Mario B 16.12.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Córka kupiła sobie nowego laptopa,w sklepie.Oczywiście już coś tam namieszała i trzeba by wgrać system z kopii którą dostała razem z kompem .Tylko małe ale!! Kopia jest zrobiona w Norton ghost a ta cholera rząda hasła i z kąd ja mam to hasło wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 16.12.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Może się da przywrócić system z ustawieniami przed namieszaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 16.12.2007 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Niestety ale tylko z kopii.Serwis sie "wypiął" i dopiero po świetach coś może zrobić.A płytka ma hasło od "nowości" i tak myślę że może jakieś uniwersalneI dodam że to ASUS F3E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.12.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Córka kupiła sobie nowego laptopa,w sklepie.Oczywiście już coś tam namieszała i trzeba by wgrać system z kopii którą dostała razem z kompem .Tylko małe ale!! Kopia jest zrobiona w Norton ghost a ta cholera rząda hasła i z kąd ja mam to hasło wziąść Powiem ,że bardzo mnie zaskoczyłaś tym hasłem.Jeżeli spakowane archiwum woła hasła to w to jestem skłonny uwierzyć i jest to niemały problem.Ale jeżeli mówisz ,że o tej kopii i haśle płynącym z ghousta to coś mi tu nie leży. .Możesz jakoś to inaczej przedstawić? A może nie chodzi o hasło tylko ghost chce ścieżkę dostępu do obrazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 16.12.2007 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Mogę: wlączam ghosta klikam na:local-disk-from image-szukam kopi i klikam OK a on do mnie że password próbowałem i nr seryjny i różne inne i PUPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.12.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Mogę: wlączam ghosta klikam na:local-disk-from image-szukam kopi i klikam OK a on do mnie że password próbowałem i nr seryjny i różne inne i PUPA ok .a może chodzi o nazwę laptopa jako password. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 16.12.2007 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Próbowałem.PUPA Postaram sie wkleić print screena (jak sie nauczę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.12.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Próbowałem.PUPA Postaram sie wkleić print screena (jak sie nauczę ) Ustaw sobie to co na ekranie chcesz pokazać.Potem naciśnij Prt Sc.Otwórz painta i z zakładki plik wklej.Ten obraz zapisz np.jako jpg i wklej np. na fotosika a potem na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 16.12.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec4eb3b2a950497c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3f276282fa8fc976.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts