Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zazdroszcę Ci tych kwiatków ;) ale kiedyś sobie to odbiję....

Najważniejsze, że płotek posuwa się w górę...nawet w tempie "na chwilę"...

Nie zazdrośc,nie zazdrosc:) i na Twoje kwiatki przyjdzie pora Amtlo;)

Co do płotu,to najgorsze jest za nami(wykopanie fundamentów,a teraz to już moze sobie powoli rosnąć.Nawet mam taką myśl,żeby przęsła zostawić nawet do wiosny.Może uzbieramy więcej kaski,to zrobimy jednak kute(tak jak myśleliśmy na początku).

Po płocie-kostka i wreszcie początek ogrodu.Aaa..jeszcze altanę trzeba wykończyć(ale to też może poczekać).

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Chyba zdecydujemy się na drewniane,ciemny brąz.Tak zeby pasowały do koloru dachówki.

Nam też podobają się drewniane :) myśleliśmy także o takim ogrodzeniu i własnie z drewnianymi przesłami;)

Jeżeli będziemy robić to na pewno takie ....choć jest to jeszcze daleka przyszlosc;) Pozdrawiam pa pa!!!!

Bogusia, nie ma to jak szczeście :-) ......moje gratulacje wygranej....:-) Ja tylko raz spróbowałam dodzwonić się do gry telewizyjnej i nic....więc ani razu więcej nie próbowałam. Widziałam pieska córki...fajny, a jeszcze jak lubi się łasić to trzeba mu wynagrodzic chwile spędzone w schronisku...

Pozdrawiam

Nina

Dziękuję za gratualacje:)

Wasiu pienio w schronisku był tylko jeden dzień,wcześniej mieszkał na działkach,z rodzeństwem(ma 2-3 miesięcy).Jest bardzo przytulny:)Teraz niestety się przeziębił.

Za kilka dni przyjedzie znowu do nas,chcemy żeby Zuzia się z nim oswajała.

Pozdr:)

• 2 weeks później...

Dorotko kolorek ławeczki jest zbliżony do koloru skrzynek na kwiaty. Nie wiem czy uda mi się to osiągnąć przy malowaniu stolika.

Tak mniej więcej wygląda ławeczka-w głębi

http://foto1.m.onet.pl/_m/4c99495a6324f171528f6207fee5af59,10,19,0.jpg

Miałam na oku jeszcze inny stolik,ale mnie przelicytowano:)

Ale ten też jest extra-niezłą imprezkę można już zrobić:) sporo pomieści jadła i napitku:)

Dobrej nocki:) Pa Pa

Edytowane przez rogbog

Witaj Joasiu u nas:)

Jeżeli z moich opowieści i zdjęć widać,ze domek jest przytulny to się cieszę i dziękuję:)

Kicia fajniusia ale ostatnio za daleko odchodzi od domu i musimy jej bardzo pilnować(po przykrych doświadczeniach z poprzednim kotkiem Brunem..).

Joasiu,my wprowadziliśmy się do domku niewykonczonego niejako z musu-miałam zaplanowany wcześniej urlop na przeprowadzkę w tym czasie,ale nas "wykończeniowiec" nie dotrzymał terminu.Poza tym mieszkaliśmy kilka miesięcy(po sprzedaży mieszkania) w wynajętym mieszkaniu i to mnie najbardziej dołowało.Chciałam być już u siebie.Ponadto przy mojej pracy bieganie między dwoma mieszkaniami- robienie porządków w domu-jak ma się niewiele czasu było bardzo uciążliwe.Jeżeli będziecie mieć taką możliwość to wprowadzcie się jak już wszystko będzie-przynajmniej w mieszkalnej części skończone.

A na jakim etapie budowy jesteście?

Pozdrawiam:)

Bogusiu, ale zdjęć w Twoim dzienniku :)

Miło pooglądać i poczytać, bardzo podoba mi się ten stół, pasuje do ławeczki.

Swoją drogą mam namiar od jakiegoś czasu na taką samą i czekam aż w końcu zrobimy jakieś podłoże pod balkonem, żeby móc kupić i tam postawić :D

:rolleyes:Aniu u mnie dużo zdjęć? U Ciebie to dopiero uczta-jak zobaczyłam dzisiaj te wszystkie kolorowe piękności...to aż mi się oczka zaśmiały:).A po pracy ...poszłam chwaściory rwać w swoim "ogrodzie",żeby już za jakiś czas też coś ładnego w nim rosło.

Ławeczka podpatrzona u betib:).Jest naprawdę super.I na pewno dokupię tez foteliki:rolleyes::wiggle:

Pozdrawiam