Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej! u nas robią się nadproża...przyjechał strop i kominy...za tydzień liczę że będzie po stropie i chłopaki pojadą do domu....co do wielkości domku to mój majster się dziwi że budujemy taki mały...za to cholera kredyt duży i mam gdzieś jego gadkę...mieszkam na 36mkw jak myslicie będę zadowolona z salonu prawie takiej wielkości? :wink: ....kilka zdjęć wkleiłam w Grupie planującej budowę w 2007...wieczorkiem uaktualnie.pozdro.u.

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ula - domkow o powierzchni uzytkowej ponad 200 m2 nie trzeba budowac

MOzna takie kupic od reki w stanie surowym i to do wybory do koloru.

Sporo ludzikow porwalo sie na budowe takich domkow, kredyt sie skonczyl a oni nie maja kasy na wykonczenie i zamieszkanie.

Buduje Iskierke - domek mały, ale domek ktory mam zamiar splacic przed emerytura i jeszcze po drodze troche swiata pozwiedzac :D

Ile Wam weszło betonu na ławy? 25 m3 :o ?? nam ok 14 m3 ! u.

mi tez poszło 14m3 a ławe miałem wyzsza bo 35cm a nie jak w projekcie 30...nie wiem gdzie wlali te 25m3,czuje tu jakis przekret !

nie bede komentowal twojej wypowiedzi.... zobacz sobie zdjecia

Mam wrazenie ze bierzecie udzial w konkursie"kto da mniej" mnie interesuje

Jakosc

Termin

Cena

Ile Wam weszło betonu na ławy? 25 m3 :o ?? nam ok 14 m3 ! u.

mi tez poszło 14m3 a ławe miałem wyzsza bo 35cm a nie jak w projekcie 30...nie wiem gdzie wlali te 25m3,czuje tu jakis przekret !

nie bede komentowal twojej wypowiedzi.... zobacz sobie zdjecia

Mam wrazenie ze bierzecie udzial w konkursie"kto da mniej" mnie interesuje

Jakosc

Termin

Cena

Ja skomentuję

oni mają wzmacniane fundamenty (krzyżowo)

dlatygo poszło więcej :wink:

Hej! u nas robią się nadproża...przyjechał strop i kominy...za tydzień liczę że będzie po stropie i chłopaki pojadą do domu....co do wielkości domku to mój majster się dziwi że budujemy taki mały...za to cholera kredyt duży i mam gdzieś jego gadkę...mieszkam na 36mkw jak myslicie będę zadowolona z salonu prawie takiej wielkości? :wink: ....kilka zdjęć wkleiłam w Grupie planującej budowę w 2007...wieczorkiem uaktualnie.pozdro.u.

dawaj fotki tutaj! 8)

pozdrawiam mariusz

Dzisiaj doszalowali mi jeszcze schody tarasu i ganku, teraz wydaje sie to jeszcze wieksze. Kurde ciesze sie jednak ten domek ma optymalna wielkosc. Wczoraj robilem rekonesans po budowach i ogladalem to co chcialem kupic.Boska reka mnie ustrzegla przed zakupem zrecznego z muratora, garaz na resoraka... wiesz wjedziesz autem do garazu i maska w sypialni. Nie wiem czy widziales poludniowa na zywo, ale jest w niej troche wiecej niz troche miejsca. Gratuluje wyboru 8)

Dzisiaj doszalowali mi jeszcze schody tarasu i ganku, teraz wydaje sie to jeszcze wieksze. Kurde ciesze sie jednak ten domek ma optymalna wielkosc. Wczoraj robilem rekonesans po budowach i ogladalem to co chcialem kupic.Boska reka mnie ustrzegla przed zakupem zrecznego z muratora, garaz na resoraka... wiesz wjedziesz autem do garazu i maska w sypialni. Nie wiem czy widziales poludniowa na zywo, ale jest w niej troche wiecej niz troche miejsca. Gratuluje wyboru 8)

a tu piszą że jakieś to małe :-?

dzięki pozdrawiam mariusz :wink:

hej

Co ty jakie male??, popatrz na iskierke, a na moje fundamenty, iskierka wydaje sie jak fundament pod garaz. Naprawde jest sporo miejsca, widzialem na zywo.

wiem, wiem

że byłwś i na żywo widziałeś :roll:

ja też bym chętnie zobaczył

może kiedyś będę przejazdem, to się wproszę do Rafała :wink:

pozdrawiam mariusz

Witajcie Południowcy!

My tez ruszyliśmy z budową. Ławy wykopane i zazbrojone. No i oczywiście dziwne by było gdyby wszystko było ok. Fachowcy poszerzyli ławę pod komin nie w tym miejscu co trzeba bo nie zauważyli w projekcie że komin jest przesunięty. I co Wy na to :( Aż strach pomyśleć co będzie dalej :roll:

Pozdrawiam