Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Schody bardzo ładnie juz wyglądają....ale ten bałagan w garażu.....wart tego autka od Mikołaja.... :D :D :D :D

Bogusia, uwierz ...nie widziałaś bałaganu w garażu....Mój mąż, jako, że zajęty jest wykończeniówką w domku nic nie robi w garażu. Ups, przepraszam robi... cały czas bałagan.... :D :D :D Ciągle cos tam dostawia, poza tym są tam jeszcze materiały na wykonczenie garazy, czyli drewno, płyty kartongipsy i wiele innych jeszcze rzeczy, które jak mawai mój mąż - zawsze sie kiedys przydadzą.

Efekt tego jest taki, że jak kładlismy parkiet w pokoju zielonym to musiałam kupic klej do drewna bo ten zakupiony wczesniej gdzieś był znikł.....tylko 400 zł. Pewnie znajdzie sie jak będzie robiony porządek w garazu.... tylko wtedy nie bedzie mi juz potrzebny.....

Ja już miałam tak łądnie posprzątane w garażu a te moje chłopy znowu mi zrobili demolkę :D .Ale niech tam.Njaważniejsze ,żeby w chałupie już porządek się zrobił :roll:

My też ciągle czegoś szukamy :) , a jak czegoś te moje chłopy nie mogą znaleźć to na kogo winę zwalają?Oczy wiście na mnie!!! :o

Znowu posprzątałąś, gdzie to jest itp.itd.

A ja im na to gdzie diabeł nie może..i od razu znajduję :) Bo-śrubki są w srubkach, farby z farbami itd.A u nich...szkoda gadać Zwłaszcza mój małż jest w tym dobry. Twój "chomikuje" a mój to wręcz przeciwnie- za szybko niektóre rzeczy wyrzuca.I też czasami musimy wydać kasę jeszcze raz-efekt końcowy jak u Was :D :D

Pozdr

Bogusiu,

bardzo ładnie prezentuje się to oświetlenie :D Napisz dokładnie jakie to ledy -typ, rodzaj.

A czemu tak się wstydzisz kominka??? Wyszedł proporcjonalny i ładnie mu w tym kamieniu :D Ja jedynie ujednoliciłabym kilor ścian przy nim. Ale nie widząc całości tak naprawdę trudnotak do końca mi i tych kolorach mówić :roll:

Bogusiu,

bardzo ładnie prezentuje się to oświetlenie :D Napisz dokładnie jakie to ledy -typ, rodzaj.

A czemu tak się wstydzisz kominka??? Wyszedł proporcjonalny i ładnie mu w tym kamieniu :D Ja jedynie ujednoliciłabym kilor ścian przy nim. Ale nie widząc całości tak naprawdę trudnotak do końca mi i tych kolorach mówić :roll:

Ledy to typ Tango, firmy Skoff.Kupiłam je w zaprzyjaźnionej hurtownii elektr. ale najpierw wynalazłam w necie

http://www.led.skoff.com.pl/pl/1,2,1/TANGO.html

A kominek, to wiesz jak była z nim historia.(Juz wszystkich chyba zanudziłam tym kominkiem :oops: :oops: -sorry).Mieliśmy jeszcze boki obłożyć piaskowcem.Ale narazie jest tylko pokryty tynkiem-piaskowcem.

Co do koloru ścian-to jest to przejście między salonem i holem i jakoś trzeba było te kolory połączyc.Kominek jest w salonie, więc otoczony jest kolorem salonu.Na zdjeciu jakoś tak wyszło,że po bokach przy kominku są różne kolory.Jest to ten sam kolor.

malkaj

Bogusiu,

Oświetlone schody wygladają super! Końowa odsłona kominka także wypadła bardzo korzystnie Porównując go z tym co było na początku, to uważam, że warto było walczyć o jego wygląd!

Jest pięknie! Życzę Wam zdrowych i spokojnych świąt w Waszym nowym domku!

Dziękuje za ocenę :) .

Jednak wiele rzeczy w domu nie jest zrobionych tal jak wcześniej chciałam, ale cóż.. :-?

Ja również życzę Tobie i Twojej rodzinie wspaniałych świąt!

Pozdrawiam Bogusia

Amtlo-nie ma za co dziękować.Zdjęcia tynku zrobię za dnia, ale na zdjeciach kolory wychodzą różnie.Kolor to typowy jasny piaskowiec.

Wasiu, na kominek patrzę coraz bardziej przyjaźnie :p ,bo jakie mam inne wyjście na tę chwilę :D :D .

A kolorki jak kolorki :) Teraz moze pomalowałabym to inaczej, ale tak też nam się podoba :wink:

Pozdrawiam Bogusia

Witam, to tego pięknego Bogena i okien zloty dąb jaki macie kolor nadbitki i deski okapowej-brzegowej?

Będę miała podobny zestaw (Creaton Futura Brązowa Noblesse-właściwie kolor identyczny jak Bogen) i nie wiem czy deske pod kolor dachówki, podbitkę pod kolor okien, czy wszystko w złotym dębie. Dzrzwi wejściowe i brama też będzie pod kolor okien.

Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci,

przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci.

Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc,

mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają.

Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy:

niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami.

http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3994.JPG

Pięknych i rodzinnych Świąt

Budującego Nowego Roku

Zanikającej biurokracji

Rosnącej inteligencji budowlańców

Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki :wink:

Celnych wyborów i satysfakcji z wyników

oraz...

Mnóstwa prezentów pod Choinką!!!

http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg

http://images47.fotosik.pl/42/b70d2bc3a69554bdmed.jpg

Świąt białych, pachnących choinką,

spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze.

Świąt dających radość,

odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok,

żeby był jeszcze lepszy niż ten co właśnie mija...

Ania z rodzinką

Spokojnych Świąt, pełnych odpoczynku, serdeczności i ciepła rodzinnego,

oraz dobrego zdrowia i spełnienia marzeń w Nowym Roku

http://www.bosko.pl/kartki/kartki/537.jpg