justyna2606 16.12.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 hejjj mam pyatnie , wlasnie jestem przed remontem . mam malutka lazienke w bloku, w ktorej sa stare plytki do skucia i polozenie nowych stara obudowa wanny do skucia i zrobienie nowej. w sumie 16 m kw. plytek facet powiedzial mi 2000 za to czy to duzo????? mieskzam w niewielkim miasteczku w malopolsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 16.12.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Popytaj innych "fachowców" będziesz mieć jakiekolwiek odniesienie bo cóż można powiedzieć nawet nie widząc tej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna2606 16.12.2007 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 no tak racja, wlasnie mam taki plan. dodac powinnam jeszce ze to plytki 10na10 ale tego mojemu fliziarzowi nie mowilam, i tak sadze ze to dosc duzo. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 16.12.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 to wcale nie duzo...i moge to rzec wlasciwie w ciemno,bo....podejrzewam ze ta lazienka to same zakręty,po drugie baaardzo malo metrow(oplacalnosc),zreszta....skucie i wyniesienie plytek,kosztuje..potem te sciany trzeba przygotowac ,bo zakladam ze po skuciu starej glazury powierzchnia,nie bedzie idealna....nastepna sprawa plytki 10/10...hmm no ja doliczam srednio 30% za polozenie takich plytek...nawet do 70-80 zl za metr,takze jak podliczymy te wszystkie uslugi....samo osadzenie i podlaczenie wanny+jej zabudowa to minimum 250 zltakze droga Justyno...taka cena raczej nie jest przesadzona:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.12.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Cena może nie z tych najniższychh ale akceptowalna szczególnie prz takich małych płytkach. Warunek musi być robota wykonana na błysk za tę cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolf2008 17.12.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Cena może nie z tych najniższychh ale akceptowalna szczególnie prz takich małych płytkach. Warunek musi być robota wykonana na błysk za tę cenę. nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejZosia 17.12.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Mój kolega uklada płytki w cenie 30 złociszów za metr.Ale ja mieszkam w zapadłej wiosce.Fachowiec pierwsza klasa.jak mi ułozył płytki na balkonie i schodach,to nie mogę się opędzic od klientów pytających o jego numer tel.Z kuciem i sprzątanie jest u niego tak że liczy 10 za godz. I naprawdę nie trzeba go pilnować.Też mieszkam w małopolsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 18.12.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Mój kolega uklada płytki w cenie 30 złociszów za metr.Ale ja mieszkam w zapadłej wiosce.Fachowiec pierwsza klasa.jak mi ułozył płytki na balkonie i schodach,to nie mogę się opędzic od klientów pytających o jego numer tel.Z kuciem i sprzątanie jest u niego tak że liczy 10 za godz. I naprawdę nie trzeba go pilnować.Też mieszkam w małopolsce proszę o podanie namiaru na tego fliziarza , czy w okolicach Tarnowa zgodziłby sie pracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miron_ 19.12.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Zrobienie takiej łazienki naprawdę profesjonalnie to 2-3 tyg.pracy.(zakładam usługę kompleksową).Za taką kwotę nie ma żadnej kalkulacji pracować uczciwie i prowadzić działalność gospodarczą.Pracuję w tej branży od 10 lat. (chyba ,że wykonawca jest typowym dorabiaczem).Co do jakości wykonanej pracy -najlepiej zobaczyć na żywo prace wykonane przez przyszłego fachowca.(koszt remontu takiej łazienki to już nie 1000 czy 2000 pln tylko dużo więcej),a nie wierzyć w zapewnienia jego kompetencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts