Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bogusiu z Rodzinką :)

http://i.pinger.pl/pgr260/2b76e730001c93f249593fbb/fajerwerki.jpg

Marzeń o które warto walczyć.

Radości, którymi warto się dzielić,

przyjaciół z którymi warto być

i nadziei bez której nie da się żyć.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011

oby nie był gorszy od minionego

ale zdecydowanie lepszy

w sprawach finansowych , zawodowych i budowlanych

Życzy Arnika z chłopakami :)

W wielkich butach małym kroczkiem

idzie sobie rok za roczkiem.

Dziś jest ta magiczna noc

co przynosi szczęścia moc.

Dołączam wiec też życzenia

w Nowym Roku marzeń spełnienia.

http://www5.picturepush.com/photo/a/4778283/640/Picture-Box/8320233-ilustracja-nowy-rok-2011-r.jpg

Sonika

W szampańskim nastroju weszłam w Nowy Rok, czego i Tobie życzę Bogusiu. Co do pośpiechu to mam taką nadzieję, że z każdym dniem będzie już spokojniej, zresztą obiecaliśmy sobie, że się bardziej wyciszymy i nabierzemy dystansu do wszystkiego. Następne święta mam zamiar spędzić spokojniej i bardziej uroczyście, jest na to trochę czasu ;-)

A teraz życzę udanego roku, pełnego ciepłych uczuć, miłych chwil, dużo podróży i uzbierania miłych wspomnień na następne zimowe wieczory.

Bogusiu, anioły oczywiście powinny trafić do gabinetu :yes:To bardzo fajny pomysł na tak cenne trofea...

A teraz zmienię temat: jaki macie wkład kominkowy i jak się sprawuje ?

Przesiedziałam sporo w internecie ..i jka g..pia byłam tak jestem. Dzisiaj nawet wyrwałam się do jednego z salonów. Poza szokiem cenowym zaskoczył mnie pan, który na propozycję przedstawienia wkładów powiedział, żebym je sobie pooglądała. najlepiej sama:evil:..:sick:

Tolu kochana:)http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/184.gif bardzo dziękuje za życzenia zdrówka,baaardzo się przydadzą lada chwila...

Amtlo, my mamy wkład Tranava,kosztował ok.4000 zł.Mój mm zadecydował o nim, bo miał być żeliwny ,monolitowy czyli w całości,bez łączeń.Jesteśmy zadowoleni,grzeje nieźle.Nasz może mało reprezentacyjny(wkłąd) ale zobacz na stronie,moze coś znajdziesz.A później poszukaj strony producenta-będzie moze taniej.