Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Amtluś jestem,zaglądam od czasu do czasu...

Ale się cieszę,że zdecydowalas się nie kotka:):wiggle: Wiesz ja wcześniej nie lubiłam kotów,a teraz..szkoda gadać:rolleyes::rolleyes: Ale one są naprawdę kochane.Zuzia to juz dojrzała kotka,natomiast Alik jeszcze młodzieniec,dokucza Zuźce,ma swoje zagrania.Ale ogólnie nie moge narzekac.Jedyny minus,ze młody tępi sobie pazurki na nowych kanapach:(A ostatnio potarmosił go chyba jakis inny kot(i to chyba taki który przychodzi czasami na jedzonko),mial zadrapane ucho,utykał na jedną łapkę.Już myślałam,że trzeba będzie do weta jechać..ale jest już ok.

Edytowane przez rogbog

Dziękuję Nadulko:rolleyes::rolleyes: Ze zdrówkiem uważam ale czasami ale nieraz jakiś banał kładzie mnie na łopatki...Teraz to nawet nie kojarzę,co takiego mnie rozłożyło.Ale dzisiaj jest już duzo lepiej,zastrzyki pomogły.

Porządek i ogród bardzo mnie cieszy,przed ogrodzeniem zrobiliśmy też nieco porządku-częściowo posiana trawa,w pozostałej części rozsypany grys .Samochoty nie topią się w błocie.Roślinki bardzo się rozrastają,różnice widać z miesiąca na miesiąc.

Nadulko jak trafić do Twojego dziennika?Gdzie zniknął link?

• 2 weeks później...

nazwa12 trudno mnie nazwać"ludziem" ktory ma czas wyjść do teatru czy kina:rolleyes: Ja właśnie nie mam czasu,pracuję od rana do wieczora,był czas że jak szłam na dyżur w sobotę rano to wracałam z pracy w poniedziałek po południu...Teraz jak wracam z pracy to padam na twarz,ale postanowiłam że od czasu do czasu muszę znaleźć w sobotę chwilę dla siebie.Mam częściowo wykształcenie też muzyczne,uwielbiam muzykę,balet.A że w moim mieście od czasu do czasu zdarzają się takie wspaniałe występy chcę z tego korzystać.Po balecie wróciłam taka odpręzona,wyluzowana..a z rana narobiłam się w domu,robiąc świąteczne porządki w kuchni:wiggle:

...nie mogła tylko namówic mojego meża ...nie lubi oglądać facetów w rajstopach:lol2:

• 2 weeks później...

Amtlo lukier kupuję gotowy,bywają nawet kolorowe.Dostałam też przepis na lukier ale wykorzystam go dopiero za rok:)

A moje pierniczki dochodzą do siebie,są bardzo smaczne:)

Madziu fakt dzieci chowamy nie dla siebie...Buziaki:)

....na piecu robi się bigos:) Zakupy w większości zrobione,z porządków jutro zostały tylko łazienki.I wreszcie trzeba ubrać choinkę,przystroić dom.Jakoś nie mam do tego weny....

Jestem natomiast zadowolona z siebie,że wcześniej wzięłam się za porządki,mam nadzieję że nie będę tak zmęczona jak zwykle...

Bogusiu bardzo dziekuje za zyczenia i wzajemnie sle rownie dobre, aby te swieta byly cudownie rodzinne, spokojne i pelne milosci a nadchodzacy rok byl z tych najszczesliwszych jakie do tej pory byly:hug:

ps. moj bigos tez juz prawie doszedl :)

Edytowane przez TAR

Wszystkim moim drodzim przyjaciołom z Forum życzę

aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła

i ciepła rodzinnej atmosfery,

a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność

Ściskam Was świątecznie

Alunek z rodziną

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfATBcAZI4F6DKUvrnuHShgbX8BC8ffJfiimUZyJDMM0dHN0lN

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć serdeczne życzenia.

Niech świąteczne dni będą czasem duchowej refleksji, rodzinnego ciepła i szczęścia,

spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień .

Życzę, aby Nowy 2013 Rok, upłynął w spokoju, zdrowiu i pogodzie,

przynosząc wiele osobistych i zawodowych sukcesów i radości.

http://traler.blox.pl/resource/MerryChristmas_400x400.jpg