Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bogusiu mnie wcale nie meczysz swoimi postami w dzienniku - bardzo lubie czytac Twoj dziennik :wink: .

A co do wykonczenia i kasy to my tez mieszkamy od lutego, a stoimy z pracami (niespodziewane zmiany w pracy nas zmusily do zaprzestania prac przy domku tzn. robimy ale duzo mniej niz zaplanowalismy ze wzgledu na pieniazki, a raczej ich brak). Ale tym sie przestalam przejmowac, najwazniejsze ze mieszkamy i zeby zdrowko dopisalo, a reszta sama jakos sie ulozy.

Mąż po zabiegu :roll: .Wstępna diagnoza- zmiana nowotworowa :( ale przy całkowitym wycięciu, daje całkowite wyleczenie.

Ale dopiero pewność będziemy mieć za ok.2 tyg. po badaniu histopatologicznym. :roll: Czekamy.....

dużo zdrówka dla męża

A weselsza wiadomość dla nas-dla mnie szczególnie- jutro odbieram nowe autko :D (wierni jesteśmy jednej marce :wink: ).Ale sobie prezent zrobiłam na gwiazdkę, prawda? :D :D Numery- z siódemeczką oczywiście- wybierał mąż 8) .

oby samochodzik się sprawował bez zarzutu

Witaj rogbog

Bardzo podobają mi się wasze płytki w hollu. Czy pamiętasz może nazwę firmy i jeśli mogę prosić to także o ich wymiary.

Pomyślności na Nowy Rok.

Witam reniuS.

Dziękuję za życzenia i żychę również Do Siego Roku :lol: .

Płytki w holu (i kuchni) to gres polerowany- Cersanit, Salmon beige, 45x45.

Kupowane były w Castoramie, cena całkiem przyzwoita (coś koło 60/m2).Jakość również dobra.

Pozdrawiam :p

Mąż po zabiegu :roll: .Wstępna diagnoza- zmiana nowotworowa :( ale przy całkowitym wycięciu, daje całkowite wyleczenie.

Ale dopiero pewność będziemy mieć za ok.2 tyg. po badaniu histopatologicznym. :roll: Czekamy.....

dużo zdrówka dla męża

A weselsza wiadomość dla nas-dla mnie szczególnie- jutro odbieram nowe autko :D (wierni jesteśmy jednej marce :wink: ).Ale sobie prezent zrobiłam na gwiazdkę, prawda? :D :D Numery- z siódemeczką oczywiście- wybierał mąż 8) .

oby samochodzik się sprawował bez zarzutu

Anetina

bardzo dziękuję zwłaszcza za te pierwszw słowa

dużo zdrówka dla męża
- zdrowie to jest nacenniejszyskarb nasze życia i musimy o nie dbać :roll: .

Wynik- na szczęscie jest dobry :lol:

A samochodzik- fajnisty, taki "babski".

A co do plaży w łazience- niestety pomysł nie mój :oops: ( jak wiesz)., tylko odgapiony od Toli.

Już kilka "klonów" :lol: Tolowej plaży powstało i każda jest inna :D

Pozdrawiam

Bogusiu, czyli mamy już w świecie całe swoje plażowe wybrzeże :wink:

Cieszę się czytając, że wynik wyszedł prawidłowy, myślałam o tym ostatnio.

To znaczy, że kciuki trochę pomogły :wink:

A samochód niech się dobrze drogi trzyma i jeździ bezpiecznie.

Pozdrawiam Was wszystkich.

Dzięki serdeczne :D .Tolu

Kciuki baaardzo pomogły :wink: .Mąż niby taki twardy, ale widziałam że to przeżywa.Nie mówiąc już o utracie wagi :( .Ale jest dobrze :lol:

A autko-super sie sprawuje :) .

Ponieważ dopiero zaczynamy parapetówki :o :lol: - kolejni goście są zachwyceni plażą :lol: .Gdybym nie zajrzała do Twojej galerii, nie byłoby mojej plaży :wink: 8)

Serdecznie pozdrawiam cała Twoją Rodzinkę :)

[/b]