ula1719501037 22.04.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Hej! u nas robią się nadproża...przyjechał strop i kominy...za tydzień liczę że będzie po stropie i chłopaki pojadą do domu....co do wielkości domku to mój majster się dziwi że budujemy taki mały...za to cholera kredyt duży i mam gdzieś jego gadkę...mieszkam na 36mkw jak myslicie będę zadowolona z salonu prawie takiej wielkości? ....kilka zdjęć wkleiłam w Grupie planującej budowę w 2007...wieczorkiem uaktualnie.pozdro.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 22.04.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ula - domkow o powierzchni uzytkowej ponad 200 m2 nie trzeba budowac MOzna takie kupic od reki w stanie surowym i to do wybory do koloru. Sporo ludzikow porwalo sie na budowe takich domkow, kredyt sie skonczyl a oni nie maja kasy na wykonczenie i zamieszkanie. Buduje Iskierke - domek mały, ale domek ktory mam zamiar splacic przed emerytura i jeszcze po drodze troche swiata pozwiedzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 22.04.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ile Wam weszło betonu na ławy? 25 m3 ?? nam ok 14 m3 ! u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 22.04.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ile Wam weszło betonu na ławy? 25 m3 ?? nam ok 14 m3 ! u. mi tez poszło 14m3 a ławe miałem wyzsza bo 35cm a nie jak w projekcie 30...nie wiem gdzie wlali te 25m3,czuje tu jakis przekret ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_i_gosia 23.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ile Wam weszło betonu na ławy? 25 m3 ?? nam ok 14 m3 ! u. mi tez poszło 14m3 a ławe miałem wyzsza bo 35cm a nie jak w projekcie 30...nie wiem gdzie wlali te 25m3,czuje tu jakis przekret ! nie bede komentowal twojej wypowiedzi.... zobacz sobie zdjecia Mam wrazenie ze bierzecie udzial w konkursie"kto da mniej" mnie interesuje Jakosc Termin Cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.04.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ile Wam weszło betonu na ławy? 25 m3 ?? nam ok 14 m3 ! u. mi tez poszło 14m3 a ławe miałem wyzsza bo 35cm a nie jak w projekcie 30...nie wiem gdzie wlali te 25m3,czuje tu jakis przekret ! nie bede komentowal twojej wypowiedzi.... zobacz sobie zdjecia Mam wrazenie ze bierzecie udzial w konkursie"kto da mniej" mnie interesuje Jakosc Termin Cena Ja skomentuję oni mają wzmacniane fundamenty (krzyżowo) dlatygo poszło więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.04.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Hej! u nas robią się nadproża...przyjechał strop i kominy...za tydzień liczę że będzie po stropie i chłopaki pojadą do domu....co do wielkości domku to mój majster się dziwi że budujemy taki mały...za to cholera kredyt duży i mam gdzieś jego gadkę...mieszkam na 36mkw jak myslicie będę zadowolona z salonu prawie takiej wielkości? ....kilka zdjęć wkleiłam w Grupie planującej budowę w 2007...wieczorkiem uaktualnie.pozdro.u. dawaj fotki tutaj! pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.04.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Tomek piękne twoje fotki wklejaj jak najwięcej, ja na razie robie sam z teściem więc każda fotka jest dla mnie na wagę złota! myślę że jutro zakończymy szalunki, na czwartek zamówiłem wstępnie beton fotki miały być dzisiaj, ale baterie padły pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.04.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Wiataj marcin_u wklejaj fotki pozdrawiam mariusz[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_i_gosia 23.04.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Hej Mariusz Dzieki kolego za wyrecznie, w kwestii tlumaczenia A masz juz jakies fotki, jesli tak to dawaj jestem ciekaw, ja dzis nie zabralem aparatu pochwale sie pozniej. Panowie szaleja i ida jak przecinaki. Pzdr T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.04.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Tomek nic nie pstrykałem, baterie mi padły ja jestem sporo za tobą! może jutro, a na pewno pojutrze narobię pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 23.04.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Wiataj marcin_u wklejaj fotki pozdrawiam mariusz[/b] Prosze bardzo... http://images21.fotosik.pl/206/000a557a3234a8b9.jpg tak wyglada stan na dzis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_i_gosia 23.04.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Dzisiaj doszalowali mi jeszcze schody tarasu i ganku, teraz wydaje sie to jeszcze wieksze. Kurde ciesze sie jednak ten domek ma optymalna wielkosc. Wczoraj robilem rekonesans po budowach i ogladalem to co chcialem kupic.Boska reka mnie ustrzegla przed zakupem zrecznego z muratora, garaz na resoraka... wiesz wjedziesz autem do garazu i maska w sypialni. Nie wiem czy widziales poludniowa na zywo, ale jest w niej troche wiecej niz troche miejsca. Gratuluje wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.04.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Wiataj marcin_u wklejaj fotki pozdrawiam mariusz[/b] Prosze bardzo... http://images21.fotosik.pl/206/000a557a3234a8b9.jpg tak wyglada stan na dzis.. piękne fundamenciki ja nie mogę się doczekać kiedy taki u mnie będą dzięki i pozdrawiam mariusz ps czekam na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.04.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Dzisiaj doszalowali mi jeszcze schody tarasu i ganku, teraz wydaje sie to jeszcze wieksze. Kurde ciesze sie jednak ten domek ma optymalna wielkosc. Wczoraj robilem rekonesans po budowach i ogladalem to co chcialem kupic.Boska reka mnie ustrzegla przed zakupem zrecznego z muratora, garaz na resoraka... wiesz wjedziesz autem do garazu i maska w sypialni. Nie wiem czy widziales poludniowa na zywo, ale jest w niej troche wiecej niz troche miejsca. Gratuluje wyboru a tu piszą że jakieś to małe dzięki pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_i_gosia 24.04.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 hej Co ty jakie male??, popatrz na iskierke, a na moje fundamenty, iskierka wydaje sie jak fundament pod garaz. Naprawde jest sporo miejsca, widzialem na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 24.04.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 hej Co ty jakie male??, popatrz na iskierke, a na moje fundamenty, iskierka wydaje sie jak fundament pod garaz. Naprawde jest sporo miejsca, widzialem na zywo. wiem, wiem że byłwś i na żywo widziałeś ja też bym chętnie zobaczył może kiedyś będę przejazdem, to się wproszę do Rafała pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 25.04.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Oczywiscie nie ma problemu Mariusz, jak bedziesz w okolicy to zapraszam, i naprawde nie wiem jak mozna mowic ze poludniowa jest mala, wiecie ile ona ma podlog i okien do umycia, posprzatania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_i_gosia 25.04.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Oczywiscie nie ma problemu Mariusz, jak bedziesz w okolicy to zapraszam, i naprawde nie wiem jak mozna mowic ze poludniowa jest mala, wiecie ile ona ma podlog i okien do umycia, posprzatania... wykafelkowania, odeskowania, oszklenia??? $$$$ mała??? A ja to dopiero musze zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaw79 25.04.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witajcie Południowcy! My tez ruszyliśmy z budową. Ławy wykopane i zazbrojone. No i oczywiście dziwne by było gdyby wszystko było ok. Fachowcy poszerzyli ławę pod komin nie w tym miejscu co trzeba bo nie zauważyli w projekcie że komin jest przesunięty. I co Wy na to Aż strach pomyśleć co będzie dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts