Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

...ja też kiedyś złożyłam aplikacje na zieloną kartę..z duszą na ramieniu..bo to-"chciałabym a boję się" ale niestety bez powodzenia.

Jak Gosia przyjechała pierwszy raz po 7 latach zapytałam ją czy wróci kiedyś do Polski-odpowiedziala że chyba tak.Ale po kolejny 3 latach stwierdziła ,że dopóki pracują to nie,może jak przejdzie na emeryturę.Bo jednak tam mieszka się jej lepiej,spokojniej,na wiele więcej ich stać.Pracuje dużo, ale też ma czas wspaniałe wakacje-ostatnio dwa razy na statku Meksyk,Bahama.

Okienka czyste,następne mycie ...nieprędko:) Już nie te siły...

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtlo ogóreczki swoje zakiszone:) pomidorki zjedzone:) moje dziewczyny w pracy tez zajadały się koktajlowymi pomidorkami.

Pozostałe jarzynki też niczego sobie-zupki z własną marcheweczką,pietruszką,selerkiem mniam:) A woda z miętą i z cytrynką na upały pyszna.

Kalu mycie okien to dla mnie ostatnio zmora-nie wiem co mam za szyby-od polerowania ręce mnie bolą a i tak zostają maziaję:( w mieszkaniu nie miałam takich problemów.Nie wiem może to szyby w oknach są jakieś felerne?

Bogusia, ja z oknami mam to samo co Ty.....marzą się i marzą...ostatnio nawet mój zięć powiedział, że on umyje mi okna i na pewno nie bedą się mazać....no cóż niestety, tez sie mazały i dalej się marzą ale ja już przywykłam do tego. Teraz pozostały mi jeszcze do umycie okna górne ale to już jutro....:yes::yes::yes:...

A ze zdrowiem bez zmian, czyli nie ma go....ale fakt pocieszający....o ironio!!!! ....mąż leży właśnie od wczoraj w szpitalu a ja i on cieszymy się z tego. Do jakiej to dochodzi paranoi to nie wiem co powiedzieć. Po raz pierwszy w życiu cieszę się, że mój mąż leży w szpitalu!!!!

A wszystko z prostej przyczyny, bo nareszcie lekarze zainteresowali się co może być przyczyną tego, że w tak krótkim czasie mój mąż stał sie wrakiem człowieka:(... mieli mu zrobić artroskopie ale... teraz zaczynąją się konsultacje z różnymi lekarzami i pytają się wzajemnie od czego to wszystko tak się zepsuło. Dzisiaj miał mieć konsultacje z reumatologiem a chyba w poniedziałek z neurologiem. No i teraz wiesz dlaczego cieszymy się, że udało mi się położyć go w szpitalu...

Amtlo ogóreczki swoje zakiszone:) pomidorki zjedzone:) moje dziewczyny w pracy tez zajadały się koktajlowymi pomidorkami.

Pozostałe jarzynki też niczego sobie-zupki z własną marcheweczką,pietruszką,selerkiem mniam:) A woda z miętą i z cytrynką na upały pyszna.

Kalu mycie okien to dla mnie ostatnio zmora-nie wiem co mam za szyby-od polerowania ręce mnie bolą a i tak zostają maziaję:( w mieszkaniu nie miałam takich problemów.Nie wiem może to szyby w oknach są jakieś felerne?

Ja do mycia okien mam taka magiczną szmatke z VILEDY.

bez detergentów, tylko goraca woda !!!

Wasiu przykre to co piszesz..ale faktycznie dobrze że mąż wreszcie będzie diagnozowany.Trzeba przecież leczy przyczynę a nie skutki...Mam nadzieję,że będzie dobrze.trzymam kciuki.Zyczę duuuuuużo zdrowia mężowi ale Tobie też.

Kalu ja już różne sposoby próbowałam,z różnym skutkiem...

Wasiu daisy się przyjął,ale narazie wyglądą jak zwykły świerk conica;)Mam nadzieję że nie zostałam wpuszczona w maliny.Ale ogólnie on jeszcze nie ma żadnych przyrostów i być może jak ruszy ze wzrostem pojawią się jasne odrosty.

http://www.e-ogrody.com/a-629-swierk-daisy-white.html

Wasiu daisy się przyjął,ale narazie wyglądą jak zwykły świerk conica;)Mam nadzieję że nie zostałam wpuszczona w maliny.Ale ogólnie on jeszcze nie ma żadnych przyrostów i być może jak ruszy ze wzrostem pojawią się jasne odrosty.

http://www.e-ogrody.com/a-629-swierk-daisy-white.html

Te jasne przyrosty ma na wiosnę, potem wygląda jak Conica tylko dużo wolniej rośnie