Redakcja 17.12.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Kochani, wysłaliśmy poleconym i priorytetem. Chodziło o czas, więc tylko tą drogą raz jeszcze wielkie podziękowania dla wszystkich uczestników aukcji. Jesteście wspaniali - co tu dużo mówić. Pozdrawiamy i do kolejnej aukcji. P.S. Prosimy o adres Forumowiczów, którzy jeszcze tego adresu nie podali (niektórzy już tak): NiktspecjalnyKuleczkaBoorg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 19.12.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 potwierdzam, już dostałem jeszcze raz dzięki Redakcji za aukcję i Ponuremu za moderowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 19.12.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Doszło - dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Redakcjo Droga, dotarło już! Dziękuję bardzo, karteczka jest przepiękna, a o kubku to już nawet nie wspomnę. Taki świąteczny, czerwoniutki, duży, wygodne uszko... Ekstra!!! DZIĘKUJĘ BARDZO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 19.12.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 O rany - jak śliczna ta moja karteczka... Znajomi których nie widziałam parę lat na pewno się z niej ucieszą... ale kubeczek to już zachowam dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts