Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bogusiu, dalej go nie ma?? :cry:

Niestety nie Aniu :( :cry: .

Kilka dni temu miałam znowu troszkę nadziei...Cóka sąsiadki mówiłła,że go widziała we wsi..i nawet chciała go złapać...

Ja jednak myślę,że to była jakiś podobny kociak do naszego Bruna...bo gdyby był tak blisko to wróciłby do domu...

Smutno nam nadal.... :(

Pozdr :p

Bogus - co TY nie starzejesz sie :lol: :lol: , tylko przez budowe sił nam ubywa. No gdyby sie miało lat 30 ? , to mozna jeszcze w nocy i w dzien wiele rzeczy zrobic. A majac tyle lat co my ? , to w nocy jeszcze mozna poszalec :lol: :lol: :lol: , ale w dzien nalezy sie juz oszczedzać .

Roboty koło domu zawsze bedzie pełno, juz macie duzo zrobione, powoli i do celu . Teraz to juz robisz to na co macie ochotę i sił i kasy wystarczy. Zawsze mozno te koncówkę upiększania domu zostawic na inne dni.

zycze duzo zdrówka i słoneczka , pozdrawiam

Amtluś no .... jak nie....jak tak :D :D

Coś ostatnio jakoś niewiele mi trzeba,żeby się przemęczyć hihi :D :D

A póki co znalazłam sobie zajęcie....ale lekkie :wink:

Otóż nasza kolezanka, biorąc z nas przykład :lol: postanowiła wybudować domek :D :D .Wszystko fajnie 8) , ale...zawsze musi być jakieś ale :x .

Ma działkę prostokątną-dłuższy bok działki i kierunek kalenicy(dach dwuspadowy) -prostopadły do osi drogi.To jeszcze nie kłopot, ale... :x ...wejście jest od strony zachodniej :( :-? .

Przejrzałam już masę projektów i ...oj będzie trudno :-?

Domek ma być taki średni-120-140 m2, na dole salon (wykusz wskazany :) ), taras od strony południowej, gabinet ok.10m2, kuchnia (spiżarka mile widziana :lol: ), mała łazienka(kabina).

Natomiast na górze maks. 3 pokoje,większa łazienka.

Aaaaa...jeszcze garaż połączony z domem...

Wymagania chyba niezbyt wygórowane co? :lol:

Może coś znajdę...

Pozdr :p

Kto ? my? Dzisiaj spotkałam babcię w moim wieku :o ale ja się nie nadaję jeszcze na to :-?

Bogusiu, to sobie odświeżysz wycieczki po biurach projektowych...a z takim dachem dwuspadowym, to nic mi nie przychodzi od razu do głowy...może dlatego, że nigdy nie szukałam takich domków? Ale chciałoby Ci się znowu zaczynać od początku?

Bogusiu, jeśli masz chwilę, to zobacz tu: http://www.projekty.domow.pl/ , tzn. musisz mieć więcej niż chwilę :D

Ale jest biuro, z którego myśmy korzystali i mają całkiem ciekawą ofertę:

http://www.projektygotowe.pl/

Bardzo lubiłam takie poszukiwania, gdy sami szukaliśmy projektu dla nas :)

Kto ? my? Dzisiaj spotkałam babcię w moim wieku :o ale ja się nie nadaję jeszcze na to :-?

Bogusiu, to sobie odświeżysz wycieczki po biurach projektowych...a z takim dachem dwuspadowym, to nic mi nie przychodzi od razu do głowy...może dlatego, że nigdy nie szukałam takich domków? Ale chciałoby Ci się znowu zaczynać od początku?

Babcia...hmmm...czemu nie :p

Amtlo, mogłabym zaczynac od początku :wink: .Ale wolę szukac projektu dla przyjaciółki :lol: :lol:

Pozdr

Bogusiu, jeśli masz chwilę, to zobacz tu: http://www.projekty.domow.pl/ , tzn. musisz mieć więcej niż chwilę :D

Ale jest biuro, z którego myśmy korzystali i mają całkiem ciekawą ofertę:

http://www.projektygotowe.pl/

Bardzo lubiłam takie poszukiwania, gdy sami szukaliśmy projektu dla nas :)

Dzięki Słoneczko :lol: :lol:

Po pracy pewnie znowu zasiąde i będe szukać :lol: ...juz tych chwil sporo poświęciłam :wink:

Ale dla przyjaciółki- warto :D

Pozdr