Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj poświątecznie :bye:

Ja też się cieszę z wolnego do Sylwestra...

Coś mi weszło w plecy i wyjść nie chce, to myślę że w sam raz sobie poodpoczywam.

Zuza pod choinką jest najpiękniejsza. Ślepka ma takie cudowne...

Czyli małżonek też się zaangażował do przygotowań?

U nas Starszy w drugi dzień świąt śmigał już w góry...ale podróż i tak trwała 13 godzin...piszę oczywiście o polskich górach.

Dziękuję bardzo za wszystkie życzenia świąteczne:)

Amtlo już po świętach...trzeba teraz odpocząć...Ale mnie to chyba tak do końca nie jest pisane.We wtorek byłam tak połamana,ze nigdzie się nie ruszałam.Ale od wczoraj mam sporo na głowie.Głównie z powodu starszej córki-wczoraj została przyjęta na laryngologię,dzisiaj miała zabieg....Może jutro wyjdzie...Ja oprócz tego musiałam trochę popracować po południu.

Mm niewiele mógł pomóc bo wrócił w piątek wieczorem.Pomogły od czwartku córki.

Starszak na nartach?..a śnieg jest?

Dorka miejsce pod choinką Zuźka uwielbia:)Tak jest odkąd jest u nas.A jak choinka znika jest lekko zdziwiona.

Mm jest ogólnie zadowolony,nawet troszkę schudł chociaż do otyłych nie należy.W sanatoriach lekko karmią:) Mnie natomiast zaopatrzył w borowinki, maści(był w Iwoniczu)

Dziewczynki wybieracie się gdzieś na balety? Bo my...niestety nie....może za rok....( tak już piszę od 3-4- lat:))

Bogusiu,

jak ja Tobie tych córek zazdroszczę...zwłaszcza przed świętami ;)

Dużo zdrówka dla córuni:) mam nadzieję, że nic poważnego, ale pewno jak zawsze nerwy...

Starszy pojechał do Szczyrku. Mówi, że stoki niektóre są dosyć dobrze dośnieżone. Rewelacji nie ma ale da się jeździć.

Dzisiaj byli tak obolali, że pojechali do Żywca - do muzeum podobno - ha, ha, ha :rolleyes:

A my z Młodym wyjeżdżamy nad morze, na Hel. Wracamy po Sylwestrze to może i balety będą:o Kieckę zabieram.

WIeczorem dostal skretu zoladka, rano o 5 juz nie zyl. Przy skrecie zwierzak musi jak najszybciej trafic na stol, to trwa 6-10 godzin i koniec. Nic nie zrobilam, bo myslalam, ze po prostu czyms sie zatrul i wymioty go mecza. Nie mialam pojecia o skrecie, a raczej o tym, ze to postepuje tak szybko.