiam cieplutko Basia

• 2 weeks później...

Frosiu miło cie widzieć, mnie ostatnio choróbsko dopadło i nie miałam siły na pisanie, ale po sobocie już musiałam się zmobilizować. W końcu coś ruszyło, ciekawa jestem czy uda sie to w ten weekend zakończyć. Krzysiu w następny tydzień chce wziąść urlop, jeśli dostanie to będzie miał czas ewentualnie dalej porządkować teren. Ostatnio cały czas poza domem więc sama działam jak mogę. :(

W sprawie piesia :cry: :cry: :cry:

Cześć Agduś ciebie też milo widzieć. Rzeczywiście rozbiórka jest przygnębiająca przynajmniej dla mnie bo ja taka emocjonalan jestem, ale w wyobraźni kopiemy już fundamenty :lol: Nasz domek częściowo będzie stał na miejscu starych zabudowań. jak już będzie tam pusto to pomierzymy sobie troszkę :roll: :wink: