Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtla, wielkość skrzynki dobiera się do ilosci petli podłogówki. U mnie skrzynka jest podobnej wielkości co u Bogusi a troche tych petli podłogówki mam, bo zadna petla nie przekracza 80 metrów bieżacych rurki. Do tego jeszcze kaloryfery na górze a tez mam ich troszkę, bo w najwiekszej sypialni aż dwa grzejniki, garderoba i dwie pozostałe sypialnie.

Bogusia, licytujemy się, kto ma wiekszy bałagan przed domkiem... :D :D

Po brukarzach jeszcze sprzątamy, pozostał jeszcze taki typowy pobudowlany bałagan obok starej szopy z drewnem, która niestety stoi na samym wjeździe. Nowa drewutnia szybko sie nie wybuduje, więc na dzien dobry mamy taki nieładny widok. chciałoby sie to wszystko od razu posprzątać ..... a tu niestety, mocy przerobowych brak, czasu brak......

• 2 weeks później...

Bogusiu obejrzałam cały Twój dziennik..tyle w nim ciepła i tyle zmagań z tymi...no ....niech im będzie fachowcami :-?

przepiękna rocznica ślubu... :wink: mam nadzieję że z mężem też kiedyś taką będziemy obchodzić..... :roll:

i gratuluję wykończenia...to mnie motywuje do działania bo my na początku drogi, zamieszkaliśmy w nie skończonym domku i czasem sił mi brak ale widzę u innych ze z każdym rokiem jest lepiej...tzn. mniej budowlanie bardziej domowo...może po prostu jestem niecierpliwa....

mam do ciebie bardzo konkretne pytanie w sprawie kota..... :wink:

obydwa widzę wychodziły...napisz proszę coś więcej mi...mam nową mieszkankę nazywa sie Neska( była dzika)...po jakim czasie zaczęłaś ją wypuszczać????, nie uciekła od razu gdzieś w krzaki?????...boję się tego...a chciałabym zeby Neska wyłaziła czasami...

napisz jak to wyglądało u ciebie z Brunem też...Neska ma teraz ok2/3miesięcy...

Bogusiu, dawno nie zaglądałam, wstyd mi :oops:

o wybaczenie proszę i zaległe gratulacje składam i Córci, zdobyte tytuły to poważna sprawa :D i Wam obojgu, niech kolejne 25 lat upłynie w zdrowiu, szczęściu, miłości i dużo wolniej, niech czas nie pędzi jak oszalały, ale pozwoli cieszyć się chwilami szczęścia. Kocicę proszę wyściskać ode mnie, wygłaskać. A jak mąż wyjedzie do sanatorium, to babskie wieczory niech umilą Ci samotność :wink:

No i jestem ciekawa efektu końcowego altany :D

Toluś..wybaczam Ci hihihi :lol: :lol:

I dziękuję za wszystkie życzenia,miłe słowa :D

Właśnie na e babskie wieczorki czekam, z utesknieniem.Muszę zaległości nadrobic :D :D

A altana...hm...nie wiem kiedy bedzie skonczona..wyskoczyły inne wydatki i kaski trochę niet :roll: :roll:

A poza tym, to myślisz Tolu że tylko Tobie nic się nie chce jesienią? :lol: :lol:

Pozdrówka :p

wpadłam z wizytą :D

kolor elewacji, dachówka i balustrady-przepiękne!!!!

wnętrza ciepłe i przytulne i jeszcze ten kicio-subcio!

pozdrawiam :D

Witam serdecznie w moich skromnych progachhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/poklony.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/poklony.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/poklony.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buziak1.gif

Dziękuję za uznanie :lol:

Ja u Ciebie bywam,zaglądam,bardzo mi sie wszystko u Ciebie podoba :lol:

A jak zobaczyłam gotowy taras.. :p Ślicznie wyszedł :D

Zazdroszczę kostki (u nas..nadal lezakuje i czeka na połozenie :( ).Powstaje ogród..u nas...ooo....

Ale taki subcio kicio i nie tylko kicio ,jest też u Ciebie :D

Pozdr