dorkazz 15.12.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Witam, w związku z tym, że nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na moje pytanie postanowiłam zadać je tutaj. Czy parkiet bambusowy układa się bezklejowo? (Tj. na suchą i wyrównaną powierzchnię kładzie się jedynie warstwę korka a potem również bez użycia kleju kładzie się parkiet jako podłogę pływającą?) Na koniec dodam, że mieszkam w bloku starego budownictwa... Proszę, napiszcie czy dobrze myślę, inaczej wyprowadźcie mnie z błędu...Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.12.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Z tego co się orientuję deski klei sie do podłoża. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markal2 05.01.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Jeżeli jest to parkiet to musi być przyklejony , chyba że kupiłeś panele Bambusowe. - w tym przypadku można kłaść na podkładzie .PozdrawiamMariusz http://www.paneleiwykladziny.e-biznes.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts