Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Arniko fajnie,że wpadłaś.Ja też zaglądam do Ciebie,ale nie zawsze mam czas pisać....Jak patrzyłam na wasze wyroby kiełbaskowe...mmmmm,czuje ten zapach,smak

..aż mi ślinka leci:)

A zdrówko...zabieg przeniesiony na styczeń-do szpitala idę 10.01.Ta,że święta będą "bezbolesne".

Zuźka szaleje:(-teraz jest na dworze..A pierniczki-w ramach odskoczni od sprzątania:) Narazie są kruche,a mam nadzieję że zrobią się wilgotne jak poleża.

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj zakończyła się aukcja dla Jasia..kotka,kaleki po wypadku...Sprzedano wszystkie cegiełki 1000 po 5 zł:)

Ludzie są jednak z natury dobrzy:) wrażliwi:) To bardzo budujące.

A ponieważ Jasiu "mieszka" w Szczecinie, i moja córka tam studiuje...wybiera się z koleżanką odwiedzić Jasia:) Rozmawiała juz z wolontariuszką u której jest Jasiu.Kotek jest kochany,dużo "mówi" tak jakby chciał się wyżalić na swój los.Ale przy tym świetnie sobie radzi.

Wiecej się dowiem po odwiedzinach.

Bogusia, sorki troszkę się zaniedbałam w czytaniu Twoich komentarzy....:confused:....i dopiero teraz przeczytałam o autku.....mam nadzieję, że naprawa nie będzie długo trwała bo dojazdy teraz do pracy bez autka....to brrrrr.....człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego......:no:

Ja jeszcze nie dokonywałam podsumowania tego roku ale i tak wiem, że nie był on dla nas dobry....:mad:.....pod względem zawodowym i finansowym.....i dobrze, że już się kończy....

Natomiast cieszę się, że jesteśmy zdrowi...co jest najwazniejsze, bo zarówno auto jak i pieniądze to rzecz nabyta a zdrowie...niestety nie....:no:

Dzieci też mają swoje problemy, którymi my rodzice przejmujemy się....ale są zdrowe a........ problemy na szczęście przejściowe.....:rolleyes:.....syn chciałby już wrócić do Polski....ale kontrakt zobowiązuje......i ....chęć pomocy rodzicom w kłopotach również....co odczuwamy co miesiąc...

W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości.

Bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem…

http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TRDtr0GGIbI/AAAAAAAAB-8/MG3ye7mD7VA/s576/kartka2.jpg

Arnika :)

Niech Święta Bożego Narodzenia

i Wigilijny wieczór upłyną Wam

w szczęściu i radości

przy staropolskich kolędach

i zapachu świerkowej gałązki.

Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność

Serdecznie pozdrawiam Magda.

http://www.przedszkole.tox.pl/images/mikolaj_gify_dodatki_org12.gif

Świąt wypełnionych radością i miłością,

niosących spokój i odpoczynek.

Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,

pełnego optymizmu, wiary,

szczęścia i powodzenia

życzy Alunek
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR300myc57Qfd86X-GHaCU98UcxxijWsZF7acPsgCmubxm8mrGK