Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na wizytę bez kwiatka ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 189
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Elutek! Ty chcesz patrzyć? :o :lol:

Nieobyczajność się szerzy tutaj. 8)

Nie wiem, co Oddziałowa powie na to wszystko. Raz zamknęła mnie w składziku. :roll:

Czy ktoś może mi pożyczyć jakieś ciuchy? :roll:

Zimno mi, chłopaki nie stanęli na wysokości zadania, nawet nie zajrzą, nie mówiąc o rozbieraniu się. :-?

Chyba nie podobam im się. :oops: :(

Lampki - chińszczyzna z marketu, zwykłe badziewie, szanujący się ludzie by tego nie ruszyli nawet widłami... :lol: :lol: :lol:

...do tego momentu jakoś wytrzymałam uśmiechając się z letka :D

po tym zdaniu rechoczę na cały blok :lol: :lol: :lol:

nie wiem, czy interwencji mundurowych nie będzie 8) :lol:

Lampki - chińszczyzna z marketu, zwykłe badziewie, szanujący się ludzie by tego nie ruszyli nawet widłami... :lol: :lol: :lol:

...do tego momentu jakoś wytrzymałam uśmiechając się z letka :D

po tym zdaniu rechoczę na cały blok :lol: :lol: :lol:

nie wiem, czy interwencji mundurowych nie będzie 8) :lol:

jak przyjdą, to wyślij ich sporwotem po jakiesik odzienie

Zosiu - ja nie bardzo wiem, jaki metraż sypialni, bo częściej sufit jakoś widzę, a on zasłonięty baldachimem. :oops: :D

Zaraz, zaraz... Leżąc w łóżku na plecach widzisz nad sobą baldachim i sufit ?... A nie, dajmy na to, jakąś męską fizjonomię ?!... :o

Coś mi tu nie gra... :roll:

Ty nie bądź taki Sherlock Holmes, tylko rozbierać się mieliście z Retro, a Wy nic! Jestem głęboko urażona i godnie zadzieram nosa! 8)

Faceci jak zwykle - wykorzystali mnie niewinną i zostawili sobie samej!

Dobrze, że chociaż dziewczyny są niezawodne i przysyłają jakieś ciuchy, bo bym tu zamarzła była! Nawet nie napaliliście w piecu, o! :x :lol:

Tola, ja Ci dziękuję za ciuszki - Panowie przywieźli, a jaka sensacja we wsi była! Sołtys to nawet leciał już z aparatem zdjęcia do gazetki robić, ale nie zdążył. :lol:

rozbierać się mieliście z Retro, a Wy nic!

Zaraz, moment, prrr ! Rrmi powiedziała: "Proponuje , zeby dzisiaj sie jakis fajny chlopak rozebral." Gdzie tam mnie do fajnego chłopaka !... Ale żeby nie było - proszę:

http://www.galleryofcelebrities.com/v/vandamme11.jpg

Poza tym wcale Cię nie zostawiliśmy, tylko czekamy na ciąg dalszy ! :D

Jestem głęboko urażona i godnie zadzieram nosa! 8)

A to weżmie się pilniczek i go trochę przytrze ;)

No więc się odzywam.Wczesniej nie moglam z braku czasu.

Nie zmieniam swojego zdania. Nie przekonali mnie ci wszyscy, którzy za normę uważają oficjalną wizytę bez symbolicznego kwiatka czy jakiejś butelczyny dla gospodarzy . Ja w takiej sytuacji nie wiedziałabym co zrobić z rękoma. Zdecydowana większość ludzi, których znam, myśli tak samo. W sumie mnie pocieszyliści - widzę że nie mam co się przejmować - bo wg. oddźwięku na forum to żadna norma tylko raczej bezczelne i niekulturalne oczekiwanie przez gospodarzy prezentów. Czyli przejmuję się mniej . Postaram się byc mniej bezczelna i niekulturalna.Ale swoich przyzwyczjeń nie zmienię. Na oficjalną wizytę z pustymi rękoma nigdy bym nie poszła.Mam wpojoną zasadę - drobne upominki wzmacniają przyjaźń. Już tak głupio mam, że nawet jak jestem u mamy dwa razy w tygodniu to chociaz raz zawiozę jej jakiąś pierdółkę - czekoladę, kawałek placka, owoce. U teściów jesteśmy średnio raz w miesiącu. Co mi szkodzi zawieźć im np. coś do kawy. Nic. A jest miło że pomyślałam.