SzymonT 15.12.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Czy ktoś z Was kupował kiedyś meble z firmy NOTODO ? Szczególnie interesują mnie opinie o łóżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesper 17.01.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 czescjakies pol roku temu kupilam lozko notodo - chyba model 61 z szufladamitroche dlugo sie czeka bo 6 tygodni ale lozko polecam , przyjechali sympatyczni chlopcy zlozyli lozko , do dzisiaj nic sie nie dzieje i sie nie zapowiada- wiec z czystym sumieniem polecam , jak nazbieram kupie stolik i komode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 17.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 A ja miałam ogrooomną chęć kupić nodo 0709 tylko szkoda mi było tyle kasy wydać na łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78South 12.03.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 zaglądam tutaj, aby popytać, jednak niestety - nie w tematach łóżkowych interesują mnie te stoliki: http://www.notodo.pl/index.php?akcja=produkty&iKatId=150 i pytanie do Użytkowników - jakie są? jak z ich wykonaniem, jakością? warto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts