Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

TO JA JUŻ ZACZYNAM PRZYGOTOWANIA :yes::yes::yes:

Ale się cieszę....:D

Mam cichą nadzieję, że domek uda mi się wykończyć do tego czasu.....bo niby tak blisko, a tak daleko.....

...noooo to się może na parapetówkę załapię:) Ja też się już cieszę:D Małgosiu.

Odległość domu od drogi to 5m-tak przynajmniej miało być,ale wcale tak nie wygląda.Takie niestety były warunki zabudowy.Chociaż dzięki temu mniej problemów z odśnieżaniem.

Roślinki rosną jak szalone,z czego bardzo się cieszę.

...błąd jest w furtce...źle(za nisko) zostały wyprowadzone kable,klamka w zwiazku z tym jest za nisko.Mówię,że to furtka dla karłów...

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wasiu dom to beczka bez dna,niestety..ogrodzenie to spory wydatek..jak tak szybko policzę to coś koło...30 tyś...

Powoli też zrobicie, a najważniejsze że masz coraz piekniejszy ogród:D a na temat Twojego męża już się wypowiadałam:yes: złota rączka:DOby tylko zdrowie Wam dopisywało.

Wasiu no właśnie wnuki:) jak będą daleko to mało się nimi będziemy mogli cieszyć.Już zadroszczę naszej sąsiadce,ma taką uroczą wnusię 1,5 roczku.Ja mówię,że to takie "bezobsługowe" dziecko.Szczebiotka,grzeczna,słucha się babci,no po prostu do zamiziania:)

NOoo, masz rację .. bez dna i ciągle chce się coś nowego :yes:...30 tys. to zapłaciłam teraz za tynki i pare innych rzeczy, które nam panowie zrobili...a na ogrodzenie musze przygotować co najmniej jeszcze raz tyle, żeby ogrodzic całość i dlatego będziemy robić je na raty...

a na razie chciałabym postawić jeszcze drewutnie połączoną z domkiem ogrodniczym. Właśnie wycenia się....będzie trochę podobna do Waszej...część murowana na narzędzia ogrodnicze a druga połowa drewniana na drewno. Dach będzie dwuspadowy z taką samą dachówką jak na domku... zobaczymy ile mi zaśpiewają....

Moje wnuki też są kochane a Alex to taka przylepa....kochany miziak...:yes:

hejka, jak chcesz to jutro poszukam namiarow na firme, ktora nam stawiala domek narzedziowy z drewutnia. robia tez altanki a cena byla do przelkniecia domek zabejcowany z przywiezieniem i montazem 1600 zł, montowany w lipcu zeszlego roku. firma z okolic

ooo znalazlam od razu, wkleje moze skorzystasz http://www.altanyogrodowe.vel.pl/

edit: ale palka ze mnie wpisalam sie u bogusi zamiast u wasi. bogunia sorki jak chcesz to usune :)

Edytowane przez TAR

Tar, dzięki a Bogusia ...chyba się nie pogniewa, że piszemy sobie u niej....:p...1600 ładna cena ......tylko wiesz my chcemy taki 3,5 metra na 6,5 metra więc ciekawa jestem ile... bo za część murowaną i drugą drewnianą zaśpiewano mi .....o jedno zero więcej jak wyżej.....ale za samą robociznę :o:o:o

Wasiu coś koło 30 tyś....Ja też chciałam coś gotowego,drewnianego,ale mój chłop się uparł na murowaną.Podpatrzyłam wzór na FM u semira i tym sposobem mieliśmy "okazję" wydać tyle kasy.Ale altana się sprawdza,jest już wykończona-w domku gospodarczym połozylismy płytki,mąż zrobił regały,sufit-na poddaszu zrobił się dodatkowy schowek.

http://www.pro-arte.pl/projekty-budy...spodarcze/127/

Dziękuję Wasiu....

Pożegnaliśmy koleżankę w sobotę....zostawiła córkę Kasię-23 lata.....Tatuś w Ameryce od kilku lat się nie interesuje dzieckiem:(A dziecko takie cudowne,kochane....

Dwa dni byłam w Warszawie na szkoleniu w ministerstwie - w temacie orzecznictwo.Dodaję sobie nowych obowiązków ale myślę trochę przyszłościowo..na emeryturze każdy dodatkowy grosz się przyda.

Amtlo już dawno wróciłam,szkolenie było dwudniowe,egzaminy zaliczyłam:)

Na ten rok wyjazdów szkoleniowych chwatit,od wiosny zacznę znowu i wtedy nawiedzę też Twoje miasyo:)

Łoł znowu pod górkę....szkoda,niepotrzebne nerwy.

Prosisz o Zuźkę proszę bardzo:D,ale przy okazji też młody-Alik

http://foto3.m.onet.pl/_m/67823b13e25daa79ae67da85b8203813,10,19,0.jpg

http://foto2.m.onet.pl/_m/2d9bd0d0b21a897a09c8edea006ce922,10,19,0.jpg

Edytowane przez rogbog

Dorotko bardzo dziękuję i zapraszam:)

http://www.zdjecia.biz.pl/zdjecia/duze/lampki-deser-wina-truskawki.jpeg

......to był bardzo szczególny dzień nie tylko z powodu naszego slubu,ale 21.10 w niedzielę,na mszach świętych ogłaszano że porwano księdza Jerzego Popiełuszkę....(19.10)....był to smutny dzień...po raz kolejny uzmysławiał nam w jakim kraju żyjemy...