rrmi 20.12.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 puk puk Czy mozna? http://www.ikea.com/PIAimages/67424_PE181267_S2.jpg ps. kwiatek z Ikei, jak trzeba O!!!! Dropsia to wie jak sie zachowac A jaki ma zwiazek zalozyciel wewatka z RW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.12.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 A jaki ma zwiazek zalozyciel wewatka z RW ? bardzo nas lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 rrmi, wkładasz kij w mrowisko To zbyt żenujace , żeby o tym opowiadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Olka Ja mysle , ze Was kazdy lubi Widzialam Twoja dlubanine , bardzo mi sie podoba . Jakos tak pozwolilam sobie wejsc z butami do tego bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Olka Ja mysle , ze Was kazdy lubi oj, taka duża i taka naiwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.12.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Olka Ja mysle , ze Was kazdy lubi oj, taka duża i taka naiwna psssssst...!!! to dla zmylenia przeciwnika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Elutek! Ty chcesz patrzyć? Nieobyczajność się szerzy tutaj. Nie wiem, co Oddziałowa powie na to wszystko. Raz zamknęła mnie w składziku. Czy ktoś może mi pożyczyć jakieś ciuchy? Zimno mi, chłopaki nie stanęli na wysokości zadania, nawet nie zajrzą, nie mówiąc o rozbieraniu się. Chyba nie podobam im się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.12.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Lampki - chińszczyzna z marketu, zwykłe badziewie, szanujący się ludzie by tego nie ruszyli nawet widłami... ...do tego momentu jakoś wytrzymałam uśmiechając się z letka po tym zdaniu rechoczę na cały blok nie wiem, czy interwencji mundurowych nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.12.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Lampki - chińszczyzna z marketu, zwykłe badziewie, szanujący się ludzie by tego nie ruszyli nawet widłami... ...do tego momentu jakoś wytrzymałam uśmiechając się z letka po tym zdaniu rechoczę na cały blok nie wiem, czy interwencji mundurowych nie będzie jak przyjdą, to wyślij ich sporwotem po jakiesik odzienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.12.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 ..wysłałam, pojechali ciężkim sprzętem, więcej przywiozą http://zapiskipsychopaty.blox.pl/resource/policja-trkt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 21.12.2007 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Zosiu - ja nie bardzo wiem, jaki metraż sypialni, bo częściej sufit jakoś widzę, a on zasłonięty baldachimem. Zaraz, zaraz... Leżąc w łóżku na plecach widzisz nad sobą baldachim i sufit ?... A nie, dajmy na to, jakąś męską fizjonomię ?!... Coś mi tu nie gra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.12.2007 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Elutek! Ty chcesz patrzyć? chłopaki nie stanęli na wysokości zadania to bardzo mi przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Zosiu - ja nie bardzo wiem, jaki metraż sypialni, bo częściej sufit jakoś widzę, a on zasłonięty baldachimem. Zaraz, zaraz... Leżąc w łóżku na plecach widzisz nad sobą baldachim i sufit ?... A nie, dajmy na to, jakąś męską fizjonomię ?!... Coś mi tu nie gra... Ty nie bądź taki Sherlock Holmes, tylko rozbierać się mieliście z Retro, a Wy nic! Jestem głęboko urażona i godnie zadzieram nosa! Faceci jak zwykle - wykorzystali mnie niewinną i zostawili sobie samej! Dobrze, że chociaż dziewczyny są niezawodne i przysyłają jakieś ciuchy, bo bym tu zamarzła była! Nawet nie napaliliście w piecu, o! Tola, ja Ci dziękuję za ciuszki - Panowie przywieźli, a jaka sensacja we wsi była! Sołtys to nawet leciał już z aparatem zdjęcia do gazetki robić, ale nie zdążył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 21.12.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 rozbierać się mieliście z Retro, a Wy nic! Zaraz, moment, prrr ! Rrmi powiedziała: "Proponuje , zeby dzisiaj sie jakis fajny chlopak rozebral." Gdzie tam mnie do fajnego chłopaka !... Ale żeby nie było - proszę: http://www.galleryofcelebrities.com/v/vandamme11.jpg Poza tym wcale Cię nie zostawiliśmy, tylko czekamy na ciąg dalszy ! Jestem głęboko urażona i godnie zadzieram nosa! A to weżmie się pilniczek i go trochę przytrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.12.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 ... tylko rozbierać się mieliście z Retro, a Wy nic! Jestem głęboko urażona i godnie zadzieram nosa! ja jezdem na chorobie, mam zwolnienie od rozbierania (do jutra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 21.12.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 jak tylko z kwiatkiem to kawa się należy nic więcej I to bez cukru A na śmietankę się załapię??/plizzzz/ Nadmienię, iż kwiatek 99.9 zł....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.12.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 jak tylko z kwiatkiem to kawa się należy nic więcej I to bez cukru A na śmietankę się załapię??/plizzzz/ Nadmienię, iż kwiatek 99.9 zł....... oj to nawet ciacho się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.12.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Widzialam Twoja dlubanine , bardzo mi sie podoba . Jakos tak pozwolilam sobie wejsc z butami do tego bloga no wiesz u mnie przed wejściem ściąga się buty i śmiga w skarpetkach bardzo mi miło,że sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.12.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 proponuję też zaopatrzyć sie w kapcie dla gości http://kapciegoscinne.pl/rys/pol.jpg teraz zimno moga sie przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 21.12.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 No więc się odzywam.Wczesniej nie moglam z braku czasu. Nie zmieniam swojego zdania. Nie przekonali mnie ci wszyscy, którzy za normę uważają oficjalną wizytę bez symbolicznego kwiatka czy jakiejś butelczyny dla gospodarzy . Ja w takiej sytuacji nie wiedziałabym co zrobić z rękoma. Zdecydowana większość ludzi, których znam, myśli tak samo. W sumie mnie pocieszyliści - widzę że nie mam co się przejmować - bo wg. oddźwięku na forum to żadna norma tylko raczej bezczelne i niekulturalne oczekiwanie przez gospodarzy prezentów. Czyli przejmuję się mniej . Postaram się byc mniej bezczelna i niekulturalna.Ale swoich przyzwyczjeń nie zmienię. Na oficjalną wizytę z pustymi rękoma nigdy bym nie poszła.Mam wpojoną zasadę - drobne upominki wzmacniają przyjaźń. Już tak głupio mam, że nawet jak jestem u mamy dwa razy w tygodniu to chociaz raz zawiozę jej jakiąś pierdółkę - czekoladę, kawałek placka, owoce. U teściów jesteśmy średnio raz w miesiącu. Co mi szkodzi zawieźć im np. coś do kawy. Nic. A jest miło że pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts