Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jestem jestem Amtluś:) Wpadam do Was,podczytuję ale rzadko coś piszę:)

Zapracowana jestem od rana do wieczora(moja wspólniczka jest na urlopie..na Bali..ale jej zazdroszczę).Ja w środę jadę do Wisły na sympozjum(3 dni) a później...wiadomo:)

Wczoraj i dzisiaj tak mnie boli głowa,że nie mam na nic ochoty....Pewnie ta zmiana pogody- u nas śliczne słońce ale jest zimno i silnie wieje.

Pozdrawiam słonecznie:)http://www.stronka-agusi.pl/gify/images/588soleils.gif

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aneczko dziękuję:) Jak tak siedzę w pracy cały dzień to słoneczko widzę tylko przez okno:) a wracam wieczorem to już ćma:)

Mam nadzieję,że trochę odpocznę w Wiśle.Wkłady wykładami-ciekawe tematy ale już zmiana otoczenia sprawi że trochę odpocznę:).W moim zawodzie trzeba sie stale dokształcać,do emerytury jeszcze daleko:)

Jak przyjadę wkleję jakieś fotki:)

Pa:bye:

Witam Was kochane kobietki:)..Jestem juz PO( nie chodzi tu oczywiście o partię:)):wave::wave::wave:

Jestem jeszcze w szpitalu ale jak tu żyć bez FM?..NIE DA SIĘ:no::no::no:

Operację miałam w środę z samego rańca...cykora okropnego....ale jakoś to przeżyłam.Dzięki świetnej opiece,programowi leczenia bólu pooperacyjnego tylko bezpośrednio po operacji bolało mnie okropnie,ale później już dało się żyć.Brzuch oczywiście boli ale da się wytrzymać. W srodę i w czwartek zero telefonów,tylko spanie:)Z braku telewizora na naszej sali wreszcie mam dużo czasu na czytanie książki-tak jak moja córka powiedziała"żeby nie zapomnieć mówić po polsku musimy czytać,czytac.."

Dzisiaj mąż przywiózł mi laptopa i ja w te pędy na FM:)

Moja mama jest już w domu,czekają ją dalsze badania i chyba laparoskopia(wszystko zależy od badań)

Do domku wracam w środę:D Już marzę o własnym łóżeczku....

Jeszcze raz dziękuję,że jesteście ze mną i do usłyszenia

Pa:bye::bye::bye:

To może chociaż wirtualna namiastka fajnego łóżka, bo te szpitalne faktycznie są do bani...

Niech Ci się dzisiaj dobrze śpi...

http://images02.olx.pl/ui/4/12/38/69520438_3-Posciel-koldry-reczniki-poduszki-jaski-koce-Sklep-DoDo-Warszawa-Warszawa.jpg

http://www.poscielisz.pl/Posciel_Szampania__satyna_bawelniana__perkal-449.html

Edytowane przez Amtla

Amtelko w tej cudownej pościeli śniłam,że jestem już w domu:)

Aniu ściskam mocno...:)

Kaluniu również przesyłam buziaki,wróciłam wczoraj do domu:D.Ale...no własnie zawsze jakieś ale...nie czułam się najlepiej,pół nocy nie spałam:(

Ale dzisiaj jest juz lepiej:) Za tydzień mam zdjęcie szwów.Nie powiem blizenka będzie artystyczna-będę mogła załozyc nawet

skąpe bikini hihi:)

Nie wiem jak wytrzymam do końca kwietnia-tyle mam zwolnienia- bez pracy,prac w ogrodzie....masakra jakaś:)