Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bogusiu tak sie zapatrzylam na Twoj stol, ze nawet na okna nie spojrzalam.

Firanki sa sliczne - w moim guscie!!!

A jak podobal sie wystroj odwiedzajacym?

Co do zdjec to nie mozna ich umiescic w normalnym wymiarze zeby nie powiekszac? Ja jeszcze nie wstawialam, wiec nie wiem.

No to się doczekałam pochwały :) haha. Odwiedzający to mnoja Rodzinka więc nie mieli wyboru-musieli chwalić :)))

Co do zdjeć to fatalnie-max rozmiar to 620x280, ja mam zmniejszone zdjęcia do 700x550 więc teraz muszę zmniejszać jeszcze bardziej.I jak widzisz mogłam wkleic tylko 5 zdjęć,następne 5 w następnym poście.

Tak więc-do kitu.

Pozdr

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas już wszystko ok, próbuję od kilku dni coś tam pisać na forum, ale tak wolno działałam, że nic z tego nie wychodziło.

Dopiero Małgosia poradziła mi przejść na inną przeglądarkę i jest ok.

Dzieci póki co zdrowe, tej zimy nawet źle nie było jeszcze, żadnych oskrzeli ani nic, tylko gardełko i katarek dwa razy.

To sukces :)

Obym nie pochwaliła dnia...

No,krótką treść zawierał-"doszło?":D więc nie taki ślepy;):D

Adresik jakby do mnie masz,więc pisz w razie potrzeby.

Póki co,my w sobotę jedziemy na (do?) Słowację, na ciepłe termalne źródełka:D.Mam nadzieję,że wygrzeję moje bidne kosteczki.

Jedziemy na tydzień, jak zwykle.U nas zimno,deszczowo,mam nadzieję że tam będzie łądniej i cieplej!!