Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu, a czy ja mogłabym nie zagłosować? :lol: :lol:

Może w takim schronisku jest gdzieś nasz Bruno?....

Pozdr

Bogusiu widze, ze jeszcze nie pogodzilas sie ze strata Bruna :cry: .

A jak tam Zuzia sie spisuje, nadal jest taka pieszczoszka, wypuszczacie ja kolo domku?

A to na oslode :p

http://2.bp.blogspot.com/_b1-Wb9Az6PY/RbBlSfMu-GI/AAAAAAAAAao/fcRlQcEFU6o/s1600/tartelettes.jpg

Wszyscy bardzo przyzwyczailismy się do Bruna,jest nam żal.Również moja mama,siostra go żałują...

Ale...nasz murarz mówił ,ze jego kocurek wrócił po...2 latach :o :wink:

A Zuźka,jak ją coś najdzie to dostaje takie odpały,że hej :p .Niestety trochę poniszczyła mi obicia krzeseł w salonie(częsc zrobił też Bruno) :( .Ale trudno..jak ju trochę 'zpoważnieje" coś będę musiała zrobić z krzesłami.Nie mówiac już o kanapach...ale te i tak nadają sie do wymiany :wink:

Nie puszczamy jej na dwór,jedynie dzisiaj trochę pozwoliliśmy jej pochodzić po ogrodzie.A tak wogóle to zakupiliśmy jej szelki...kot na szelkach :o :lol: ..świat się konczy hihi :p .Próbowaliśmy ją w toto ubrać, ale jakoś tak nie dawała się :D

Ogólnie jest przylepką.Dzisiaj wskoczyła mi na kolana,zasnęła...a ja musiałam wyjśćWiec położyłam ją na kanapie...była bardzo niezadowolona...co chwilę pomiałkiwała :lol:-- komedia :lol:

Ja tak godzinami mogłabym....

Pozdr i dobrej nocki :)

Bogusiu Zuzia jest sliczna!

Stroik zrobilas piekny, masz talent :p !

Swieczniki podobaja mi sie te okragle, a co do tarasu to nareszcie bedziesz miec wygode w sprzataniu - jednak co plytki to plytki.

Napisz mi prosze jaka planujecie zrobic altane w ogrodzie z pom. gos. - murowana czy kupicie gotowa drewniana (jesli drewniana to masz juz cos upatrzonego)?

My tez myslimy o takiej altanie na kosiarki, taczki itp. ale to jest troche wiekszy wydatek, ktory musi poczekac.

A i nie pisalam jeszcze, ze widoczki na wczasach mialas urocze, szczegolnie oczka mi sie podobaja.

Madziu chcemy wybudować taką altanę

http://www.pro-arte.pl/projekty-budynki-gospodarcze/127/

Podpatrzyłam to i dostałam namiary od semira

To dla nas taki niespodziewany wydatek,chodziło nam głównie o pom.gospodarcze.Ale będziemy mieć dwa a właściwe 3 w jednym-bedziemy tam też trzymać drewno do kominka.Albo na zewnątrz pod daszkiem, albo nawet w altanie na jednej ze ścian.

Przy tym wydatku zrobienie kostki i do końca ogrodzenia(materiały zakupione jakiś czas temu)bedą musiały poczekać do wiosny :( :roll:

Co do mojego talentu...hmmm..przecież ja to "ukradłam" Toli, ale mam nadzieję że sie za to nie obrazi :roll: :wink:

Wiedziałam,że oczka najbardziej spodobają się magpie :lol: :D

Też mi się podobały,nawet może też chciałabym mieć je w swoim ogrodzie.

Ale boję się,ze będzie dużo komarów,nie wiem czy będę miała na tyle czasu zeby o nie dbać :roll:

Bo mój ślubny w ogrodzie widzi tylko trawę :lol: i koszenie.Innych "drobiazgow" w ogrodzie-krzewy,kwiaty jakoś nie dostrzega :D

Pozdr