Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bogusiu domecz śliczny, a wnetrza jeszcze ładniejsze! bardzo podoba mi sie ta metalowa rama na zdjęcia! szukalam na allegro ale nie mogłam znaleźć!! prosze cię przeslij mi namiary!!! z góry śłicznie dziękuję!!

Witaj :lol: :lol: .

Cieszę się,że podoba Ci się nasz domek-dziękuję :p .

Szukaj na allegro "planeta design"-nie zawsze mają na aukcjach tę ramkę,ale myślę że uda Ci się trafić.

Ramkę wypatrzyłam u editty i od niej dostałam namiary :lol: .

Pozdrawiam :lol:

kurcze nie mogę znaleźć :x ! ale będę szukać :roll: :-? !

[wpis przeniesiony z "dziennika"]

Witaj Bogusiu,

często zaglądam na Wasz dziennik. Pięknie wygląda Wasz domek. Ja jestem na etapie kafelkowania i malowania. Trudy wyboru są okropne, zwłasza gdy się nie ma czasu. Zagladam więc do Was i wzoruje sie. Mam nadzieje, ze nie masz mi za zle. Jestem ciekawa ile wyniosly Was schody bukowe, bo jestem na etapie wyboru a sa prawie identyczne jak u Was. Stolarz okreslil sie na 6 tys. Czy to dobra cena_

http://mariola6.fotosik.pl/albumy/274848.html

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik50799.htm

Witaj Mariolu6 :lol:

cieszę się,ze zaglądasz do mojego dziennika i ze podoba Ci się nasz domek 8) .

I oczywiście -jeżeli jest w nim coś co chciałabyś zrobić jak u mnie,nie mam "za złe" :lol: .A wręcz odwrotnie :p

Nasze schody kosztowały nas 7200 zł.Myślę,ze cena którą podałaś jest bardzo dobra.I jeżeli stolarz jest solidny to zdecyduj się :lol: .

Pozdrawiam

Ups...juz sie poprawiam.... :D :D :D

Hej Bogusia, fajnie tak ogladac projekt kostki, która w niedługim czasie bedzie ułożona przed domkiem...i najwazniejsze nie bedzie tego błota, bo jak pamietam to masz takie samo błotko jak u nas... tyle tylko, że ja potrzebuje dużooooo kostki, która niestety nie chce sie sama zrobic a tym bardziej połozyc...

Co do wiosny i ciepła, to ja tez nie moge sie doczekać, kiedy ono nadejdzie, bo chciałabym juz posprzatac wokół domku.....teraz jest ładnie, bo bardzo biało i w ogóle fajnie....ale za chwile nie bedzie juz śniegu i wtedy nie będzie juz tak ładnie jak teraz.

Pozdrawiam

Nina

Bogusia, zauwazyłam swoją pomyłke i przeniosłam psta tutaj, poczym jak chciałam skasować go u Ciebie w dzienniku ty byłas szybsza i napisałas odpowiedź...no i teraz pojawai mi sie komunikat, ze nie moge usunąc postu, na który dostałam odpowiedź.....musze chyba poprosic kogos ( Edzia, maksiu??? ) o usuniecie mojej pisaniny u Ciebie w dzienniku....

A ja na projekt się nie załapałam, widzę tylko słowo obrazek :(

Bo, ja już nie wiem co z tym kryzysem - gdzie się nie obrócisz tylko słychać KRYZYS, KRYZYS....A ceny gotowych produktów zaczynają szaleć ze względu ka waluty :-?

Jak fajnie macie, że domek ukończony i tylko na zewnątrz zostało do zrobienia.

Ja powoli czarnych myśli dostaję.....

Obrazek tyczy projektu kostki, ale nie wiem dlaczego zniknął :o .

Wklejałam go przez picasaweb....

Jak się uda to wkleję go jeszcze raz.

A płytki zakupione, ale zostawione na "leżakowanie"

A kryzys...ponoć najgorsze jeszcze przed nami :o :x :x .My narazie jakoś dajemy radę, ale jak bedzie dalej...najwyzej pewne etapy prac rozciągniemy w czasie.

Najważniejsze,żeby zdrówko dopisało :) :wink:

Pozdr

A ja na projekt się nie załapałam, widzę tylko słowo obrazek :(

Bo, ja już nie wiem co z tym kryzysem - gdzie się nie obrócisz tylko słychać KRYZYS, KRYZYS....A ceny gotowych produktów zaczynają szaleć ze względu ka waluty :-?

Jak fajnie macie, że domek ukończony i tylko na zewnątrz zostało do zrobienia.

Ja powoli czarnych myśli dostaję.....

Obrazek wyskoczył :lol: - nic już z tego nie rozumiem-pojawia się i znika i znika... :) .

A kysz czarne myśli, a kysz... :) . Jeszcze trochę i u Ciebie będzie skonczony domek :lol:

Wszyscy o tym śniegu, i pozytywnie i więcej negatywnie...bo tak na hałdzie się zawiesić to ja dziękuję :( a u nas dzieciaki na ten śnieg czekają i nic :-?

Trzeba w góry szykować wyprawę, bo chyba szybciej wiosna przyjdzie niż ten śnieg...a może już nie warto się o śnieg prosić :wink: Mnie tam on niepotrzebny....