Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bogusiu z regalami w spizarni od razu porzadek zapanowal pewnie :) .

Okno w kuchni z nowa firanka bardzo ladnie wyglada, w ogole masz ladna kuchnie - domowa i przytulna, na pewno kawka w niej znakomicie smakuje!

A jak tam goscie, wizyta sie udala?

No i wstaw jakies nowe fotki Zuzi :wink: :p .

magpie wizyta jak najbardziej udana :lol: .Posiedzieliśmy sobie troszkę,powspominaliśmy dawne czasy :roll:

Madziu ja też lubię swoją kuchnię,zawsze chciałam mieć dużą kuchnię ze spiżarką :p .A propos fajnie jest wchodzić do spizarki i zdejmować prosto z półki coś... :lol:

Najbardziej jednak spizarkę lubi Zuzia,jak tam wchodzę to zasuwa do niej, bo wie że tam znajdę dla niej coś do jedzenia :lol:

Nowych zdjęc Zuzi nie mam...narazie :) ale nadrobię zaległości :lol:

Dzisiaj natomiast zrobiła cos ...niefajnego :o .Weszła do dużej donicy z beniaminkiem i po prostu....zsiusiała się do niej :o :x :lol:

Chyba się jej zwirki pomyliły :D

Pozdr :lol:

Pokazałaś znów wnetrza kuchni salonu. Slicznie :D , zreszta jak wszystko u Ciebie . Przyjmujesz gości , ja tez jestem na etapie ciagłym przyjmowaniu gości i oblewaniu mieszkania. Tylko ja mam jeszcze nie dopieszczone pokoje, no i na zewnatrz nic ciekawego sie nie dzieje. Chyba troche oklapnelismy z rytmu pracy .Jak przyjdziemy po pracy o 16 godzinie , zrobimy zakupy ,zjemy obiad , porozmawiamy , juz prawie godz.18-19 .To juz nam sie nie chce zabierac do powazniejszych prac. Cos sie tam jeszcze zrobi, ale nie za wiele.

pozdrawiam

maryna dzięki :lol: .

Ja już parapetówki mam za sobą,taki maraton mieliśmy po nowym roku...co tydzień impreza.Miałam już dość siedzenia w garach.

Teraz to już pojedyncze zaproszenia,ale też ich jeszcze trochę zostało....

Spowolnienie po wprowadzeniu to standard :p Nic się nie chce,jesien nadchodzi,dzień coraz krótszy :roll: .

Ale nie martw się, wszyscy (chyba) tak mają :lol:

magpie z tymi firankami to zawsze jest największy kłopot.

Ja tym razem wykorzystałam firanki-gotowce,tę w wykuszu miałam jeszcze w mieszkaniu,drugą na drzwi tarasowe dokupiłam,wycięłam środek i tak ubrałam kolejne okno.

I wiesz chyba masz rację,teraz salon wygląda tak jakoś bardziej salonowo :D

Gosiu-Anbudowa witam u mnie,Z pracy późno wróciłam i dopiero teraz mogę się przywitać,

ale zapraszam teraz na wieczorną herbatkę :wink:

http://ciastka.net/images/foto_przepis/powiekszenia/przepis_345.jpg

Pozdr

Boguś ja również zapraszam na herbatkę w takich samych filizankach do mnie. :D

Te filizanki kupiłam 30 lat temu !!! Pije w nich bardzo rzadko i mocną herbatke .

Co do firanek , ja nie moge sie zdecydowac na coś do łazienki ,

nie wiem , czy to ma byc roleta rzymska ,czy firaneczka krótka oczywiście.

narazie mam bez. Miłego dnia. :lol: Ja piszę w pracy tak zaraz z rana , bo pózniej to brak czasu , a w domu , to juz tym bardziej.pa

My mamy podobny serwis -prezent ślubny...25 lat.

Też rzadko go używaliśmy-stał sobie w witrynce.Teraz myślę,że na herabtkę bedzie używany częsciej,jest bardziej pod ręką.

Z firankami zawsze jest kłopot.Ja mam w łazience woal haftowany,ecru.Podobają mi się roletki ale niestety okno łazienkowe mam w lukarnie i z roletką byłby problem z otwieraniem okna.

Praca,praca...ale dobrze że jest prawda? Ja w krótkich przerwach między przyjmowaniem pacj. mogę coś napisać.

Miłego dnia marynko :lol:

Herbatka pyszna, duzo jej pije codziennie ale odkad przestalam slodzic smakuja mi tylko woocowe (mam cala szuflade roznych smakow), a zwykla mocna to tylko z cukrem jest dla mnie dobra dlatego rzadko ja pije.

Co do serwisu to rok temu dostalam na nowy dom od babci kaske i kupilam sobie piekny serwis obiadowo-kawowy na 12 osob, problem w tym, ze nie mozna go myc w zmywarce dlatego na codzien uzywam filizanek bialych z kwiatkiem takich do zmywarki.

U mnie to jest tak, ze kawe wypije tylko z filizanki (z kubka mi nie smakuje, wole 2 wypic ale w filizance), a herbatka w kubeczku.

Pozdrawiam dziewczynki i milego dnia zycze (u nas pieknie sloneczko swieci) :p .