Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

... i jeszcze kilka zdjęć z sierpnia.

Melduję zakończenie budowy Południowa!

Zgodnie z planem, wprowadzilismy się we wrześniu br.

Oczywiscie brakuje nam wielu mebli i części farb na scianach - ale i tak jest super!

Po trzech miesiącach mogę potwierdzić, że to bardzo udany projekt. Nawet klatka schodowa z umniejszonym schowkiem tak bardzo nie doskwiera jak niektórzy meldowali. Jedynym słabym punktem jest okno połaciowe w łazience. Przy ogrzewaniu kondensacyjnym mimo wprowadzenia wielu mądrości zaczerpniętych z Muratora i wypowiedzi forumowiczów - woda cieknie po szybie i ścianach okiennej wnęki ilektoć za oknem robi się zimno. Po prostu skrapla się wilgoć - punkt rossssy.

Poza tym mieszka się super. Okolica spokojna. Dojazdy okazały się mniej dotkliwe niż zakładałem. Własny kosztorys spełnił się w 100%.

Teraz czeka nas pierwsza zima. Mam nadzieję, że długie ciepłe lato zrobiło swoje. Na razie jest ciepło i przyjemnie.

Na wszelkie pytania chętnie odpowiem pod adresem [email protected]

Pozdrawiam i życzę wielu radości z budowania.

Decu

Zdjęcie-0137.jpg

Zdjęcie-0135.jpg

Zdjęcie-0055.jpg

Zdjęcie-0132.jpg

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia