zaba_gonia 19.12.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Rankingum Kfiatkum & Bomboniercum 1. D`arek, verunia - 1 zaraz zdechne ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 dlatego ja tu nie wchodzę już napisałam skargę w odpowiednie miejsce depesia, nie spodziewałam się tego po Tobie żeby tak bezkarnie z gołom dupom i nie tylko upadek moralny i zgorszenie idę dać za Was w intencji na odpuszczenie, żeby Was nie wiodło na pokuszenie intencja to ciut małowato. trzaby jakieś egzorcyzma, ale na to chyba trza zrzutki... O żesz... To Ty, zdrajco, najpierw mnie namawiasz, a teraz egzorcyzmował będziesz?! Czekaj, dam ja Ci zrzutkę i kolejkę! Kulka - a co Ty taka zgorszona? Człowiek musi się gdzieś odstresować, a chłopaki chcieli się pogapić, no to ja... Potrzebowałam kontaktu z naturą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 e tam egzorcyzmy. Trza jej nowej szafy z ciuchami http://www.portretkobiety.pl/upload/photos/Moda_Ubrania.jpg a jak znów wszystko zruci ze sie? O,o, ta szafa to całkiem tego. Jak zruce, to trza następnej szafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.12.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Światło przygasiliście? No to... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/10002/normal_0906_vanessa_hudgens_nude.jpg W sypialni już mam światełka świąteczne... Depsia - chcialam zapytac ile metrow ma sypialnia, gdzie kupilas te lampki oraz jaki kolor maja zaslony bo dosyc mi sie podobaja . Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 dlatego ja tu nie wchodzę już napisałam skargę w odpowiednie miejsce depesia, nie spodziewałam się tego po Tobie żeby tak bezkarnie z gołom dupom i nie tylko upadek moralny i zgorszenie idę dać za Was w intencji na odpuszczenie, żeby Was nie wiodło na pokuszenie intencja to ciut małowato. trzaby jakieś egzorcyzma, ale na to chyba trza zrzutki... O żesz... To Ty, zdrajco, najpierw mnie namawiasz, a teraz egzorcyzmował będziesz?! Czekaj, dam ja Ci zrzutkę i kolejkę! Przecie ja tylko ... odwodziłem ich od intencji ... zepsucia tego co jest (znaczy, że nic ni mosz)... bo przecie na egzorce ni ma kasy, bo to trza tyle co na biskupa, a na to nie pódą... a Ty se opacznie tłomaczysz wszystko i mię bijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.12.2007 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Wracając do tematu: może mamuśka tak po cichu, coś tam synkowi przywiozła? Weź no, męża wypytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 20.12.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Nieśmiało przypominam, ze jeszcze się adwent nie skończył, a tu taka impreza... Kofi, ale przecież wódeczka postna jest, bo bezmięsna ! A z tego talerza zagrychy Retrofoofda to my tylko cebulkę wyjadamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 20.12.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img339.imageshack.us/img339/7329/nude4fsf7.jpgA tu jeszcze w fatałaszkach - wiem że nie powinienem go udostepniać ale jakoś nie mogłem się powstrzymać.sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 W sumie to uwazam , ze zachowujecie sie nie przyzwoicie. Swieta ida , troche przyzwoitosci przed nie zaszkodzi , a nie z golymi dupami latac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.12.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 W sumie to uwazam , ze zachowujecie sie nie przyzwoicie. Swieta ida , troche przyzwoitosci przed nie zaszkodzi , a nie z golymi dupami latac. nikt nie lata. to na stojaka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 20.12.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 W sumie to uwazam , ze zachowujecie sie nie przyzwoicie. Swieta ida , troche przyzwoitosci przed nie zaszkodzi , a nie z golymi dupami latac. Daj linka - chętnie tę gołą dupę zobaczę. Wiesz co?- święta idą a ty słowo" dupami" mówisz - troche przyzwoitosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 nikt nie lata. to na stojaka ... To jeszcze gorzej. Stiff Jako osoba nadzwyczaj przyzwoita czuje sie zobowiazana do pilnowania forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 20.12.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Swieta ida , troche przyzwoitosci przed nie zaszkodzi , a nie z golymi dupami latac. A skad wiesz ?!?! No bo na logikę: czego, jak czego, ale akurat dupy i w dodatku gołej, to na żadnym zdjęciu nie widać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Tomek Wiem z doswiadczenia . To sie zwykle zaczyna od przygaszania swiatla i pozniej jakos samo idzie Proponuje , zeby dzisiaj sie jakis fajny chlopak rozebral . Bo nam Dpsia zmarznie samiutka i golutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Stiff - jak mogłeś tak w moich prywatnych archiwach buszować? Retro - już ja wiem, co o tym myśleć! Rrmisia - ja się bardzo cieszę, że Ty masz takiego pomysła, że teraz kolej na chłopaka któregoś, bo faktycznie samej mi już zimno się zrobiło. A w ogóle - co Wy z tą dupą? Nie chciałam się tyłem odwracać, żeby niegrzeczna nie być dla Was. Zosiu - ja nie bardzo wiem, jaki metraż sypialni, bo częściej sufit jakoś widzę, a on zasłonięty baldachimem. Zasłony śliwkowo-wiśniowe, welurowe nabłyszczane. Lampki - chińszczyzna z marketu, zwykłe badziewie, szanujący się ludzie by tego nie ruszyli nawet widłami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.12.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 dps - ale czy możemy liczyć na ciąg dalszy...? między sprzątaniem, a gotowaniem, trochę bym sobie popatrzyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 20.12.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 puk pukCzy mozna?http://www.ikea.com/PIAimages/67424_PE181267_S2.jpgps. kwiatek z Ikei, jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 puk puk Czy mozna? http://www.ikea.com/PIAimages/67424_PE181267_S2.jpg ps. kwiatek z Ikei, jak trzeba a flaszka gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.12.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 jak tylko z kwiatkiem to kawa się należy nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 jak tylko z kwiatkiem to kawa się należy nic więcej I to bez cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts