Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Madziu, lampy są firmy Massive.Jestem z nich zadowolona,mam zamontowane żarówki Phillipsa-z czujką natęzenia światła(nie muszę pamiętać o włączaniu i wyłączaniu :p -taka leniwa się robię hihi).Mam jeszcze dokupioną lampę stojącą na taras i jak będą zrobione płytki,będzie tez założona.

Co do ceny-te z przodu kupiłam u nas w sklepie i płaciłam coś ok. 125 zł/szt.

Pozostałe kupiłam w necie i sporo tańsze.

Teraz znalałam sklep z bardzo dobrą ceną.Podaję-http://www.lampyogrodowe.pl/sklep,601,,,03,,pl-pln,297728,0.html

http://www.istore.com.pl/prods/297728.jpg

Lampa nazywa sie BEAUMONT

ps.Mnie się podobaja tez lampy,które pokazała ewa_zm.Są dużo droższe,ale jest to zakup na długie lata,I gdybym nie miała swoich,chyba bym się skusiła na tamte,

Pozdr

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale ten rok szybko zleciał :wink: :D Jeszcze raz życzę samych przyjemności z zamieszkiwania we własnym domku.....

Oj, żal mi tego Bruna... :cry: A "nasze' bezpańskie kociska rozmnożyły się w tym roku dwukrotnie - czyli będzie postęp geometryczny? :wink: Lepiej nie, ale najlepiej byłoby im u kogoś w domku albo w schronisku....jednak trudno je wyłapać...

pozdro

Okropnie ten czas leci! :-? :roll:

Dzięki za życzenia-tylko patrzeć jak będę mogła się zrewanżować tym samym :lol:

A ile jeszcze pracy przy domu :lol: :D :( Teraz to już tylko tak będzie...

A jeszcze co do Bruna...kilka dni temu rozmawiałam z kolegą ze wsi (mają też kotkę).I powiedział mi straszną rzecz....uwaga....Mianowicie, kiedyś ich kotka zniknęła na dwa dni, żona płakała,szukali (w końcu się znalazła).Ale ich znajomy(ze wsi) powiedział,że na wsi mieszka taki pijaczek, co to wyłapuje koty i je morduje....i sprzedaje skórki...za flaszkę :o :o :x :x :x Boże...jak to usłyszałam to aż nogi mi się ugięły :cry: :cry: A powiedział im to "stary" mieszkaniec wsi....znający bardzo dobrze ludzi na wsi...

My póki co dojrzewamy do ...kolejnego kotka 8) (nawet mój chłop).

Mam już nawet obiecanego ...jak tylko kotka zaciąży :wink: Też takiego bialuśkiego :wink:

Ale koniec smutki....Jestem już na urlopie :p :p Hurra!!

Pozdr :lol:

znajomy(ze wsi) powiedział,że na wsi mieszka taki pijaczek, co to wyłapuje koty i je morduje....i sprzedaje skórki...za flaszkę :o :o :x :x :x Boże...jak to usłyszałam to aż nogi mi się ugięły :cry: :cry:

Widziałam dzisiaj program o zwyrodnialcu, który dla zabawy katował swojego psa. bijąc go gumową pałką kilka razy dziennie dla "przyjemności". Sąsiedzi w końcu nie wytrzymali, nakręcili film z jednej z egzekucji i zawiadomili policję (TVN24 też).

Facet ma dozór policyjny i czeka na proces.

Potrafisz przejść nad tą informacją do porządku dziennego? :o :o

A wyobrażasz sobie, w jaki sposób ten bandyta zabija? Na pewno koty giną w męczarniach. Dlaczego nie zawiadomisz policji?

Słoneczko, a cóż ja mogę zrobić?

Informacja jest niesprawdzona,nie wiem o kogo chodzi i czy w ogóle jest to prawda?

Jestem mieszkańcem nowej częsci wsi,a właściwie za wsi....Ale jeżdzę, zaglądam,może coś mi wpadnie w oko :roll: I wierz mi,wtedy zrobię co trzeba.

Mam tylko taką nadzieję,że to tylko plotki....

Kolega obiecał wypytać znajomego.

A co do samego procederu..nawet nie potrafię tego wyrazić słowami, wyobrazić sobie jak można być takim bandytą,żeby coś takiego robić :x :x

I jak słyszę jak inni się oburzają,ze z czego tu robić halo,przecież to tylko zwierzą itd.to aż mnie skręca :x :evil:

Jak ostatnio zobaczyłyśmy z córką tego konia zamęczonego w Zakopanem to kołatało mi się to po głowie przez kilka dni :(

Pozdr

Gratuluje rocznicy :p !

http://i.pinger.pl/pgr421/f251fa1c0022fff84a1efa4c/szampan_22_406.jpg

U nas kiedys byl facet, ktory wylapywal psy i zjadal, psy ginely ludzia ale nikt go za reke nie zlapal, on mial lekko z glowa na szczescie juz nie zyje.

Ja programow takich jak ten o koniu, czy kilka dni o kotach przerabianych na smalec nie moge ogladac, od razu przelanczam.

A na skorki wielu starszych ludzi koty lapie.

Nasz tez jest taki ufny, ze do kazdego leci jak go wolaja, a jak ida dzieci to wrecz sam im pod nogi wlazi do glaskania. Nasz ma juz rok, a wyglada jakby mial 4 msc, bo jest on taka miniaturka kota i juz chyba nie urosnie.

Lasi sie do wszystkich, bo nigdy nie zaznal krzywdy od nas i mysli, ze wszyscy ludzie sa tacy dobrzy jak my.

Tak Madziu, pyszna zimna lemoniadahttp://emoty.blox.pl/resource/mniam.gif

...dzisiaj tez piszą-mówią o kobiecie która zabijała pieski na.....potworne :x

Ja zawsze zastanawiam się nad tym-jak złym człowiekiem w stosunku do innych ludzi musi być ten, kto robi taką krzywdę zwierzęciu :( :x .

Zawsze miałam i mam przekonanie ,że człowiek który nienawidzi zwierzat nie moze być dobrym człowiekiem...

Nasz Bruno też lubił się piescić,ale złapać nie było go wcale łatwo :wink: Nawet nam...Ja już miałam swoje sposoby na niego,ale nie zawsze były skuteczne :wink:

W drodze przez wieś mijam domy w których są małe kociaki :D Uwielbiam je obserwować,zwłaszcza teraz,jak jest gorąco, wylegują się na podwórkach :lol: :lol: Słodki widok :)

Pozdr

Witam :lol:

cieszę się,że podoba Ci się u mnie,dzięki :)

Skrzynki kupowałam na allegro,jedna kosztowała 50 zł.Były już zabarwione,my dodatkowo jeszcze raz pomalowaliśmy od wewnątrz Sadolinem.

Skrzynki najpierw wyścieliłam folią taką jaką daję się np. pod iglaki.

Mam nadzieję,że skrzynki wytrzymaja dłuzej niż jeden sezon :wink:

Pozdr

Bogusiu ale sie ciesze, ze bedziecie miec Zuzie :p :p :p !!!

Jest slodka!

Tylko mam prosbe, nie zakladaj jej dzwoneczka na szyje zeby chodzila niezaowazona przez zlych ludzi. Jak bedzie miec dzwoneczek to kazdy ja zobaczy jak uslyszy, a nie wszyscy lubia kotki.

Szafka-kwietnik bardzo ladna.

I mam nadzieje, ze przed wyjazdem wstawisz zdjecie kotki, no i sterylka bedzie pewnie potrzebna.

Madziu, oczywiście ze jak tylko Zuzia przyjedzie to zaraz pokaże jej zdjecie :D

Jest ponoć cudowna :wink: ,w miarę spokojna (się okaże :lol: ).

A co do obróżki,to właśnie jak tak sobie dzisiaj biesiadowaliśmy to moja mama też mówiła żeby nie zakładać dzwoneczka...Chyba tak zrobię,i...będziemy ja bardziej pilnować :roll: .

A jaką niespodziankę bedzie miała druga córka :lol: jak wróci z Chorwacji :lol: :D

Szkoda,ze nie będę widzieć jej miny haha

Sterylizacja nas czeka :roll: , niestety u kotki ten zabieg jest bardziej skomplikowany :roll: :-? .

Pozdr :p