Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj - jestem tutaj pierwszy raz.To za sprawą AMLTY.

Piekny domek - gratuluje. Mam pytanie , może głupie , ale chodzi mi o cokoły koło ścian w kuchni, przedpokoju przy podłogach z płytkami. Czy kupowałaś gotowe, czy glazurnik ciął płytki na paski ? Po prostu nie wiem co bedzie lepsze .U Ciebie bardzo mi sie podoba . Proszę o wskazówki .pozdrawiam

Witam !

chciałabym wrócić prawie do początku czyli rekuperacji czy to naprawdę tak słychać te szumy bo już się zastanawiam czy nie przenieść jej do gospodarczego (drugiego pomieszczenia na grilla ,krzesła,grabie itp.) dobudowanego do garażu.

A po za tym te lampki w pokoju córci to bajer.

Wszystko mi sie podoba macie zmysł twórczy

Ja na razie na początku drogi ale mam nadzieję że zdążam do celu we właściwym kierunku.

Witam Bogusiu. Najpierw chcę pogratulować przepieknego domu i gustownie urzadzonego wnętrza.

Mam pytanie odnośnie małej łazienki na dole - jaka jest u ciebie szerokość łazienki , szerokości kabiny i odległość kabiny od kibelka . Ja mam łazienke o szerokości 158 cm i zastanawiam się czy na tej węższej ścianie zmieści się kabina i kibelek.

Bardzo prosze o odpowiedź

Witam Bogusiu. Najpierw chcę pogratulować przepieknego domu i gustownie urzadzonego wnętrza.

Mam pytanie odnośnie małej łazienki na dole - jaka jest u ciebie szerokość łazienki , szerokości kabiny i odległość kabiny od kibelka . Ja mam łazienke o szerokości 158 cm i zastanawiam się czy na tej węższej ścianie zmieści się kabina i kibelek.

Bardzo prosze o odpowiedź

Może ja coś pomogę ,tez mam łazienkę małą , 160 x 160 cm.Zmieściła mi sie kabina 90 cm i kibelek kompakt na jednej ścianie.

No to do roboty :)

Amtla parapety zewnętrzne są aluminiowe,ceny nie pamiętam ale była przystępna.A parapetu wyglądają nieźle :wink: Pozdrawiam

maryna dzięki za słowa uznania :) .Wiesz na tym forum nie ma głupich pytań :lol: .Trzeba pytac,pytać.. :lol: Cokoły były cięte z płytek.Trudno było dokupić coś podobnego do płytek i dlatego są takie same same jak płytki.

Pozdrawiam

szpakmarceli01 nie wiem jak inni forumowicze ,ale my nie narzekamy na głośnosć centrali.A trzeba Ci wiedzieć,że ja jestem bardzo wyczulona na zbędne hałasy :wink: Centralę mamy nad górną łazienką(na poddaszu) i nie słyszymy jej .Natomiast zauwazyłam,że jak filtr jest już brudny to wtedy słychać ją zdecydowanie. Cieszę się,ze nasz domek sie podoba :lol: .Teraz czeka nas zrobienie ogrodzenia i oczywiście ogrodu :) Właśnie najbardziej brakuje mi teraz ogrodu :wink: Pozdrawiam.

DarioAS Aniu- kumple i to jacy :lol: Nawet nie myślałam,że zwierzęta mogą się tak" przyjaźnić" :lol: Teraz Bruno zaznajamia się z pieskiem mojej siostry.Trochę załuję,że od razu ich nie zapoznałam :) Fifek(piesek) to już "poważny" prawie sześciolatek nawet nie szlaje na widok kota, ale Brunek..fuczy,warczy.. :lol:

Pozdrawiam i całuski dla dzieciaczków:lol:

teresab dziękuję za uznanie i pochwały :oops: :lol: .Nasza mała łązienka ma szerokosć 155 cm,kabina 90 .Tak więc u Ciebie na pewno zmieści się kabina i kibelek.I wcale nie będzie ciasno.Pozdrawiam.

magpie101 :lol: :D bardzo to miłe, a relację z wyjazdu zdam jutro,wkleję zdjęcia.Wyjazd bardzo udany-polecam :lol: I mimo euro-całkiem znośne dla naszych kieszeni.Pozdrawiam.[/b]