Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziewczyny,moja nawet w ubranku nie chodziła,wszystko się super zagoiło;)

Bogusiu,nie martw się że nie je i nie pije,weterynarz nam mówił,że tak może być.

Powiem Ci,że jak te pierwsze dni na nią patrzyłam,ona była taka smutna...

A teraz biega,znowu jest taka jak wcześniej(w czwartek będzie dwa tygodnie od sterylizacji)

Jaka pogoda u Ciebie? bo u mnie wreszcie się trochę ociepiło i świeci słońce....

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu, też myślimy z córką o kombinezoniku lub śpioszkach...tylko co z siusianiem?)

Nadulko, też mam nadzieję ze Zuzia szybko wydobrzeje. Baaardzo o nią dbamy:) Cały czas chce zrzucic kołnierz. Trochę się obawiam-ze względu na te dwa boczne cięcia-że jednak chcąc się wylizać,wyskubie sobie szwy.

U nas też dzisiaj piękne słoneczko,ale jest tak średnio ciepło. W domu już jest chłodno,wieczorami zapalamy w kominku.

Pozdrawiam słonecznie

Amtlo, faktycznie nic wyczuwaliśmy.Ale skrzynka jest na zewnątrz(na elewacji).wiaterek rozdmuchiwał..I myślę,że to rozszczelnienie musiało się jakoś niedawno zrobic.Po dokręceniu śrub aparat już "pikał" w granicach normy. Znajomy z gazowni ,który wykonywał przyłacze będzie dopiero w poniedziałek...Dzisiaj rano obwąchałam skrzyneczkę:)-nic nie czułam:)

Tolu, dziękuję za słoneczko i ciepełko bo u nas dzisiaj z kolei było chłodno i ponuro.A jutro zapowiadają znowu deszcze...brrr

Dobrej nocki życzęhttp://s588.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1349722&t=634195866547707522&id=219920065&vid=239241995

Czy te oczy mogą kłamać ?.....tyle smutku w oczach Zuzanny i widać, że kotuś nieswój...ale to tylko kilka dni...fajną ma mordulę....

No cóż, i ładna jesień kwiatowa zawitała do Ciebie, astry tak dziwnie wyglądają na monitorze. Ale ładnie masz kolorowo....

\U nas dzisiaj ciepło i słoneczko, to pewnie i do Was trafi jutro i ziemię wygrzeje. A wówczas orka będzie możliwa...

Dzisiaj moje chłopaki załadowali pełen kontener śmieci...i niestety jeszcze zostały...no cóż, trzeba będzie w bagażniku powywozić, bo muszę garaż opróżnić.

Amtluś-zdjęcia byle jakie bo moje dwie cyfrówki siadają...a jak jeszcze zmniejsze rozmiar ...szkoda gadać.

U nas od wczoraj cieplutko:) i dzisiaj nawet ziemia wchłonęła trochę wody,moze we wtorek uda się nam orka:)

O ilości śmieci na budowie coś wiem:) ale cóż..

Madziu-dzięki:) Ja nie chciałam tej altany,bo za duże koszty.Chciałam coś z drewna,nawet znalazłam na allegro w cenie ok.10 tyś. ale mój się uparł...I na FM podpatrzyłam i wymurowaliśmy.Wyjdzie nas to ok. 30 tyś....Końcowy efekt będzie dopiero widoczny jak będzie otynkowana,wewnątrz altany położona boazeria,podłoga(chyba kostka).Ale pełny efekt będzie widoczny dopiero w następne lato:)

Zuzia rozumie ,ze to dla jej dobra:) Chodzi za nami,ale jak chce mieć świety spokój idzie sobie na górę do jednego z pokoi i kota nie ma:)

Pozdrawiam ciepło i słonecznie:)