Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj kusicie, kusicie :D .To i ja zapraszam

na pyszne ciacho

http://images37.fotosik.pl/54/74b966474d68d793m.jpg

i kawę z piiiiiiijanką :lol:

http://lh4.ggpht.com/_2xthl9KEl2Y/SYsQJ-ZBrYI/AAAAAAAAAII/o5WbJtRwExg/i685606.jpg

i drinka oczywiście :lol:

http://lh3.ggpht.com/_2xthl9KEl2Y/SYsQZUZCbwI/AAAAAAAAAIk/FSzTyRl1N8w/s512/Drink_czerwony_ladny_276.jpg

Smacznego :p

:lol:

Prawda? :lol: :lol:

Ja się właśnie szykuję do takich mniam, mniam :) ,

W sobotę u nas "główna"parapetówka :lol: .

Bigos już w garze :) , alkohole zakupione, jutro ciacho trza upiec :p .

A w sobotę-balanga :lol: :lol: .

Jak pisałam wcześniej w temacie prezentów,pierwszy dzisiaj przyjechał.Drewno do kominka :lol: :lol: . Tak więc zima nam nie straszna..ale w tym roku niech już spada :p :p

:p

Jak ja Ci Bogusiu takich córek zazdroszczę :wink: ...Ten mój Młody to podczas całej ciąży też był córeczką... a potem przy porodzie taka niespodzianka :roll: Niektórzy to nawet płci rozpoznać nie umieją :o :wink:

A wracając do tematów budowlanych, to wymiary pomylili czy niedokładnie zrobili w tej stolarni ? Nie wyobrażam sobie jak może jedna część wystawać :(

Ja też odkryłam już bubla budowlanego : grubość posadzki projktant zaplanował 10 cm :o :o :o :o Szok: styropian+ ogrzewanie+wylewki+ płytki :o :o :o

Pozdr

Jak ja Ci Bogusiu takich córek zazdroszczę :wink: ...Ten mój Młody to podczas całej ciąży też był córeczką... a potem przy porodzie taka niespodzianka :roll: Niektórzy to nawet płci rozpoznać nie umieją :o :wink:

A wracając do tematów budowlanych, to wymiary pomylili czy niedokładnie zrobili w tej stolarni ? Nie wyobrażam sobie jak może jedna część wystawać :(

Ja też odkryłam już bubla budowlanego : grubość posadzki projektant zaplanował 10 cm :o :o :o :o Szok: styropian+ ogrzewanie+wylewki+ płytki :o :o :o

Pozdr

Amtlo

Dlatego ja nigdy nie zrobiłabym USG,żeby poznać płeć dziecka.Ma być zdrowe i to najważniejsze.

I nie zazdraszczaj mi córek, bo pewnie Twoje chłopaki są ok :) .A Młody, przez to że młody będzie na pewno taki bardziej"domowy" :lol: :lol: Ja widzę to u swoich znajomych.Najmłodszy,z z charakterem faceta ale taki właśnie bardziej"domowy".

To wszystko zależy jednak od tego jak te dzieci wychowamy :roll:

A co do stolarni.To na szczęście nie mój problem, mają zrobić jak należy.

I wierzę,że to zrobią.Drobne ich wpadki w przeszłości już przerabiałam ( ta jest największa) i nie było z poprawkami problemów.

Z tą posadzką to faktycznie szok :o

U nas z tego co pamiętam, przy podłogówce( na dole) było 18 cm.

I co teraz zrobisz? A jaką masz wysokość pomieszczeń?Nic się nie da już zrobić?

Trochę szkoda,że budowlańcy tego nie wyłapali :-?

Może jednak, nie będzie źle :roll:

Pozdr[/b]

Dlatego ja nigdy nie zrobiłabym USG,żeby poznać płeć dziecka

Ja też nie robiłam specjalnie żeby poznać, tylko tak wyszło przy okazji....

Najmłodszy,z z charakterem faceta ale taki właśnie bardziej"domowy".

Te wszystkie najmłodsze to pewnie z takim charakterkiem....bo mój lepiej nie pisać....

Z tą posadzką to faktycznie szok :o

Trochę szkoda,że budowlańcy tego nie wyłapali :-?

Może jednak, nie będzie źle :roll:

Ja też cały czas się łudzę......że będzie dobrze. Napisałam u siebie.

Czytałam,czytałam.

Trzeba podejść do tematu na spokojnie Amtlo.

Jeżeli nic nie da się poprawić, to przecież może zostać ogrzewanie tradycyjne-jeżeli planowana była podłogówka

To jest jakieś wyjście.

Bez podłogówki da się żyć, a szkoda zdrowie szarpać z powodu czyjegoś niechlujstwa i niekompetencji :evil: .Gorzej z oknem.

Ale może niepotrzebnie się denerwujesz?Może jest ok.

Jesteśmy laikami w budowaniu i nie wszystko możemy przewidzieć.

Trzymam kciuki za powodzenie.

Pozdr :wink: