Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D :D :D :p :p :p :p

http://images33.fotosik.pl/214/b4c52e14e5ed7084.gif

Kochane kobietki, dziękuję wam serdecznie za życzenia :lol: i zapraszam na kawę :p

http://www.o-net.pl/kartki//cards/EMIKAWA.JPG :lol: (ja już siedzę na kawie :lol: )

http://supergify.pl/images/stories/Owoce%20i%20napoje/246.gif

i szampana

http://images32.fotosik.pl/366/5ad1e370f167282d.gif

PS.Boszeeee :( jak ja już stara jestem :cry: :roll: :o :lol: :lol:

http://img340.imageshack.us/img340/9854/refletlilas2bje0.gif

Są dni, które pamiętać należy,

te, które w sercu będą zapisane.

Wraz z nimi słowa - życzenia,

cieple, piękne, kochane...

Po prostu życzenia szczęścia

w każdej życia dziedzinie,

niech będzie jak kwiat wiecznie kwitnący,

niech nigdy przenigdy nie minie.

………………………._.;_'.-._

……………………….{`--..-.'_,}

……………………{;..\,__...-'/}

....._.;_'.-._ …{..'-`.._;..-';

...{`--..-.'_,}…`'--.._..-' ....._.;_'.-._

.{;..\,__...-'/}…._.;_'.-._ ...{`--..-.'_,}

.{..'-`.._;..-';.{`--..-.'_,}.{;..\,__...-'/}

....`'--.._..-'.{;..\,__...-'/.{..'-`.._;..-}

........,--\\..,-"…`'--.._..- ..--.._..-

...... ....._.;_'.-._..... ||......//

..........{`--..-.'_,}.,-"-.....//.,-"-..

........{;..\,__...-'/....'-.\.// (..'-...\

………..{..'-`.._;..-'. ,/. // ;---,/

......../....-'.)..\......... //

........\,---'`...\\.......//.

.....................\| ..//

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :))

Bogusiu ja tez mam radiowke i dopoki byla podlaczona na jeden kopmuter to bylo ok ale jak zainstalowano nam urzadzenia, ze mazemy korzystac z netu na kilku momputerach w dowolnym zakatku domu to przestawalo dzialac. Tez mialam nerwy, bo kupe kasy wydalam, a okazalo sie, ze jedno z 3 urzadzen bylo uszkodzone fabrycznie. Wymienili i jest dobrze. Napisz mi ile placisz msc za radiowke, bo my 80 zl i wydaje mi sie, ze to drogo.

Co do blota to szkoda gadac, psa i kota szoruje kilka godzin dziennie przed wpuszczeniem do domu, a moj kot wchodzi do najwiekszego blocka, sieda w nim i bawi sie tym blotem :evil: , a w dodatku prawie wcale sie nie czysci, a podobno koty to takie czyscioszki.

Witanko paniom :D

U nas chociaż do mieszkania doprowadzony net sieciowo, to wewnątrz mamy reutera, żeby każdy mógł na swoim pracować :wink:

I pierwsze urządzenie po roku padło, też jakieś fabryczne uszkodzenie,a le już było po gwarancji....Drugiego ściągnął Starszy przez neta...i na razie wszystko w porządeczku :D

A my chociaż mieszkamy już naście lat to ciągle błoto, bo obok budują i budują...i trwa to i trwa :evil: A dopóki jest budowwa to drogi nie zrobią...

Szybciej się pewnie wyprowadzę, niż to drogę zobaczę :roll:

Bogusiu ja tez mam radiowke i dopoki byla podlaczona na jeden kopmuter to bylo ok ale jak zainstalowano nam urzadzenia, ze mazemy korzystac z netu na kilku momputerach w dowolnym zakatku domu to przestawalo dzialac. Tez mialam nerwy, bo kupe kasy wydalam, a okazalo sie, ze jedno z 3 urzadzen bylo uszkodzone fabrycznie. Wymienili i jest dobrze. Napisz mi ile placisz msc za radiowke, bo my 80 zl i wydaje mi sie, ze to drogo.

Co do blota to szkoda gadac, psa i kota szoruje kilka godzin dziennie przed wpuszczeniem do domu, a moj kot wchodzi do najwiekszego blocka, sieda w nim i bawi sie tym blotem :evil: , a w dodatku prawie wcale sie nie czysci, a podobno koty to takie czyscioszki.

Instalacja ma kosztować ok.720 zł (w tym urządzenie na dachu-ściaga sygnał oraz ruter w domu i karta sieciowa w stacjonarnym).Reszta co cena kabelków, robocizny .Miesięcznie jak podpiszę umowę na 3 lata-abonament wynosi 39 zł, a na dwa-55 zł.prędkość 1Mb/Najczęściej działać będzie tylko stacjonarny, a laptopy jak córki przyjadą.

Teraz piszę na laptopie i przyznam hula nieźle :wink: Nadajnik jest niedaleko,my mieszkamy wysoko w stosunku nawet do nadajnika.Mam nadzieję,że będzie dobrze.

Chyba podpiszę umowę, bo innego wyjścia nie mam.Chociaż, Orange ma fajną ofertę bezprzewodowego.Ale mieszkamy na granicy dobrego zasięgu sygnału.I też moze być różnie.

Co do kocurka-nasz to taki czyścioszek :) Komicznie wygląda, jak chodzi po błocie.Stąpa prawie w powietrzu, a później otrzepuje łapki :D

Jak wraca do domu- to albo przez pomieszczenie gospodarcze i zostaje w garażu.Albo łapiemy go :lol: w drzwiach tarasowych i też do garażu.A tam już doprowadza się do porządku :D

Gorzej z tym,że zaczął nam się załatwiać ostatnio czasami obok kuwety :evil:

Najczęściej jest to po nocy lub gdy długo jest sam "u siebie".

Kuwetę ma czyszczoną codziennie i generalnie swoje potrzeby załatwia do niej.

Może on to robi złośliwie?Słyszałam,że tak może być.

Pozdr

Witanko paniom :D

A my chociaż mieszkamy już naście lat to ciągle błoto, bo obok budują i budują...i trwa to i trwa :evil: A dopóki jest budowwa to drogi nie zrobią...

Szybciej się pewnie wyprowadzę, niż to drogę zobaczę :roll:

Aaaa- witam Panią :lol: :lol:

Jak zdróweczko szanownej Pani-ok?

I jak się wyprowadzisz,pewnie dalej będziesz miała błoto :o - bo dalej budowa, budowa... :roll: .

To są nasze polskie warunki :x .

Wypada wozić dodatkową parę butów w samochodzie :wink: .

Kiedyś jak przyjechałam do pracy, to tak jakoś ludzie dziwnie patrzyli na moje buty?...Nie wiem dlaczego? :lol: :p :p :p

Pozdr[/img]