Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo,

i jak tam moje czarowanie?

Na tych zdjęciach widać właściwe wybarwienie krzeseł i kolor tapicerki - skóry?

Są śliczne :D

Ale z tymi zagniotami to dosłownie skandal :evil: Jak można po reklamacji oddać taki towar? Widać można...Ludzie kochani :-? Ręce się załamują...Czy to wina sklepu czy firmy produkującej krzesła?

Walczyć, walczć, walczyć!!!

Bo,

i jak tam moje czarowanie?

Na tych zdjęciach widać właściwe wybarwienie krzeseł i kolor tapicerki - skóry?

Są śliczne :D

Ale z tymi zagniotami to dosłownie skandal :evil: Jak można po reklamacji oddać taki towar? Widać można...Ludzie kochani :-? Ręce się załamują...Czy to wina sklepu czy firmy produkującej krzesła?

Walczyć, walczć, walczyć!!!

Czarowanie zadziałało :) Dzienks :D Zagruntowali ściany, na jednej ścianie coś tam poprawiają.Zapytałam wprost-do wtorku zdążycie?Odpowiedź- do środy.Tak mogłoby być. :roll:

A wada krzeseł pochodzi od producenta :o Sklep przyjął reklamację, ale dali nam nr telefonu do wykonawcy.Ja nigdzie nie zamierzam dzwonić, za towar w ramach rejkomii najpierw odpowiada sklep.I niech oni się wykłucają.Nasza decyzja-albo towar bez wad, albo zwrot pieniędzy.

Robiłam zdjęcia bez lampy, z lampą wychodzą takie żółte.Tapicerka to ekoskóra

A co do ramki, wylicytowałam ją na allegro.A najpierw wypatrzyłam u editty.Od niej też dostałam namiary na allegro.

Więc podaję je dalej http://www.allegro.pl/show_item.php?item=443682396

Obserwuj aukcje, ja wylicytowałam za 80 zł.

Pozdr

Dorcia

tak to jest trawertyn ale...płyta :( niestety., ale też wygląda elegancko.

Na naturalny kamień niestety nie starczyło już pieniążków. Ale kto wie może kiedyś...

Pozdarwiam Bogusia :D

Oświeć mnie kochana o co kaman z tą płytą, bo nie czaję kompletnie cóż to takiego i z czym to się je :oops: Bo jak dla mnie wygląda jak trawertyn po prostu i jest pięknie 8)