Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wlasnie teraz siedze nad projektem i zastanawiam sie co zrobic z pomieszczeniem pod schodami :D, tak ogladam i dochodze do wniosku ze musze zmienic polozenie szybow wentylacyjnych w kominie. Ale jakos nie chce prowadzic rury przez garaz zeby zwentylowac tam pod schodami to pomieszczenie, zrobie tylko kratke pomiedzy garazem i na tym sie skonczy. Miotla i odkurzacz nie potrzebuja duzo powietrza. Czyli "0" spizarki

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich południowiczów. U nas prace trochę stanęły w miejscu -pogoda zawiodła ale od jutra zaczynamy dalej działać. Czas najwyższy aby ściany zaczęły rosnąć. A jak postępy u was? Mam do pokazania klika zdjęć z wcześniejszych etapów. oto link:http://magdaigrzegorz.fotosik.pl/albumy/185808.html :D

Witam wszystkich południowiczów. U nas prace trochę stanęły w miejscu -pogoda zawiodła ale od jutra zaczynamy dalej działać. Czas najwyższy aby ściany zaczęły rosnąć. A jak postępy u was? Mam do pokazania klika zdjęć z wcześniejszych etapów. oto link:http://magdaigrzegorz.fotosik.pl/albumy/185808.html :D

Witaj GrześN

piękne fotki i okolice :wink:

ja mam dopiero ławy

od wtorku zacznę stawiać ściany fundamentowe

pozdrawiam mariusz

Hej

Mariusz pewnie pytam juz po raz 1000000 jak sie robi te emblematy przy nazwie uzytkownika??

ja też pewnie się powtarzam, ale polecam fotosik! 8)

tam masz gotowe odnośniki

zdjęcie musi być niewilkie, bo "rozwali" temat

do 128/96 pikseli

ustawiasz na dole w profilu

jak coś nie idzie daj znać

pozdrawiam mariusz

ps a niby kiedy pytałeś?

witam i ja. U nas wszystko zgodnie z planem. słupki zabetonowane, blaszak stoi, w tym tygodniu ma byc woda, a za 2 tygodnie dzwonie dopytac o cegły.

Tomek i gosia-piekne ściany :)))) aż się chce budowac.

Jeszcze taka ciekawostka czy wy zapewniacie swojej ekipie budowlanej jakiś social. U nas będą budowac tylko pod warunkiem ciepłych obiadów. Nie powiem żebym zachwycona była, no ale jak chciałam dołozyc im 3 tys żeby sobie te obiady na mieście kupili to usłyszałam że nie o pieniądze tu chodzi. Z drugiej strony za taka kwote to ja się jakos przemęczę i kupię wieksze garnki :))

Ja nie zapewniam socjala, mam wynajeta firme i w umowie wszystko jest po jej stronie. Kibelek sprzatanie smieci i cos tam jeszcze. Od czau do czasu po skonczonej pracy panow wjezdzam im tam z piwem albo z jakims "drobiazgiem"

to jest chwyt marketingowy, mam pare spraw poza umowa do wykonania 8)

pozdr

witam i ja. U nas wszystko zgodnie z planem. słupki zabetonowane, blaszak stoi, w tym tygodniu ma byc woda, a za 2 tygodnie dzwonie dopytac o cegły.

Tomek i gosia-piekne ściany :)))) aż się chce budowac.

Jeszcze taka ciekawostka czy wy zapewniacie swojej ekipie budowlanej jakiś social. U nas będą budowac tylko pod warunkiem ciepłych obiadów. Nie powiem żebym zachwycona była, no ale jak chciałam dołozyc im 3 tys żeby sobie te obiady na mieście kupili to usłyszałam że nie o pieniądze tu chodzi. Z drugiej strony za taka kwote to ja się jakos przemęczę i kupię wieksze garnki :))