tomek_i_gosia 07.05.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Wlasnie teraz siedze nad projektem i zastanawiam sie co zrobic z pomieszczeniem pod schodami , tak ogladam i dochodze do wniosku ze musze zmienic polozenie szybow wentylacyjnych w kominie. Ale jakos nie chce prowadzic rury przez garaz zeby zwentylowac tam pod schodami to pomieszczenie, zrobie tylko kratke pomiedzy garazem i na tym sie skonczy. Miotla i odkurzacz nie potrzebuja duzo powietrza. Czyli "0" spizarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 07.05.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 zrobisz jak uważaszzobacz u kogoś kto ma, naprawdę fajna sprawa!ja jeszcze zrobię kanał w garażupozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_i_gosia 08.05.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 ja oprocz piwa nie mialbym tam co trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaw79 08.05.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Cześć wszystkim! Mamy już fundamenty!! Wkleiłabym zdjęcia które do tej pory zrobliiśmy ale... nie wiem jak Czy ktoś z Was mi podpowie jak to zrobić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_i_gosia 08.05.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Aga zaloz sobie konto np na serwerze yahoo, albo tam gdzie mam mariusz. Tam sa opisy jak sie wkleja foty. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 08.05.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Cześć wszystkim! Mamy już fundamenty!! Wkleiłabym zdjęcia które do tej pory zrobliiśmy ale... nie wiem jak Czy ktoś z Was mi podpowie jak to zrobić? Pozdrawiam Witaj polecam http://www.fotosik.pl jest po polsku i ma gotowe odnośniki na forum itp pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 08.05.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Tomekmasz piękne, zasmołowane ściany fundamentoweile wsypałeś tam piachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaw79 09.05.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Dzięki! Dzisiaj będę działać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrześN 09.05.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witam wszystkich południowiczów. U nas prace trochę stanęły w miejscu -pogoda zawiodła ale od jutra zaczynamy dalej działać. Czas najwyższy aby ściany zaczęły rosnąć. A jak postępy u was? Mam do pokazania klika zdjęć z wcześniejszych etapów. oto link:http://magdaigrzegorz.fotosik.pl/albumy/185808.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 09.05.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witam wszystkich południowiczów. U nas prace trochę stanęły w miejscu -pogoda zawiodła ale od jutra zaczynamy dalej działać. Czas najwyższy aby ściany zaczęły rosnąć. A jak postępy u was? Mam do pokazania klika zdjęć z wcześniejszych etapów. oto link:http://magdaigrzegorz.fotosik.pl/albumy/185808.html Witaj GrześN piękne fotki i okolice ja mam dopiero ławy od wtorku zacznę stawiać ściany fundamentowe pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatek1719500909 10.05.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 a mnie dzis o bardzo nieludzkiej porze (5 rano) przywieźli blaszak. Niestety panowie troichę się zakopali. Powstał więc palący problem zrobienia podjazdu i to jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 10.05.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 a mnie dzis o bardzo nieludzkiej porze (5 rano) przywieźli blaszak. Niestety panowie troichę się zakopali. Powstał więc palący problem zrobienia podjazdu i to jak najszybciej. u mnie podobnie jak sucho to jest bardzo twardo, ale jak mokro to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_i_gosia 11.05.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Hej Mariusz pewnie pytam juz po raz 1000000 jak sie robi te emblematy przy nazwie uzytkownika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 11.05.2007 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Hej Mariusz pewnie pytam juz po raz 1000000 jak sie robi te emblematy przy nazwie uzytkownika?? ja też pewnie się powtarzam, ale polecam fotosik! tam masz gotowe odnośniki zdjęcie musi być niewilkie, bo "rozwali" temat do 128/96 pikseli ustawiasz na dole w profilu jak coś nie idzie daj znać pozdrawiam mariusz ps a niby kiedy pytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_i_gosia 15.05.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 http://images20.fotosik.pl/348/807624901b930b64m.jpg chlopaki jada ze scianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 15.05.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 http://images20.fotosik.pl/348/807624901b930b64m.jpg chlopaki jada ze scianami Cześć Tomek ależ ja tobie ..... u mnie rosną ściany, ale na razie fundamntowe widzę że w końcu wkleiłeś zdjęcie Ty masz lustrzanę odbicie? pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_i_gosia 16.05.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Czesc Mariusz Taaakk mam lustrzane odbicie, mury ida do gory w przyszlym tygodniu zalewamy strop, slupy, tataz i pierwszy stopien na ganku Juz zaczynam zamawiac materialy wykonczeniowe w sobote drzwi a po postawieniu scian na gorze od razu okna pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatek1719500909 16.05.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 witam i ja. U nas wszystko zgodnie z planem. słupki zabetonowane, blaszak stoi, w tym tygodniu ma byc woda, a za 2 tygodnie dzwonie dopytac o cegły. Tomek i gosia-piekne ściany ))) aż się chce budowac. Jeszcze taka ciekawostka czy wy zapewniacie swojej ekipie budowlanej jakiś social. U nas będą budowac tylko pod warunkiem ciepłych obiadów. Nie powiem żebym zachwycona była, no ale jak chciałam dołozyc im 3 tys żeby sobie te obiady na mieście kupili to usłyszałam że nie o pieniądze tu chodzi. Z drugiej strony za taka kwote to ja się jakos przemęczę i kupię wieksze garnki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_i_gosia 16.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Ja nie zapewniam socjala, mam wynajeta firme i w umowie wszystko jest po jej stronie. Kibelek sprzatanie smieci i cos tam jeszcze. Od czau do czasu po skonczonej pracy panow wjezdzam im tam z piwem albo z jakims "drobiazgiem" to jest chwyt marketingowy, mam pare spraw poza umowa do wykonania pozdr witam i ja. U nas wszystko zgodnie z planem. słupki zabetonowane, blaszak stoi, w tym tygodniu ma byc woda, a za 2 tygodnie dzwonie dopytac o cegły. Tomek i gosia-piekne ściany ))) aż się chce budowac. Jeszcze taka ciekawostka czy wy zapewniacie swojej ekipie budowlanej jakiś social. U nas będą budowac tylko pod warunkiem ciepłych obiadów. Nie powiem żebym zachwycona była, no ale jak chciałam dołozyc im 3 tys żeby sobie te obiady na mieście kupili to usłyszałam że nie o pieniądze tu chodzi. Z drugiej strony za taka kwote to ja się jakos przemęczę i kupię wieksze garnki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 17.05.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Hej ludziska!! ile majĄ wasze ścianki kolankowe? PISZCIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts