iwonaszczytno 22.12.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Czyli co ? ocynk powlekany to byle jaki materiał według Pana ? słabo nadaje się na kosze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.12.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Trafnie to zostało ujęte! Powiem więcej: "bardzo słabo się nadaje" i jest to moja opinia w tej kwestii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 22.12.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Trafnie to zostało ujęte! Powiem więcej: "bardzo słabo się nadaje" i jest to moja opinia w tej kwestii. Pozdrawiam. Skoro tak, to blachodachówka z tej samej blachy też dla Pana szmelc ? no,no ciekawe stwierdzenie. Dawniej robiłeś Pan ze zwykłego ocynku i ponad 40 lat wytrzymywały, a teraz tylko aluminiowe się nadają (według Pana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.12.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Szanowna Koleżanko, kolejny raz dokonujesz wnikliwej oceny mojego doświadczenia zawodowego myślę, że warto by w wypowiedziach używać merytorycznych argumentów a nie galopować się w ocenach!Warto by również nie przypisywać mi stwierdzeń, których nie napisałam.Skoro nie widzisz różnicy pomiędzy pokryciem z blachodachówki a koszem to nasza dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 22.12.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Ma Pan rację, jest bezprzedmiotowa, Ja swoje , Pan swoje, niech tak już zostanie. Pozdrawiam bo i tak się nie dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.12.2007 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Ma Pan rację, jest bezprzedmiotowa, Ja swoje , Pan swoje, niech tak już zostanie. Pozdrawiam bo i tak się nie dogadamy a szkoda dla jednych koszt jest ważny, dla innych twałość i jakość ja stawiam na to drugie z wyjątkiem samochodów ..........łatwiej zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.12.2007 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 iwonaszczytno Z takiego powodu , że wszyscy hurtownicy z którymi ja współpracuję i ja zamawiam u nich towar, mają takie zaginarki, wyginają mi to co sobie powymyślam, nie zaś wciskają mi płaskie arkusze. A z iloma to hurtownikami szanowna koleżanka współpracowała kupując u nich kosze i inne obróbki dachowe? Ja współpracowałem tylko z jednym, ale takim u którego kupiłem wszystko i to dobrej jakości. Do innego sprzedawcy nie musiałem już iść. Poważny hurtownik według Ciebie nie musi posiadać takiej giętarki ? no tak, on ma tylko tłuc kasę, Hurtownik jak sama nazwa wskazuje zajmuje się sprzedażą. Oczywiście może i także wykonywać usługi. Co do „tłuczenia kasy” to każdy za swoja pracę oczekuje godziwej zapłaty. Ty także – z pewnością się nie mylę. a obróbki niech załatwia sobie klient z dekarzem, tak też można czemu nie , Dokładnie tak. tyle że klient na tym traci Wytłumacz proszę z jakiego powodu gięcie blachy jest tańsze u sprzedawcy niż u wykonawcy? Poza tym ja wspólpracuję z hurtowniami które się zajmują tylko i wyłącznie sprzedażą dachów, nie zaś wszystkim , czyli w praktyce niczym, z doświadczenia wiem , że hurtownia sprzedająca cement , pustaki i pokrycia dachowe rzadko kiedy ma pojęcie o tym co sprzedaje albo co do czego służy w takich kołchozach się nie zaopatruję Hmmm..... innymi słowy chleb kupujesz w piekarni, cukier w cukrowni, sól w Wieliczce a majonez w majonezarni Dawno nie byłem w okolicach Szczytna, może warto by tam pojechać by zobaczyć jak funkcjonuje handel działający na innych zasadach niż w całej reszcie naszego kraju? Podobnie jak Andrzej Wilhelmi uważam, że dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa. Zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts