Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam. Fajne wnętrza, można powiedzieć że w naszym guście. :)

Jakie wymiary ma ta mała łazienka i kabina? Też mamy dosyć małą łazienkę na dole, i ciągle zastanawiamy się czy wstawić do niej kabinę prysznicową czy lepiej odpuścić sobie ze względu na ilość miejsca...

Pozdrawiam!

Cieszę się,że domek się podoba :) .Łazienka mała ma wymiary 152x205.

Ja jestem zadowolona z posiadania kabiny i wanny(osobno)

Pozdrawiam :D

Ewa, fajnie jest to fakt.Ale fajniej będzie jak wszystko będzie skończone.

Póki co wszystko stoi.Dzisiaj pogoda niezła-zimno ale sucho-a tu żadnego człeka u nas :evil: .Tynkowanie stoi, ogród stoi, facet od wykończeniówki...eee szkoda gadac :x .

Jak tu się nie denerwować.

Lustra fajne, duże, będzie w czym się przeglądać :D :p

Pozdr :p

za jakis czas bedziesz sie z tego smiac

poki co zycze... cierpliwosci

Ja tam cierpliwa jestem,ale ile można :-? Własnie wyszedł hydraulik i okazało sie,ze spod brodzika ciekło bo brodzić został zafugowany a nie zasilikowany,I jeszcze do tego źle-fuga tak cieniutka,że tylko lekko przejechać czymś ostrym i po fudze :x

Już chciałabym tak porządnie posprzątać, zawiesić firanki ,obrazki itd. A tu ...

Czekam cierpliwie dalej :wink:

Zobaczycie jak szybko się przyzwyczai do domku i do Was, jeszcze trochę i pokaże pazurki

Póki co to ciągle nam ucieka :D :p Chowa się pod szafki.Ale drogę na górę już wyczaił i to brykanie po schodach nieźle mu idzie :lol: A jutro idziemy z nim do wetdoktora :) Ważny dla nas dzień :lol: :lol: :lol:

Amtla-a która łazienka- łazieneczka czy łazienka? :D :lol: :lol: :)

Pozdrawiam :p

Odwrotnie,odwrotnie Amtlo :D :p .

A co do kolorystyki-po primo mała bez okna musiała mieć jasne płytki, duża z oknem-ciemniejsze mogła mieć( i ma).Poza tym, w pewnym wieku to na eksperymenty z kolorami są już ryzykowne.Bo co za kilka lat-kłaść nowe?.

Już to przerabiałam w mieszkaniu,ale to było ładnych parę lat temu.

Teraz to już musi wystarczyć na dłuuuugo :p :D

Pozdr

rogbog napisał:

Odwrotnie,odwrotnie Amtlo .

O kurza - nie trafiłam Następnym razem się poprawię

No! myślę :D :D Ale daruję Ci, a co :D :p :lol:

Ciepełko fajne, tylko jakoś nie czuję podłogówki :( :o Nasz kierbud i jednocześnie kolega od CO, wyjechany aktualnie.Jak wróci pewnie coś podreguluje to grzanie.Ciepło jest głównie z grzejnikó.

Bogusia i jak tam kładzenie tynku i rozmowy z wykończeniowce

Wasiu, z kładzeniem tynku to...tak jak ze wszystkim :( Jak było ładnie to ich nie było :evil: Wczoraj pomalowali trochę podbitki.A dzisiaj pogoda po zdechłym Azorkiem :x ( Azorku wybacz!).I tym sposobem kiedy mój dom będzie"kolorowy" :o -NIE WIEM!

Co do wykończeniówki, to dzisiaj był człowiek.Umówiliśmy się,że zacznie we wtorek-malowanie ścian, położony tynk na kiominku(moze wreszcie skonczymy kominek :-? ), położy też tynk w pomieszczeniu między domem a garażem.to takie fajne pomieszczenie pod schodami na mopy, wiadra i inne podręczne klamoty.

Natomiast w poniedziałek ma też przyjść nasz kolega ( jednak) i wykończy nam wiatrołap i dolną garderobę.

Może wreszcie zakończymy "wykończeniówkę" :wink:

Pozdrawiam Bogusia :p