Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bogusiu,

kostka prezentuje sie wspaniale a pomysł z podświetleniem świetny i na letnie noce i jesienne popołudnia. Teraz to już masz wszystko wkoło domku...fajnie jest:yes:

Teraz masz rabatki i zbieraj kwiatki...:lol2:

Ja pójdę na pewno w niskie- płożące iglaki i byliny.

Aktualnie mam dostęp do internetu tylko z doskoku i dlatego dosłownie WPADAM na forum

pozdrowionka

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kalu ja witam sie poniedziałkowo ale słonecznie:)

Amtlo cieszę się,że wpadłas:) bo juz myslałam,że mnie nie lubisz:lol2:

Światełka wbrew pozorom nie daja dużo światła i chyba będą do wymiany na mocniejsze.

Dzięki kostce jest trochę porządku ale to co się dzieje obok altany to zgroza! nie nadaje się do pokazania,ale jest ciągle mokro,nie można tam zrobic porządku,póki co potraktowalismy tamtą częsc randapem.

A na rabatkę własnie wczoraj zamówiłam troszkę roślin-niskie iglaczki,niskie liściaste, i dwie hortensje.Jak przyjdą będe robić przymiarki:)

Buziaki przesyłam

Nadulko,rabata pod siatką koniecznie do oprawki.Wczoraj czyściłam ją i w niektórych miejscach jest tak pozapadana-pewnie wzdłuż kanałów wyrytych przez nornice:( Ale cóż siłą wyższa...czeka nas dodatkowa praca.

dorbie, Kalu dziękuję.Też się cieszę,ze przybywa mi roślinek. Przy tej ostatniej rabacie zostawiłam tylko jeszcze miejsce (w uskoku ściany zachodniej) na róże szczepione albo na coś pnącego-może powojnik?Kostka niestety nie jest zbyt dobrze położona.Był mokro a to nie jest dobrze przy kładzeniu kostki.Zobaczymy co będzie dalej.

Edytowane przez rogbog

No Bogusia, czytam, że Ty też wykorzystujesz swoją córcię ....;)...dobrze, że je mamy..to przynajmniej wykorzystać można, czyż nie?....:):).. a rabaty wokól domku super a i zakupy roslinkowe też. Sama czaję się na biała conicę i przeglądając allegro nie znalazłam go. Powiedz proszę u kogo zamawiałaś i czy jest duży?

Wasiu młodsza córka(jeszcze studentka) ma wakacje i dzieki temu mogła pomóc.A mój mm tak się martwił kto mu pomoże:) Jak już altana będzie pmalowana to pokaże fotki.

Podaję linka do złotej conici http://allegro.pl/show_item.php?item=1750464318 ,zgodnie z opisem ma ok.35 cm,wygląda dobrze chociaż jeszcze nie widać jasnych przyrostów.

Kalu kostka ma słabsze miejsca,lekko się zapada.Poza tym-robili to inni ludzie chociaż z tej samej firmy co przed domem i widzę różnicę w wykonaniu.

Trudno jak trzeba będzie to mam nadzieję,że poprawią.

Witaj nazwa12 ,dziękuję niedziela minęła fajnie-piękna pogoda,zaliczyłyśmy też z córką pływalnię:)

Kalu myślę o ławeczce żeliwnej np.http://photos01.redcart.pl/templates/images/thumb/2457/400/400/pl/0/templates/images/products/2457/ac006d9e03ec381dab9f0e2ffc15e5a6.jpg,

chociaż jak dzisiaj posiedziałam w altanie w chłodzie to nie wiem,czy z ławeczki będę korzystać.

Jeszcze się muszę zastanowić.