Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

magpie101 , malkaj, ewa_zm, Amtla, Wasiu

serdecznie Wam dziękuję za życzenia :lol: :lol:

Amtla-dużo życiowej prawdy w Twoich życzeniach :wink:

Wasiu- to faktycznie zaczyna się jakiś kolejny etap w naszym życiu :roll:

kiedy wychodziłam za mąż to taka rocznica to był dla mnie kosmos :lol: coś baaardzo odległego...a tu masz..i jest 25 lat :o

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :lol:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Serdeczne gratulacje z okazji rocznicy Bogusiu!!!! I wielu następnych w zdrowiu i szczęściu :D .

Ale piękna, okrągła rocznica :D .

Fajna garderoba, na pewno zmieścisz multum rzeczy. Szafa to jednak nie to samo - zazdraszczam.

Z panny Z. niezła rozrabiaka. Ja też swojego D. chętnie bym czasami gdzieś zamknęła :wink: :lol: , ale się boję, że zje mi drzwi. Ale żeśmy się urządziły :lol: .

Zapraszam odwiedzajacych mój dziennik na kawałek tortu (dosłownie -w tym rozgardiaszu uwieczniłam tylko tyle )

:lol: :lol: :lol:

Torcik bardzo dobry!

Dzisiaj masz wolne to sobie odpoczniesz (pewnie sprzatasz dom zamiast odpoczywac :-? ), goscie dopisali?

Goście to nawet specjalnie domu nie zdemolowali hihi :lol: :lol:

Sami dorośli ( małych dzieci u nas jeszcze niet...narazie :D :D )

Tak więc, więcej odpoczywam :wink:

A wieczorkiem na kolacji będzie kilka osób,nasi przyjaciele :D :D .

A torcik naprawdę pyszny :D :D .Mam taką panią która pysznie piecze ,zwłaszcza torty(ja do tortów kompletne beztalencie jestem :( :roll: ).

Ciasta też miałam pyszne :lol:

witam wczoraj przypadkiem trafiłem na to forum i co widze aps 71 hehe,też jestem szczęśliwym właścicielem tego domu

Witaj :)

A już myślałam,że nie znajdę na forum APS-71 :wink:

Napisz coś więcej-jakie zmiany wprowadziłeś,jak się mieszka,jak poradziłeś sobie w temacie kominka.Moze jakieś fotki?

Pozdr

Ja również życzę wszelkiej pomyślności na następne 25 lat wspólnego pożycia i aby dom ten sprawił wam wiele, wiele radości i szczęśliwych dni

Dziękuję serdecznie :D :D za życzenia :lol:

Domek już sprawia nam wiele radości i tyko czasami sobie myślę...szkoda ,ze wcześniej nie podjęliśmy decyzji o budowie :roll:

Dla miłych gości...lampka wina :lol:

http://img.kafito.pl//2/16213_450.jpg

Pozdrawiam

witam chętnie wstawię kilka fotek z mojego domu tylko nie za bardzo wiem jak [ja do komputera to jak księgowy do łopaty] zmiany jakie zrobiłem to wydłużyłem garaż i z tyłu mam kotłownie kominek znajduje się przy drzwiach wyjściowych na taras [narożny] poza tym na parterze zmieniłem ścianki działowe w spiżarce i łazience ,salon pozostawiłem obniżony tak jak w projekcie , w sypialni jętki obudowane płytą k-g i podświetlane brak prostego sufitu skosy aż do samego szczytu-taki bajer [/img]

robson1t dzięki forum wiele się nauczysz :lol:

Co do zdjęć to zapodam krótką lekcję :wink:

Najpierw załuż konto do zdjęć - ja mam na http://www.foto.onet.pl. Tam wklejasz swoje zdjęcia.

Później z albumu "przenosisz" zdjęcia-kopiuj adres obrazka(prawy przycisk) myszy i wklejasz(wklej) do postu-

...zdjęcie.....i juz :lol:

Bardzo jestem ciekawa Twoich zmian w domku :D

Pozdrawiam