mbied1 15.12.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Witam, może komuś rzuciła się gdzieś w oczy płaskorzeźba z ciemnym np "drewnie" chodzi mi coś o kolor wenge. inspiracją dla mnie było to zdjęcie http://innemeble.pl/img/towary/obrazek_923.jpg Czekam na pomoc , najlepiej różne sklepy internetowe, również sklepy w Warszawie. z góry dziękuje za pomocEdyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 15.12.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Z tego co wiem to chyba stegu robi takie rzeczy, ale są to jakieś odlewy gipsowe, czy coś. Zawsze można pomalować.... Pooglądaj na stronie http://www.stegu.pl A poza tym to takie płaskorzeźby musisz szukać w sklepach z egzotycznymi artykułami. U nas na Śląsku jest taki, tylko nie pamiętam nazwy. A tak wogóle to polecam wycieczkę np. do Meksyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.12.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Albo do Indii, albo do Afryki gdzieś Można się rozmarzyć Sugeruję salony z meblami kolonialnymi, małe galeryjki wystroju wnętrz, albo dłuto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 15.12.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 http://www.innemeble.pl to chyba nawet zdjęcie z ich strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbied1 16.12.2007 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 zgadza się, to zdjęcie z tej strony, jednak nie ma tego w ofercie, a co do meksyku i innych krajów chętnie bym odbyła tego typu wycieczkę - ale teraz funusze przeznaczam na doprowadzenie domu do stnu uzyteczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 16.12.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Na allegro nie ma? Tam podobno jest wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbied1 16.12.2007 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 W przypadku allegro jest dużo jednak nie to co mnie interesuje są rzeżby ścienne ale nie wenge, jest metaloplastyka również śliczna, ae ja poszukuje drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 16.12.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witajcie. mbied1 co cie interesuje?? jaka plaskorzezba?? W mojej pracowni wykonujemy rowniez plaskorzezby jak i rzezby przestrzenne. Kopie rowniez. Jesli masz problem ze znalezieniem czegos to zawsze mozna to zrobic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 18.12.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 zajrzyj do radpolu na Jerozolimskich w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts