Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bogusiu, mam pytanko ;) (może już gdzieś o tym było a nie doczytałam)

Gdzie kupiłaś halogeniki, które masz w fioletowym pokoju. Są śliczne, po prostu mnie urzekły i chcę takie same :)

http://foto3.m.onet.pl/_m/89e8aa2db0a0515a58accdc994d5d4ff,10,19,0.jpg

A mogłabyś wrzucić jakąś fotkę, jak wyglądają z bliska? :)

Pozdrawiam:)

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorotko powolutku się robi ogródeczek:)W "moim wieku" siły przerobowe są znacznie mniejsze.Poza tym pracuję już więc czasami jak przychodzę z pracy to już mi się nic nie chce.

Teraz jesteśmy na etapie traktowania zielska randapem.We wrześniu chcemy nawieźć ziemię i już wyrównać działkę.

Pozdrawiam również i życzę szczesliwej podrózy.

Jak będziesz na obczyźnie to zajrzyj od czasu do czasu do nas-forumowiczów:)

Pa

Bogusiu, przeczytałam gdzieś, że dostałaś propozycję od Redakcji na opublikowanie Dziennika w numerze specjalnym Muratora.

Bardzo się cieszę, że dostałaś to wyróżnienie i szczerze, mocniście GRATULUJĘ :)

Z ogromną przyjemnością kupię i zachowam ten numer, buziaki :)

Toluś, dziękuję bardzo za gratulacje:) Ale chyba na zaproszeniu się skończyło:)Ale samo to,że w tej ilości dzienników mój dostrzeżono jest już dla mnie wyróżnieniem.

Nie mam jeszcze pięknego ogrodu(o czym marzę),domek taki sobie zwyczajny(bez szaleństw), zdjęcia różne-jedne lepsze drugie mniej:)

U kropkq-Oli wyczytałam,że autoryzowała już tekst do druku-dla niej GRATULACJE!!!:wave:

Takie domy i ogrody jak Wasze-Twój,Oli,dom betib i jeszcze kilka innych ja odwiedzam najczęściej:) Są piękne,pięknie urządzone,zadbane i..takie ciepłe:rolleyes:

Póki co,powoli powstaje mój ogród i ściągi na kompie z ogrodu Twojego i Oli czekają na realizacje.Jak zobaczycie podobne coś jak u Was-wybaczcie:):D

Pozdrawiam:)

Bogusiu, przeczytałam gdzieś, że dostałaś propozycję od Redakcji na opublikowanie Dziennika w numerze specjalnym Muratora.

Bardzo się cieszę, że dostałaś to wyróżnienie i szczerze, mocniście GRATULUJĘ :)

Z ogromną przyjemnością kupię i zachowam ten numer, buziaki :)

Bogusiu.........przyłączam się do gratulacji!!! :)

Dziękuję Kalu:)

Na punkcie kwiatków mam bzika:)-i tych zielonych i tych kolorowych.

Z tymi zielonymi czasami nawet sobie gadam.Kiedyś miałam benjaminka biało zielonego,co to sobie upatrzył jedno miejsce w mieszkaniu i w innym nie chciał żyć,Za każdym razem tracił wszystkie liście.Kiedyś mówię do niego:)-reanimuję cię ostatni,trzeci raz.Bo jak się nie pozbierasz idziesz do śmietnika...i kwiatek odżył:)

Też mam nadzieję,że przed zimą trawa wzejdzie.Wczoraj właśnie przyszła przesyłka.Ale i tak musimy jeszcze trochę poczekać,Po 4 IX zaczynają kłaść kostkę,zajmie im to z tydzień.Później warstwa ziemi,poczekamy i zobaczymy co z tej ziemi wyrośnie,może jeszcze raz randap i dopiero wtedy siew.Tak nam poradził pan,który bedzie kładł kostkę-bo jego firma tez robi ogrody.

A iglaczki przyjdą w połowie września i też będą musiały trochę poczekać.

Pozdrawiam i dobrej nocki życzę:)

Przeczytałam dziennik i komentarze,więc teraz się przywitam,hmm już po północy to chyba Dzień Dobry..:)

Piękny dom,taras śliczny kolorowy i ta ławaczka..nic tylko dobra kawa i ciekawa książka..czego więcej trzeba...

No i nie omieszkam kotków nie wspomnieć,są słodkie(ja też kociara jestem:)

Ciekawa jestem ogrodu,ja też czerpie inspirację u Toli i Oli,one mają piękne ogrody...bajka..

Nadulko witaj u mnie(u nas).

Dziękuję za miłe słowa. Ławeczka naprawdę jest piękna:) i bardzo wygodna-lubię na niej przesiadywać własnie przy kawce lub z książką:)

Ja wcześniej nie przepadałam za kotami,ale teraz jest zupełnie inaczej:)

Też jestem ciekawa co wyjdzie z mojego ogrodu...:) wzorce Oli i Toli są niedoścignione,ale może chociaz troszkę pomogą mi stworzyć coś podobnego.

Pozdrawiam serdecznie:)

Bogusia

Witam:)

No to u mnie było tak samo jeśli chodzi o koty,moja córka dostała na urodziny no i tak polubiłam te czworonogi,naszą tydzień temu mąż zawiózł na sterylizacje.

My od marca też zmagaliśmy się z ogrodzeniem,też kupiliśmy gotowe murki,a resztę mąż już sam robił.

Powiedz mi czy te kinkieciki o których mowa,ładnie świecą?chodzi mi jakie dają światło?

Pozdrawiam i miłego dnia życzę:)