mariuszdro 01.06.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Czy ktoś wybrał projekt Południowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 01.06.2006 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 czy ktoś taki buduje, lub wybudował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 02.06.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 czy ktoś taki buduje, lub wybudował? Witam, ja niedawno rozpocząłem budowe Południowej, na razie są fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 02.06.2006 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ależ my wam zazdrościmy - bo na razie to jesteśmy na etapie zatrudniania kierownika budowy i zbierania dokumentów do pozwolenia na budowę; jak będziesz już na dalszym etapie to będę wdzięczny za podzielenie się różnymi uwagami i zdjęciami (znowu będzie można pozazdrościć!!!) Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 04.06.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Czy ktoś wybrał projekt Południowa? Tak, są tacy. Jest to projekt który powstał po modyfikacji Iskierki, która to postała z Marysi. Czytaj tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=20726&postdays=0&postorder=asc&highlight=marysia&start=540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 19.06.2006 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam, bardzo interesują mnie wasze postępy. Prosze powiadamiać o zmianach, my w projekcie chcemy przestawić ścianę szczytową o metr, aby powiększyć garaż i pom. gospodarcze. A u was jakie zmiany przewidujecie?Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 27.06.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam, u mnie jedyna zmiana bylo zmnieszenie okienek w garazu i kotlowni (nie liczac tego, ze przerobienie Iskierki na południową to dzieło Pani architekt i częsciowo moje).W tej chwili mam postawione sciany parteru, ekipa pomalu przygotowuje strop. (zdjecia w stopce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 27.06.2006 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam, to był dobry pomysł.Ja przesuwam jeszcze ścianę nośną od strony garażu, aby go powiększyć i pomieszczenie gospodarcze, rezygnuje z drzwi zewnętrznych do pomieszczenia gospodarczego i zastanawiam się nad powiększeniem drzwi tarasowych i zbliżenia okien w salonie.Jeszcze jestem na etapie załatwianie pozwolenie, jeśli masz jakieś pomysły na ulepszenie to będę wdzięczny.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 27.06.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Co do okna tarasowego, to nie wiem czy to dobry pomysl.Duze okno tarasowe kosztuje duuuuzo wiecej, a od strony polnocnej i tak za wiele swiatla nie wpadnie.Moim zdaniem lepiej juz powiekszyc okna na scianie zachodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 27.06.2006 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 u nas akurat te drzwi tarasowe wypadają od zachodu, tak więc od strony mocno nasłonecznionej i wydaje sie, że będzie to dobrze wyglądało, bo wizieliśmy takie drzwi u sąsiadów (dwuskrzydłowe ze świetlikami po bokach) i są naprawdę oki;jeszcze pytanko: jeśli pamiętasz to ile wyniósł cię materiał na stan zerowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 27.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 materialy stanu 0 kosztowaly mnie okolo 20k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrześN 01.09.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Mam pytanie do Pana Rafała. Interesuje mnie również domek południowa. Czy mogę się dowiedzieć gdzie Pan dokonywał zmian projektu Iskierka, czy w tym biurze projektowym gdzie zakupił Pan projekt, czy na własną rękę. I jeszcze jedno pytanie czy mógłby Pan powiedzieć jakiej wielkości są pomieszczenia w tym domku i ile kosztuje tak w przybliżeniu wybudowanie takiego domku w tym stanie co jest na pokazanych zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 01.09.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam, nie ma sprawy, zmien dokonałem w pracowni HBStudio, wykonała je Pani architekt, autorka Iskierki. Jesli chodzi o wielkosc pomieszczen to salon wraz z jadalnia ma 32,6m2, kuchnia 6,7; lazienka dolna 3; garaz 17; kotlownia 8;3i pietro, pokoje: 11,9; 12,9; 16; lazienka 7. W przyblizeniu wybudowanie stanu surowego zamknietego (tak jak na zdjeciach) kosztowalo mnie okolo 130k (bez dzialki, dokumentow i przylaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrześN 01.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Serdeczne dzięki. Bardzo mi się te wiadomości przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrześN 01.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Mam jeszcze jedno pytanie ile kosztuje takie przerobienie projektu, chodzi mi o to ile Pana wyniósł ten projekt na gotowo? I jakie ma ten domek wymiary. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 19.09.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam, domek w obrysie ma 11mx9,6mOpis jest na http://www.hbstudio.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 10.10.2006 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witm,proszę o najnowsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatek1719500909 01.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Chciałam zapytać jaka jest wysokość ściany kolankowejw tym projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 02.11.2006 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Chciałam zapytać jaka jest wysokość ściany kolankowej w tym projekcie? Witaj o ile dobrze pamiętam to 90cm, myślę że wystarczająco, dla mnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 06.11.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ale macie superrrowo! My dopiero na wiosnę 2007 zaczynamy "walkę" z Iskierką. Chciałabym już wykańczać, ale nie się.... Byle do wiosny. ps. co Wam jeszcze brakuje żeby zamieszkać?u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts