basiek8103 28.06.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 jesli moge cos doradzic, to wydaje mi sie, ze nie ma na co czekac, 2,5 roku to czas na tyle dlugi, ze naprawde warto zdiagnozowac problem. moze do in vitro nie dojdzie, ale itakwarto dac sobie pomoc. tak jak pisalam wczesniej, ja polecam Invicte - naprawde profesjonalna klinikai swietni specalisci. powodzenia! A Ty wciąż jestes ich pacjentką? I jaki jest czas oczekiwania na wizytę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madrala1719515296 25.07.2017 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 A Ty wciąż jestes ich pacjentką? I jaki jest czas oczekiwania na wizytę? tak. my do kliniki zgłosiliśmy się w marcu po wielu miesiącach niepowodzeń. przebadano nas z mężem oboje bardzo dokładnie, okazało się, że problem leży po mojej stronie, mam pcos. teraz walczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madrala1719515296 25.07.2017 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 a co do terminow wizyt, to zdecydowanie mieszczą się w ramach 'najbliższej przyszłości' zwykle kilka dni trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts